ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ

บริษัทแชนคอน ศูนย์รวมตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป

“มีหลากหลายวัสดุและแบบ ให้เลือกมากที่สุดในโลก”
World Class Quality #ManholeCover #OverflowGrating Specialist

    เราเริ่มต้นจากคำถามว่า “คุณภาพของตะแกรงระบายน้ำคืออะไร” และ “จะทำอย่างไรให้สามารถตอบสนองความต้องการของลูกค้าที่แตกต่างกันได้” ผลลัพธ์คือ แชนคอน ปฏิวัติตั้งแต่ การออกแบบ-ผลิต เลือกใช้วัสดุนวัตกรรมใหม่ ทำให้ตะแกรงระบายน้ำกลายเป็นงานศิลปะคุณภาพสูงสุด มีแบบและชนิดของวัสดุให้เลือก มากที่สุดในโลก เช่น ไฟเบอร์กล๊าส เหล็กหล่อ เหล็กแผ่นเชื่อม สแตนเลส พลาสติคเกรดAA(เอบีเอส และ โพลีพรอพไพลีน) || Plastic FRP Iron-Ductile Stainless Steel Grating and Manhole Cover Expert Company

Click! Download Map (Acrobat PDF File) …. คลิกรูปด้านล่าง ! ดาวน์โหลดแผนที่บริษัท

Google Map < 13?38’28.4″N 100?26’42.4″E > <คลิก กูเกิ้ลแมพ แผนที่ไป บริษัทแชนคอน>

Best Seller Grating Manhole Products   แนะนำสินค้าขายดี ตะแกรงฝาปิดบ่อพักระบายน้ำ

  ( Grating-Manhole Promotion ตะแกรงระบายน้ำจัดโปรโมชั่น ฝาบ่อราคาพิเศษ )บริษัทแชนคอน ผู้ผลิตและจำหน่าย #GratingSteel, #StainlessGrating, #PlasticGrating, #เกรตติ้งระบายน้ำ, #ตะแกรงพลาสติก , #ManholeCover, #ฝาแมนโฮล, #ฝาเหล็กหล่อ, #pegboard, #Hooks, #กระดานเพ็กบอร์ดฮุกตะขอลวดขาแขวน, #ตะแกรงดักขยะ, #ScupperCurbedDrainageGrates , #Non-slipFRPStairTreadNosingCoverSheet, #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส , #เฟอร์นิเจอร์ชั้นวางท่อเหล็กแขวนติดผนังตกแต่งบ้าน, #IndustrialPipeShelfFurniture

         Swimming Pool Overflow Spa PP Plastic Grating, พีพีเกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบจุ่มร้อนกันสนิม, Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating ตะแกรงรางระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ฝาเกรตติ้งสแตนเลสฟลอร์เดรน ตะแกรงเกรตติ้งระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส, Fibreglass GFRP Overflow Grating ABS Swimming Pool Spa Overflow Grating ตะแกรงระบายน้ำพลาสติกสำเร็จรูป แผ่นฝาปิดตะแกรงระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ Scupper Curbed Drainage Grates, ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท Egg Crate Grille Diffuser Divider Lighting Aquarium Panel ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ อุปกรณ์ตกแต่งตู้เลี้ยงปลาสวยงาม ||| ฝาปิดบ่อท่อพักไฟเบอร์กล๊าส, FRP Fiberglass Manhole COVER, แผ่นปูพื้นยกระดับ Raised Floor ฝาปิดบ่อท่อพักระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว, Ductile Iron Sewer Manhole Cover FRP FibreGlass Diamond Checkered Plate Covered Grating ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบายน้ำ แผ่นทางเดินไฟเบอร์กล๊าสกันลื่นสั่งตัดตามขนาด ||| Pegboard , Hooks Accessories ,เพ็กบอร์ด, แผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเครื่องมือ ,ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ด Anti Slip GFRP Stair Tread Nosing Step Covers, Non-Skid Outdoor Plate Sheeting, แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได ,แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส Saddle Clip Clamp Lock Grating, Fastenal Fastener Lock Bar Steel Grating ,อุปกรณ์ตัวคลิปล็อคยึดจับแผ่นตะแกรง ข้อต่อท่อประปา ข้อต่อท่อเหล็ก ข้อต่อpvc #ชัันวางของ #เฟอร์นิเจอร์ #ชั้นวางท่อเหล็กแขวนติดผนังตกแต่งบ้าน #ชั้นวางของเข้ามุมติดผนัง #BracketCraftIndustrialDecorationFurniture

How to buy 5 materials Overflow Drainage Grating

คำแนะนำในการเลือกใช้ 5 วัสดุ ตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป

คำแนะนำเบื้องต้นในเลือกใช้ตะแกรงรางระบายน้ำล้น ถ้าต้องการให้มีรถวิ่งผ่านบนตะแกรง ลูกค้าสามารถเลือกได้เพียงวัสดุเดียว คือใช้ ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิมเท่านั้น แต่หากลูกค้าต้องการเพียงใช้ในรอบบ้าน คอนโด ห้องน้ำ ตลาดสด แหล่งชุมชน ที่ไม่มีรถวิ่งผ่าน ลูกค้าสามารถเลือกได้ถึง 5 วัสดุ ตามงบประมาณและพื้นที่ต้องการใช้ เช่น ในโรงงานอาหารห้ามใช้เหล็กเพราะไม่ต้องการให้เกิดสนิมผุกร่อน ใช้ในห้องน้ำหรือรางระบายน้ำหน้าบริษัทที่ต้องการความสวยงามหรูหรา หรือต้องการใช้รอบสระว่ายน้ำที่ต้องโดนสารคลอรีนหรือแช่เปียกน้ำอยู่ตลอดเวลา ลักษณะและคุณสมบัติของตะแกรงรางระบายน้ำแต่ละวัสดุ สรุปได้ดังนี้
ตะแกรงรางระบายน้ำล้นแชนคอน มี 5 วัสดุ ให้เลือกใช้ตามความเหมาะสม (พื้นที่ งบประมาณ)

*** จัดหมวดหมู่ตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูปที่ได้รับความนิยมสูงสุด โดยเรียงลำดับจากราคาต่ำไปสูง
*** ราคาตามตารางข้างต้น หน่วยเป็น บาท/เมตร || รับประกัน 1 ปี , ตะแกรง FRP รับประกัน 3-10 ปี

คำแนะนำในการตัดสินใจซื้อตะแกรงรางระบายน้ำ ทั้ง 5 ชนิด

Overflow Grating Selection Factors Recommendation

 1. Price: ราคาเปรียบเทียบเฉลี่ยต่อตารางเมตร เรียงลำดับจากราคาถูกไปแพง ได้แก่ พลาสติคABS พลาสติกPP เหล็กเชื่อมชุบกันสนิม ไฟเบอร์กล๊าส และ สแตนเลส
 2. Stardard Size: ขนาดของแผ่นมาตรฐาน ตะแกรงพลาสติคทั้ง ABS และ PP เหล็กแผ่นเชื่อม ตะแกรงสแตนเลส มี 2 ขนาดความกว้าง 25x100cm. , 30x100cm. ส่วน ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส FRP สามารถสั่งตัดได้ทุกขนาด จากแผ่นมาตรฐานขนาด 1.5×4 เมตร
 3. Application : คุณสมบัติของแต่ละวัสดุที่เหมาะกับแต่ละพื้นที่ใช้งาน ตะแกรงพลาสติค เหมาะกับพื้นที่สัมผัสแช่ในน้ำได้ตลอดเวลาเหมาะให้คนเดินผ่าน ตะแกรงเหล็กแข็งแรงกว่าแต่เป็นสนิมเหมาะใช้ได้ทั้งให้รถวิ่งผ่านและคนเดิน ส่วนตะแกรง FRP และ Stainless สวย หรูหรา ทันสมัย ไร้สนิม แข็งแรง ไม่เป็นสนิม
 4. Rusty Proof Problem: ความคงทน ไม่เป็นสนิม ควรเลือกใช้ตะแกรง Plastic FRP Stainless มีคุณสมบัติไม่เป็นสนิม แช่ในน้ำรอบบ้าน รอบสระน้ำ ใช้จัดสวน วางกรวดหินด้านบนทำบ่อน้ำพุได้ดี ช่องรูเล็ก คนเดินผ่านไม่บาดคม ยิ่งช่องรูเล็กสามารถป้องกันแมลงสาบงูสัตว์เลื้อยคลานได้ เช่น ตะแกรงสแตนเลสช่องรู 9.5 มม.
 5. Chemical Resistance: ปัญหาสึกหรอกัดกร่อนจากสารเคมี ตะแกรงเหล็กไม่มีคุณสมบัติป้องการกัดกร่อนจากสารเคมีทั้งกรดและด่าง ไม่ควรใช้ในโรงงานผลิตอาหาร เครื่องดื่ม หรือพื้นที่ที่เน้นความสะอาดเป็นพิเศษ ตามมาตรฐาน GMP/HACCP ควรใช้ตะแกรง พลาสติค ไฟเบอร์กล๊าส หรือสแตนเลส
 6. Load Capacity: อัตราการรับน้ำหนัก มีตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบฮอทดิปกัลวาไนซ์ เพียงชนิดเดียวที่ออกแบบมาให้รับแรงรถวิ่งผ่านได้ ที่้เหลือออกแบบให้คนเดินผ่านเท่านั้น
 7. Production to delivery: ระยะเวลาการผลิตและจัดส่งสินค้าภายในกี่วัน ทุกสินค้ามาตรฐานของบริษัท มีสต๊อคพร้อมส่งได้ทันที สามารถสั่งตัดได้กรณีเป็น ตะแกรงไฟเบอร์กลาส FRP และ ฝาท่อสั่งตัดพิเศษ FRP Top Cover
 8. Weight: น้ำหนักของตัววัสดุ ตะแกรงเหล็กมีน้ำหนักมากที่สุด ส่วนตะแกรง Stainless FRP และ พลาสติคมีน้ำหนักเบากว่า เช่น ตะแกรงพลาสติคPP หนัก 2.5 กก./แผ่น ถัดไปก็จะเป็นตะแกรงสแตนสเลส และตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส ส่วนตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม มีน้ำหนักสุดในตัวเอง
 9. Aesthetic and Design: ความสวยงาม สีสรรที่มีให้เลือกใช้งาน ตะแกรงพลาสติค PP FRP และ Stainless ดูหรูหราพรีเมี่ยม โดยเฉพาะตะแกรงพลาสติคและไฟเบอร์กล๊าส มีสีสรรให้เลือกเพื่อเข้ากับพื้นที่หน้างานได้อย่างลงตัว ออกแบบงานให้เข้ากับภูมิสถาปัตย์ได้ดี สวยกว่าทุกวัสดุ
 10. Insulation: เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้าและสื่อแม่เหล็กรบกวน เฉพาะตะแกรง พลาสติกPP กับ FRP มีคุณสมบัติเป็นฉนวน ไม่เหนี่ยวนำไฟฟ้า เหมาะกับห้อง Lab, X-RAY, MRI/CRT Room ในโรงพยาบาล หรือในระบบงานไฟฟ้า
 11. Services Life: อายุการใช้งาน คุณภาพของวัสดุแต่ละประเภท เลือกใช้วัสดุประเภทใด ขึ้นอยู่กับการใช้งานในที่ร่มหรือกลางแดด และสัมผัสแช่ในน้ำตลอดเวลา หรือโดนสารเคมีบ่อยเพียงใด
 12. Burglar Problem: ปัญหาเรื่องการสูญหายจากการลักขโมย วัสดุ FRP และ PP/ABS ไม่เป็นที่ต้องการของขโมย เพราะไม่มีราคาขายต่อในตลาดรับซื้อของเก่า
 13. Product Warranty: การรับประกันสินค้า รับประกัน 1-5 ปีขึ้นอยู่กับวัสดุ และสภาวะความเปียกชื้นในพื้นที่ การรับแรงคนเดินหรือรถวิ่งผ่าน สัมผัสความร้อนและกรดด่าง

Best-Seller #1 Pegboard Hook Shelves Racking Storage   แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด เจาะรูติดผนังแขวนเก็บเครื่องมือช่าง

โรงงานผลิตจำหน่าย #Pegboard #แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด #Hooks #ฮุคตะขอขาแขวน #แผ่นกระดานเจาะรู ยึดติดผนังตกแต่งบ้าน #บอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็กไม้ #แผ่นเหล็กเจาะรู #แผ่นพับขึ้นรูปเจาะรู สำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง

คุณสมบัติของแผงกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือ

Wall Control Pegboard & Hooks Specification

 1. Aluminium or Powder Coated Pegboard: เลือกวัสดุได้ว่าจะ ผลิตจากอลูมิเนียม หรือจากเหล็กกล้าเกรดพิเศษ พร้อมเคลือบสีพาวเดอร์โค๊ต หนาพิเศษ ป้องกันรอยขีดข่วน คุณภาพสูง มีคุณสมบัติป้องกันสนิมกัดกร่อนดีกว่าเหล็กทั่วไป น้ำหนักเบา แข็งแรงทนทาน ใช้งานได้หลายสภาวะทั้งภายในและภายนอก
 2. High-Tech Production: กระดานเพ็กบอร์ดสำเร็จรูปขนาดมาตรฐานมีสต๊อคพร้อมรับสินค้าได้ทันที อีกทั้งออกแบบให้พับขอบเก็บมุมเรียบร้อยทั้ง 4 ด้าน แข็งแรง ไม่มีรอยตัดคม วางต่อกันได้ ทำให้ติดตั้งง่าย ไม่ต้องใช้อุปกรณ์อื่นๆหนุนความสูงจากด้านหลัง ไม่ต้องหากรอบเฟรมมาตกแต่งเพิ่มเติม สามารถนำไปต่อๆกันหลายแผ่นได้อย่างเข้ารูปสวยงาม ปลอดภัยในการใช้งาน ใช้ในการตกแต่งห้อง เก็บของให้เกิดความเรียบร้อยลงตัว
 3. Standard Big Size: แผ่นกระดานเจาะรูแขวนเครื่องมือ ออกแบบพิเศษให้มีขนาดใหญ่มาตรฐาน สามารถนำมาประกอบกันได้ลงตัวเป็นแผงใหญ่ดูดีมีสไตล์ ตั้งแต่ขนาด 50 x 50-400cm., 100 x 100-400cm. หรือประกอบกันเป็นแนวแทยงมุม หรือ รูปปิรามิด เว้นช่องสับหว่างแต่และแผ่น หรือตามจินตนาการในรูปแบบต่างๆแล้วแต่ดีไซน์ เพราะเป็นแผ่นสำเร็จรูปพับขอบจบงานลงตัวหมดแล้ว
 4. General Hook applied: แผ่นพับขึ้นรูปเจาะรูใช้สำหรับแขวนอุปกรณ์ต่างๆ ออกแบบมาให้ใช้งานร่วมกับตัวแขวนฮุค ขนาดมาตรฐาน ตามท้องตลาดได้ทันที รับน้ำหนักได้สูง ใช้เป็นชั้นวางของก็แข็งแรงแรงทนทาน เพราะมีความหนาพิเศษ ทุกแผ่นเจาะรูตามมาตรฐานมาแล้ว เที่ยงตรงแม่นยำ รับประกันการใช้งานซ้ำๆ สามารถใช้กับตัวฮุกตะขอขาแขวนมาตรฐานได้พอดีสวยงามแข็งแรง
 5. Made-to-Order (Material/ Color/ Size): กรณีสั่งผลิต สำหรับสีอื่นๆ(ขาว ดำ น้ำเงิน เหลือง แดง เขียว ) หรือเลือกวัสดุที่ใช้ (เหล็ก อลูมิเนียม) หรือขนาดต่างๆนอกเหนือจากขนาดมาตรฐาน เช่น ลูกค้าสามารถเลือกตัดจากแผ่นใหญ่พิเศษขนาด 120x240cm. แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดขนาดใหญ่พิเศษทุกแผ่นของเราเป็นแบบไม่พับขอบ มีทั้งแบบพ่นสีสำเร็จแล้ว และแบบเปลือยเปล่ายังไม่พ่นสี ลูกค้าสามารถนำไปตัดเองแล้วใส่กรอบไม้ กรอบเหล็กตกแต่งตามต้องการ
 6. Heavy Hook Pegboard : ออกแบบฮุกตะขอขาแขวนเพื่อรับน้ำหนักได้มากกว่า 10 กก. ต่อจุด เพราะใช้เหล็กกล้าชุบกันสนิมฮอทดิปกัลวาไนซ์ แข็งแรงไร้สนิม เหมาะสมกับรูของ pegboard ที่เป็นวัสดุเหล็กหรืออลูมิเนียม ซึ่งมีความทนทานไม่เปื่อยลุ่ยหรือบิดงอง่าย แม้จะผ่านการใช้งานมาหลายครั้ง ออกแบบให้ยึดตึดกับฝาผนังโดยไม่ต้องมีโครงเหล็กเสริม มีความแข็งแรงกว่า pegboard ไม้อัดไม้เจาะรูทั่วไป

Best-Seller #2 Plastic Floor & Swimming Overflow Grating แผ่นปูพื้นทางเดิน ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้น

        ตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปรุ่นมาตรฐาน สิทธิบัตรเฉพาะของแชนคอน ไม่เหมือนใคร ขนาดช่อง 15x30mm. สูง 30mm. สีเทา Standard Size กว้าง 25x100cm. และ 30x100cm. ราคาประหยัด ไม่เป็นสนิม วางในพื้นที่สัมผัสน้ำได้ดี เหมาะทั้งใช้แทนตะแกรงรอบสระว่ายน้ำ หรือวางกรวดด้านบนสำหรับงานจัดสวน

คุณสมบัติของแผ่นตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ Premium Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

 1. ใช้ได้ดีในพื้นที่เปียก ต้องการความสะอาดห้ามมีสนิม ออกแบบให้ใช้ในงานวางแท่นเครื่องจักร เป็นแผ่นปูพื้นทางเดินกันลื่น ยกระดับทางเดินให้สูงขึ้น รองหญ้าเทียมเพื่อให้ระบายน้ำได้เร็ว แช่ในน้ำบ่อปลา หรือสระว่ายน้ำเพื่อทดแทนตะแกรงรูปแบบเดิม แช่ในน้ำได้ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบนในงานจัดสวน
 2. เป็นตะแกรงพลาสติคชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ผลิตจากเม็ดพลาสติกชนิด PolyPropylene (PP) คัดพิเศษเกรดAA ฉีดขึ้นรูปเป็นชิ้นเดียวกันด้วยเทคโนโลยีใช้โมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ทำให้ตะแกรงทั้งแผ่นไร้รอยต่อ แข็งแรงเหนียวทนทาน ขายดีอันดับหนึ่งในกลุ่มสินค้าตะแกรงทางเดินระบายน้ำเพราะไม่เป็นสนิม โดยเฉพาะรุ่นมาตรฐานสีปูนเปลือยลอฟท์สวยงาม ราคาประหยัด
 3. เป็นตะแกรงร่องรูช่องเรียวเล็ก ผิวกันลื่น ขนาดของรูตะแกรง(Mesh size) เพียง 1.5 x 3 cm. เล็กกกว่าตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระทั่วไป จึงใช้เป็นตะแกรงฐานวางกรวดหินในงานจัดสวนบ่อน้ำพุได้ดีที่ต้องการระบายน้ำได้เร็ว หรือใช้เพื่อดักกรองกัน หนู งู สัตว์นำเชื้อโรค ขยะใบไม้ ได้ดี พื้นผิวออกแบบให้กันลื่นเฉพาะ หรือใช้เป็นแผ่นพื้นกรงปศุสัตว์ แผ่นตะแกรงน้ำล้นรอบสระ รอบโรงงานที่เปียกชื้น เน้นความสะอาดในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้มีสนิมได้ดี หรือใช้ในห้องครัว โรงอาหาร ตลาดสด ตลาดนัด ฯลฯ
 4. สั่งตัดให้เข้ากับบ่ารางระบายน้ำที่ทำไว้แล้วได้ กรณีที่ลูกค้าทำบ่ารางน้ำไว้เสร็จแล้ว แต่เป็นความกว้าง ที่ไม่ใช่ขนาดมาตรฐาน ท่านสามารถซื้อ ตะแกรงพลาสติคพีพีเกรตติ้ง ไปตัดให้พอดีกับขนาดของรางน้ำได้ทันที โดยออกแบบให้สั่งตัดทั้งจากหน้ากว้างได้ ตามต้องการอย่างลงตัว เช่น กว้าง 10cm.,15cm, 20cm, 25cm, 30cm หรือตัดจากด้านยาวเป็นขนาด 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. น้ำหนักของแผ่นตะแกรงระบายน้ำพลาสติคสำเร็จรูปเบามากเมื่อเทียบกับตะแกรงรุ่นอื่นๆ อีกทั้งตัดได้ง่ายๆโดยใช้ใบตัดหินเจีย(ลูกหมู)
 5. ติดตั้งง่่ายน้ำหนักเบา 2 กิโลกรัม/แผ่น แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้ ในกรณีต้องการใช้เป็นแผ่นพื้นที่มีพืนที่ใหญ่ๆ ที่ต้องการความกว้างมากกว่า 30 cm. หรือความยาวมากกว่า 100cm. แต่ละแผ่นจะมีเขี้ยวสลักล็อคตัวผู้และตัวเมียสามารถนำมาวางเรียงเข้าล็อคต่อๆกันไปได้อย่างแข็งแรงสวยงาม ใช้เป็นแผ่นปูพื้นสำเร็จรูป เป็นแผ่นพื้นอนามัย น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง กันลื่น (Anti Slip) กันกระแทก (Impact Absorbent) ไม่เก็บฝุ่นและสิ่งสกปรกฉีดทำความสะอาดง่ายเพราะผิวเป็นพลาสติกมันเงา (Easy to Clean) ไม่มีน้ำขัง (Smooth Water Drainage) เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด (Insulator)
 6. รับประกันคุณภาพสินค้า 1 ปี มั่นใจในคุณภาพและราคาได้ เพราะจำหน่ายจากโรงงานผู้ผลิตโดยตรง ที่ออกแบบจดสิทธิบัตรโดย บจก.แชนคอน ผลิตโดยฉีดพลาสติคแรงดันสูงจากโมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ไม่เหมือนใครในโลกใบนี้ ผิวกันลื่น รูเล็ก แข็งเหนียวพิเศษ มีสารต้านเชื้อรา ทนยูวีUV
 7. การประยุกต์ใช้งานในพื้นที่ต่างๆ ใช้เป็นแผ่นปูพื้น แผ่นพลาสติกอเนกประสงค์ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระ ตะแกรงระบายน้ำรอบโรงงาน พื้นกรงสัตว์เลี้ยง ปูพื้นคอกสัตว์ ฟาร์มสัตว์ ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง พื้นที่กันลื่น กันกระแทก พื้นอนามัย พื้นทางเดินให้หญ้าขึ้นแซมได้ พื้นที่ที่ต้องการความสะอาด และการประยุกต์ใช้งานตามความต้องการได้ทุกพื้นที่โดยไม่มีข้อจำกัด #เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป #SwimmingPoolOverflowGrating #ตะแกรงระบายน้ำล้นโรยกรวดหิน

Best-Seller #3 HDG. Bar STEEL GRATING ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกัลวาไนซ์กันสนิมสำเร็จรูป

       Hotdip Galvanized Bar Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิม เชื่อมด้วยเครื่องจักรอัตโนมัติจนเหล็กหลอมเป็นเนื้อเดียวกัน แข็งแรงทั่วทุกจุดได้มาตรฐาน
โดยทั่วไป มาตรฐานของตะแกรงระบายน้ำ มีขนาดกว้าง 25ซม. และ 30ซม. ลูกค้าเพียงเตรียมออกแบบบ่ารองรับให้ กว้าง 26ซม. หรือ 31ซม. เพื่อให้สามารถซื้อตะแกรงทุกแบบไปวางใช้งานได้ทันที

คุณสมบัติของตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิมของบริษัทแชนคอน Specification of Hotdipped Welding Flat Bar Steel Grating

 1. ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร มีสต๊อคพร้อมส่งทันที โดยในแต่ละขนาดมาตรฐาน มีให้เลือกสองแบบ ว่าเป็นรุ่นที่ต้องการรับน้ำหนักเพียงคนเดินผ่าน หรือให้รถวิ่งผ่าน เพราะช่องรูและความหนาของเหล็กจะต่างกัน
 2. ระบบเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวแข็งแรงกว่า โดยเชื่อมด้วยออโตเมติคระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกันทุกด้าน ตะแกรงเหล็กส่วนที่เป็นรอยเชื่อมจะเรียบเนียนสวยงาม และยึดติดแข็งแรงทนทานกว่าร้านเชื่อมเหล็กทั่วไป จุดสำคัญอยู่ที่การเชื่อมเป็นเนื้อเดียวกันกับเหล็กแผ่น Flat bar (โปรดตรวจสอบงานเชื่อมเปรียบเทียบกับการใช้แรงงานคนเชื่อม) รับประกันงานคุณภาพความแข็งแรงที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ โดยพิจารณาจาก ขนาดช่องรูเล็กได้มาตราฐานเหมือนกัน
 3. เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG) งานชุบซิงค์หนากว่าได้ตามมาตรฐาน ทำให้แข็งแรงและทนทานต่อการสึกกร่อนได้นานกว่า งานชุบเร็วแบบบางและการเคลือบพ่นทาสีทั่วไป
 4. ออกแบบใหม่และควบคุมการผลิตเพื่อให้แข็งแรงและปลอดภัย โดยออกแบบให้การวางแท่งเหล็กและโครงตะแกรงได้ระยะที่เหมาะสมที่สุด โดยใช้วัสดุน้อยชิ้นและน้ำหนักเบา ขณะที่ยังสามารถรับแรงได้สูงสุด จึงทำให้แน่ใจได้ว่าทั้งรอยเชื่อม และโครงสร้างแข็งแรงสม่ำเสมอ โดยใช้เหล็กบิดเกลียว Twisted Rod หนา 6-8mm เพื่อผสานเหล็กแผ่นเข้าด้วยกันอย่างแข็งแรง และออกแบบให้ป้องกันการลื่นไถลไปในตัว
 5. คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพจากโรงงานผู้ผลิตตะแกรงเหล็กโดยตรง
 6. ตะแกรงเหล็กสำเร็จรูปสามารถรับแรงสำหรับรถขนาดใหญ่ ตามความกว้างมาตรฐาน 25cm.และ 30cm. ในรุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. เหมาะสำหรับทำรางระบายน้ำ ทางเข้ารอบโรงงาน ที่มีรถพ่วงตู้คอนเทนเนอร์ขนาดใหญ่หรือรถเทรลเลอร์วิ่งผ่านได้อย่างปลอดภัย ตัวอย่างเช่น ความหนาเหล็กแผ่น 3mm. ออกแบบให้ใช้งานรับแรงน้อยไม่เกินรถโฟล์คลิฟต์ ในกรณีที่ต้องการใช้ในงานรับแรงรถวิ่งผ่านตั้งแต่ กระบะ หกล้อ สิบล้อ จนถึง รถพ่วงขนาดใหญ่ ควรใช้ความหนาที่ 5mm. เนื่องจากออกแบบมาให้ช่องรูเล็กและหนาขึ้นจึงรับได้แรงได้สูงมากกว่า 12.5 ตัน
 7.  ปรับระยะความสูงของบ่ารับตะแกรง ดีกว่าทำตะแกรงใหม่เปลืองงบประมาณ กรณีลูกค้าเตรียมบ่ารองรับไว้สูงกว่า 25mm. ไม่จำเป็นต้องใช้ตะแกรงที่สูงกว่านี้ เพียงแต่ใช้เหล็กเสริมตรงบ่าด้านล่างให้สูงขึ้น แล้วใช้ตะแกรง รุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. ก็เพียงพอต่อการรับแรงรถเทรลเลอร์ขนาดใหญ่ได้แล้ว ประหยัดงบประมาณด้วยการออกแบบที่ลงตัว
 8. สามารถนำตะแกรงสำเร็จรูปมาเชื่อมต่อกันเป็นขนาดต่างๆได้ ตะแกรงเหล็กชุบสำเร็จรูปพร้อมส่งของบริษัท มีความกว้างมาตรฐาน 2 ขนาด ที่ 25 cm และ 30 cm กรณีลูกค้าต้องการขนาด50x100cm สามารถประยุกต์เชื่อมหรือวาง 25cm สองแผ่นเข้าด้วยกัน ในกรณีต้องการใช้ขนาด 100x100cm ก็สามารถใช้ 4 แผ่นเชื่อมจากขนาด 25 cm. หรือในกรณี 60x100cm. หรือ 100x120cm. ก็สามารถประยุกต์ใช้การประกอบจากแผ่น 30x100cm. เช่นกัน

Best-Seller #4 FRP Gritted Sheet Plate / Stair Tread Nosing Step Cover แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได แผ่นปิดผิวปูพื้นกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส

FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector : FRP FibreGlass Anti-Slip Gritted Solid Plate Flat Sheeting Floor แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดรุ่นรับแรงเสียดสีสูง แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าสเฮฟวี่ดิวตี้ #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได #แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส #ทดแทนแผ่นเทปกันลื่น เทปตีเส้น เทปเรืองแสง #Anti-SlipTape1. ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน)
Price excluded VAT and Delivery , Deposit 50% for made to order

2. ความหมายของแผ่นจมูก แผ่นครอบบันได และแผงกันลื่น :
** 1) แผ่นจมูก Nosing Cover ใช้สำหรับ ปิดเฉพาะจมูกบันได
** 2) แผ่นครอบบันได Stair Cover ใช้ปิดทั้งจมูกและแผ่นด้านบนบันได
** 3) แผงกันลื่น Sheet Cover ใช้เป็นแผ่นปิดผิวรองพื้นกันลื่น ไม่มีจมูก

Best-Seller #5 ตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงเศษขยะลอย เศษอาหาร ดักใบไม้ คันหินด้านข้างริมฟุตบาท Dust Footbaht Side Grating

The “Rain Shooter” was designed for rainwater that has entered drainage pavement and surface drain water. To facilitate rapid draining, openings are placed on side and top surfaces. วัสดุตะแกรงผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ตะแกรงดักแยกเศษขยะ ดักใบไม้ คันหิน ด้านข้างริมฟุตบาท ตามมาตรฐานเทศบาล กรมโยธาธิการและผังเมือง กรมทางหลวงชนบท และกทม. ขนาดมาตรฐานได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 15x70cm., 20x57cm. และ 25x50cm.

คุณสมบัติของตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท Curbed Drainage Grating Scupper

 1. ตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะ static climber drum screen grating ตะแกรงดักแยกเศษขยะลอย ตะแกรงชนิดนี้ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียวพิเศษ (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ตะแกรงดักแยกเศษขยะ ดักใบไม้ คันหิน ด้านข้างริมฟุตบาท ขนาดมาตรฐานที่มีสต๊อคพร้อมขายทันที ได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm , etc.
 2. Drive Way Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท (Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating) หรือเรียกในหลากหลายชื่อว่า ฝายตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงเศษขยะลอย เศษอาหาร ดักใบไม้ คันหินด้านข้างริมฟุตบาท ใช้ฝังหล่อในคันหินฟุตบาทคอนกรีตเสริมแรงคสล. เพื่อป้องกันขยะลงท่อระบายน้ำสาธารณะ
 3. ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท ออกแบบและผลิตตามสเปค มาตรฐานกรมทางหลวงชนบท เทศบาล การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย กรมโยธาธิการและผังเมือง สำนักโยธากรุงเทพมหานคร
 4. ราคาข้างต้นเป็นราคาขายส่งเข้าโครงการ กรณีสั่งซื้อจำนวนมาก กรุณาขอราคาพิเศษโดยติดต่อฝ่ายขาย

Related Best-Seller FRP MOULD GRATING ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส ใช้แทนสแตนเลสไม่เป็นสนิม ทนการกัดกร่อนจากสารเคมี (สินค้าขายดี นวัตกรรมใหม่)

FRP Mould Grating Mesh 38x38mm. High 25mm./38mm./50mm.,Type Food Grade, NonSlip ผิวกันลื่น **Cut to Order เดิมลูกค้าตลาดสดโซนอาหารทะเลใช้ตะแกรงเหล็ก แต่เกิดปัญหาสนิมกัดกร่อนจนผุเร็วมากต้องเปลี่ยนทุก 1-2 ปี เนื่องจากต้องล้างพื้นกำจัดกลิ่นคาวทุกวัน แต่หลังจากเปลี่ยนมาใช้ตะแกรง FRP แล้ว ใช้งานได้นานกว่า 30 ปี น้ำหนักเบา ล้างทำความสะอาดง่าย

คุณสมบัติของตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส เกรตติ้งฝาปิดตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส แผ่นพื้นทางเดินในโรงงานทนแดดกันสนิม Specification of FRP FiberGlass Reinforced Grating

 1. ตะแกรงไฟเบอร์เสริมแรง FRP Mould Grating เป็นวัสดุนวัตกรรมใหม่ล่าสุด ออกแบบเพื่อมาทดแทนแสตนเลส/อลูมิเนียม/ไม้/เหล็ก อายุการใช้งานนานกว่า 30-100 ปี ไม่ต้องเปลี่ยนบ่อย รับประกันคุณภาพ สวยงาม ทนทาน คุ้มราคา
 2. มีคุณสมบัติเหมือนสแตนเลส ไม่เป็นสนิม ทนความร้อนสูง ทนสารเคมีกัดกร่อนได้ดี ที่สำคัญสวยงาม มีสีสรรดีไซน์ในตัว และมีน้ำหนักเบากว่าทุกวัสดุ แข็งแรง ทนแดด ทนสารเคมี เป็นวัสดุมาใหม่เพื่อใช้ทดแทนสแตนเลสได้ดี
 3. แผ่นมาตรฐานมีขนาดใหญ่ 1500x4000mm. ใช้ทำเป็นแผ่นพื้นยกระดับไร้รอยต่อได้ดี สามารถนำไปตัดเป็นแผ่นเล็กๆตามที่ต้องการได้ หรือใช้ปูทั้งแผ่นไร้รอยต่อสำหรับงานทางเดิน Walkway ติดตั้งและบำรุงรักษาง่าย
 4. ออกแบบเพื่อเป็นแผ่นตะแกรงระบายน้ำ/โปร่งแสง หรือเป็นฝาบ่อ-ฝาครอบท่อ/แผ่นปูพื้นผิวทึบปิดสนิทลายตีนเป็ด (Top Cover) สั่งตัดได้ทุกขนาด ตัดง่ายด้วยเครื่องมือใบตัดไฟเบอร์(ลูกหมู)
 5. แผ่นตะแกรง FRP Grating สูง 25mm. แกนหนา 6.5mm ขนาดช่องรู 38x38mm. มีให้เลือก 5 สี เหลือง เขียว เทา น้ำเงิน และดำ หรือ มีความสูงที่ 38mm. และ 50mm.
 6. ตะแกรง FRP Grating นำเข้าจากยุโรป เป็นเกรด A ระดับ Premium World Class Quality ส่งขายในอเมริกา ญี่ปุ่น เกาหลีใต้ สิงคโปร์ มาเลย์เซีย etc. รับประกัน 3-5ปี มีสต๊อคพร้อมส่งทันที กว่า 5,000 ตรม. เนื่องจากสินค้ามีหลายเกรด กรณีต้องการตะแกรง FRP ราคาถูกเกรดจากประเทศจีน กรุณาระบุ

โรงงานผู้ผลิต ฝาบ่อปิดท่อพักตะแกรงระบายน้ำ ManholeCover GRATING

CHANCON PRODUCTs CATEGORY
ผลิตภัณฑ์กลุ่มสินค้า บริษัทแชนคอน

แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพื้นยกระดับ ตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาท ตะแกรงขั้นบันได แผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบา ฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นพื้นในลานผลิตเอนกประสงค์ แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรกันลื่น แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสีย แผ่นกันลื่นขั้นบันไดเหล็กในโรงงาน ทนทานต่อการสึกกร่อนจากทั้งน้ำเค็ม ฝนกรด ปัญหาสนิมและสารเคมี

1. Patent Plastic ProlyPropylene (PP) Grating   ตะแกรงระบายน้ำ แผ่นพื้นทางเดิน พลาสติกชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ

ตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปรุ่นมาตรฐาน สิทธิบัตรเฉพาะของแชนคอน ไม่เหมือนใคร ขนาดช่อง 15x30mm. สูง 30mm. สีเทา Standard Size กว้าง 25x100cm. และ 30x100cm. ราคาประหยัด ไม่เป็นสนิม วางในพื้นที่สัมผัสน้ำได้ดี เหมาะทั้งใช้แทนตะแกรงรอบสระว่ายน้ำ หรือวางกรวดด้านบนสำหรับงานจัดสวน

คุณสมบัติของแผ่นตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

 1. Unique Patent Overflow Grating: สิทธิบัตรออกแบบหนึ่งเดียวไม่เหมือนใคร ตะแกรงระบายน้ำพลาสติค พีพีเกรตติ้ง ของบริษัทแชนคอน ถูกออกแบบผิวด้านบนเป็นรูปสามเหลี่ยมให้กันลื่นตลอดทั้งแผ่นที่ดูลงตัวสวยงาม ช่องรูเล็กกันสัตว์เลื้อยคลาน ดูเป็นตะแกรงระบายน้ำธรรมชาติ อ่อนโยน มีศิลปะ เพราะความแตกต่างของรายละเอียดที่มีความประณีตมากกว่า มีเอกลักษณ์เฉพาะตัว โดดเด่น รับประกันว่าตะแกรงของเราไม่ซ้ำแบบใครในโลกนี้ เพราะเราเป็นโรงงานผู้ผลิตเจ้าของสินค้าโดยตรง
 2. Rustless Grating for wet floorarea: ใช้ได้ดีในพื้นที่เปียก ต้องการความสะอาดห้ามมีสนิม ออกแบบให้ใช้ในงานวางแท่นเครื่องจักร เป็นแผ่นปูพื้นทางเดินกันลื่น ยกระดับทางเดินให้สูงขึ้น รองหญ้าเทียมเพื่อให้ระบายน้ำได้เร็ว แช่ในน้ำบ่อปลา หรือสระว่ายน้ำเพื่อทดแทนตะแกรงรูปแบบเดิม แช่ในน้ำได้ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบนในงานจัดสวน
 3. High Quality Poly Propylene Plastic: เป็นตะแกรงพลาสติคชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ผลิตจากเม็ดพลาสติกชนิด PolyPropylene (PP) คัดพิเศษเกรดAA ฉีดขึ้นรูปเป็นชิ้นเดียวกันด้วยเทคโนโลยีใช้โมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ทำให้ตะแกรงทั้งแผ่นไร้รอยต่อ แข็งแรงเหนียวทนทาน ขายดีอันดับหนึ่งในกลุ่มสินค้าตะแกรงทางเดินระบายน้ำเพราะไม่เป็นสนิม โดยเฉพาะรุ่นมาตรฐานสีปูนเปลือยลอฟท์สวยงาม ราคาประหยัด
 4. Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: เป็นตะแกรงร่องรูช่องเรียวเล็ก ผิวกันลื่น ขนาดของรูตะแกรง(Mesh size) เพียง 1.5 x 3 cm. เล็กกกว่าตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระทั่วไป จึงใช้เป็นตะแกรงฐานวางกรวดหินในงานจัดสวนบ่อน้ำพุได้ดีที่ต้องการระบายน้ำได้เร็ว หรือใช้เพื่อดักกรองกัน หนู งู สัตว์นำเชื้อโรค ขยะใบไม้ ได้ดี พื้นผิวออกแบบให้กันลื่นเฉพาะ หรือใช้เป็นแผ่นพื้นกรงปศุสัตว์ แผ่นตะแกรงน้ำล้นรอบสระ รอบโรงงานที่เปียกชื้น เน้นความสะอาดในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้มีสนิมได้ดี หรือใช้ในห้องครัว โรงอาหาร ตลาดสด ตลาดนัด ฯลฯ
 5. Easy Installation and Cutting to any size: ติดตั้งง่่าย สั่งตัดให้เข้ากับบ่ารางระบายน้ำที่ทำไว้แล้วได้ กรณีที่ลูกค้าทำบ่ารางน้ำไว้เสร็จแล้ว แต่เป็นความกว้าง ที่ไม่ใช่ขนาดมาตรฐาน ท่านสามารถซื้อ ตะแกรงพลาสติคพีพีเกรตติ้ง ไปตัดให้พอดีกับขนาดของรางน้ำได้ทันที โดยออกแบบให้สั่งตัดทั้งจากหน้ากว้างได้ ตามต้องการอย่างลงตัว เช่น กว้าง 10cm.,15cm, 20cm, 25cm, 30cm หรือตัดจากด้านยาวเป็นขนาด 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. น้ำหนักของแผ่นตะแกรงระบายน้ำพลาสติคสำเร็จรูปเบามากเมื่อเทียบกับตะแกรงรุ่นอื่นๆ อีกทั้งตัดได้ง่ายๆโดยใช้ใบตัดหินเจีย(ลูกหมู)
 6. Light weight 2.5 kg and lockable: น้ำหนักเบา 2.5 กิโลกรัม/แผ่น แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้ ในกรณีต้องการใช้เป็นแผ่นพื้นที่มีพืนที่ใหญ่ๆ ที่ต้องการความกว้างมากกว่า 30 cm. หรือความยาวมากกว่า 100cm. แต่ละแผ่นจะมีเขี้ยวสลักล็อคตัวผู้และตัวเมียสามารถนำมาวางเรียงเข้าล็อคต่อๆกันไปได้อย่างแข็งแรงสวยงาม ใช้เป็นแผ่นปูพื้นสำเร็จรูป เป็นแผ่นพื้นอนามัย น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง กันลื่น (Anti Slip) กันกระแทก (Impact Absorbent) ไม่เก็บฝุ่นและสิ่งสกปรกฉีดทำความสะอาดง่ายเพราะผิวเป็นพลาสติกมันเงา (Easy to Clean) ไม่มีน้ำขัง (Smooth Water Drainage) เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด (Insulator)
 7. Warranty 1 year: รับประกันคุณภาพสินค้า 1 ปี มั่นใจในคุณภาพและราคาได้ เพราะจำหน่ายจากโรงงานผู้ผลิตโดยตรง ที่ออกแบบจดสิทธิบัตรโดย บจก.แชนคอน ผลิตโดยฉีดพลาสติคแรงดันสูงจากโมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ไร้รอยต่อ ไม่เหมือนใครในโลกใบนี้ ผิวกันลื่น รูเล็ก แข็งเหนียวพิเศษ มีสารต้านเชื้อรา ทนยูวีUV เราจึงกล้ารับประกันคุณภาพตะแกรงระบายน้ำทุกชิ้น
 8. Replacing Swimming Pool Grating: ออกแบบใช้งานทดแทนตะแกรงสระว่ายน้ำรูปแบบเก่า ใช้เป็นตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำรุ่นเก่า หรือใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำรอบโรงงาน แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพลาสติกอเนกประสงค์ ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง พื้นที่กันลื่น กันกระแทก พื้นอนามัย พื้นทางเดินให้หญ้าขึ้นแซมได้ พื้นที่ที่ต้องการความสะอาด และการประยุกต์ใช้งานตามความต้องการได้ทุกพื้นที่โดยไม่มีข้อจำกัด #เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป #SwimmingPoolOverflowGrating #ตะแกรงระบายน้ำล้นโรยกรวดหิน

2. Metal Drainage Grating ตะแกรงโลหะระบายน้ำ-ขั้นบันได ขนาดมาตรฐาน-สั่งทำพิเศษ

      Hotdip Galvanized Bar Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิม เชื่อมด้วยเครื่องจักรอัตโนมัติจนเหล็กหลอมเป็นเนื้อเดียวกัน แข็งแรงทั่วทุกจุด โดยทั่วไป มาตรฐานของตะแกรงระบายน้ำ มีขนาดกว้าง 25ซม. 30ซม. และ 40ซม. ลูกค้าเพียงเตรียมออกแบบบ่ารองรับให้ กว้าง 26ซม. หรือ 31ซม. หรือ 41 ซม. ตามลำดับ เพื่อให้สามารถซื้อตะแกรงทุกแบบไปวางใช้งานได้ทันที

HDG Flat Bar Steel Grating Specification
ตะแกรงเหล็กรุ่น Light Duty     VS   ตะแกรงเหล็กรุ่น Heavy Duty
Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm)   VS     Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)

 1. ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร มีสต๊อคพร้อมส่งทันที ทุกรายการสินค้า
 2. ระบบเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวแข็งแรงกว่า โดยเชื่อมด้วยออโตเมติคระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกัน ตะแกรงเหล็กส่วนที่เป็นรอยเชื่อมจะเรียบเนียนสวยงาม และยึดติดแข็งแรงทนทานกว่าร้านเชื่อมเหล็กทั่วไป
 3. เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG)
 4. ออกแบบให้การวางแท่งเหล็กและโครงตะแกรงได้ระยะที่เหมาะสมที่สุด โดยใช้วัสดุน้อยชิ้นและน้ำหนักเบา ขณะที่ยังสามารถรับแรงได้สูงสุด จึงทำให้แน่ใจได้ว่าทั้งรอยเชื่อม และโครงสร้างแข็งแรงสม่ำเสมอ
 5. คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพกว่า 20 ปี

ใบเสนอราคา ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม
Standard Size Carbon Steel Grating Quotation

คุณสมบัติตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป (มาตรฐานรอยเชื่อมและความหนาการชุบ)

 1. ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร มีสต๊อคพร้อมส่งทันที โดยในแต่ละขนาดมาตรฐาน มีให้เลือกสองแบบ ว่าเป็นรุ่นที่ต้องการรับน้ำหนักเพียงคนเดินผ่าน หรือให้รถวิ่งผ่าน เพราะช่องรูและความหนาของเหล็กจะต่างกัน
 2. ระบบเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวแข็งแรงกว่า โดยเชื่อมด้วยออโตเมติคระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกันทุกด้าน ตะแกรงเหล็กส่วนที่เป็นรอยเชื่อมจะเรียบเนียนสวยงาม และยึดติดแข็งแรงทนทานกว่าร้านเชื่อมเหล็กทั่วไป จุดสำคัญอยู่ที่การเชื่อมเป็นเนื้อเดียวกันกับเหล็กแผ่น Flat bar (โปรดตรวจสอบงานเชื่อมเปรียบเทียบกับการใช้แรงงานคนเชื่อม) รับประกันงานคุณภาพความแข็งแรงที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ โดยพิจารณาจาก ขนาดช่องรูเล็กได้มาตราฐานเหมือนกัน
 3. เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG) งานชุบซิงค์หนากว่าได้ตามมาตรฐาน ทำให้แข็งแรงและทนทานต่อการสึกกร่อนได้นานกว่า งานชุบเร็วแบบบางและการเคลือบพ่นทาสีทั่วไป
 4. ออกแบบใหม่และควบคุมการผลิตเพื่อให้แข็งแรงและปลอดภัย โดยออกแบบให้การวางแท่งเหล็กและโครงตะแกรงได้ระยะที่เหมาะสมที่สุด โดยใช้วัสดุน้อยชิ้นและน้ำหนักเบา ขณะที่ยังสามารถรับแรงได้สูงสุด จึงทำให้แน่ใจได้ว่าทั้งรอยเชื่อม และโครงสร้างแข็งแรงสม่ำเสมอ โดยใช้เหล็กบิดเกลียว Twisted Rod หนา 6-8mm เพื่อผสานเหล็กแผ่นเข้าด้วยกันอย่างแข็งแรง และออกแบบให้ป้องกันการลื่นไถลไปในตัว
 5. คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพจากโรงงานผู้ผลิตตะแกรงเหล็กโดยตรง
 6. ตะแกรงเหล็กสำเร็จรูปสามารถรับแรงสำหรับรถขนาดใหญ่ ตามความกว้างมาตรฐาน 25cm.และ 30cm. ในรุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. เหมาะสำหรับทำรางระบายน้ำ ทางเข้ารอบโรงงาน ที่มีรถพ่วงตู้คอนเทนเนอร์ขนาดใหญ่หรือรถเทรลเลอร์วิ่งผ่านได้อย่างปลอดภัย ตัวอย่างเช่น ความหนาเหล็กแผ่น 3mm. ออกแบบให้ใช้งานรับแรงน้อยไม่เกินรถโฟล์คลิฟต์ ในกรณีที่ต้องการใช้ในงานรับแรงรถวิ่งผ่านตั้งแต่ กระบะ หกล้อ สิบล้อ จนถึง รถพ่วงขนาดใหญ่ ควรใช้ความหนาที่ 5mm. เนื่องจากออกแบบมาให้ช่องรูเล็กและหนาขึ้นจึงรับได้แรงได้สูงมากกว่า 12.5 ตัน
 7. ปรับระยะความสูงของบ่ารับตะแกรง ดีกว่าทำตะแกรงใหม่เปลืองงบประมาณ กรณีลูกค้าเตรียมบ่ารองรับไว้สูงกว่า 25mm. ไม่จำเป็นต้องใช้ตะแกรงที่สูงกว่านี้ เพียงแต่ใช้เหล็กเสริมตรงบ่าด้านล่างให้สูงขึ้น แล้วใช้ตะแกรง รุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. ก็เพียงพอต่อการรับแรงรถเทรลเลอร์ขนาดใหญ่ได้แล้ว ประหยัดงบประมาณด้วยการออกแบบที่ลงตัว
 8. สามารถนำตะแกรงสำเร็จรูปมาเชื่อมต่อกันเป็นขนาดต่างๆได้ ตะแกรงเหล็กชุบสำเร็จรูปพร้อมส่งของบริษัท มีความกว้างมาตรฐาน 2 ขนาด ที่ 25 cm และ 30 cm กรณีลูกค้าต้องการขนาด50x100cm สามารถประยุกต์เชื่อมหรือวาง 25cm สองแผ่นเข้าด้วยกัน ในกรณีต้องการใช้ขนาด 100x100cm ก็สามารถใช้ 4 แผ่นเชื่อมจากขนาด 25 cm. หรือในกรณี 60x100cm. หรือ 100x120cm. ก็สามารถประยุกต์ใช้การประกอบจากแผ่น 30x100cm. เช่นกัน
 9. วิธีการเผื่อระยะความกว้าง สูง ของเหล็กฉากบ่ารับแผ่นตะแกรง ควรออกแบบเตรียมบ่ารับให้กว้างและสูงพอดีกับแผ่นตะแกรง เพื่อความแข็งแรงและปลอดภัยของการใช้งาน ดังนั้นบ่ารับตะแกรง(รูปตัว L) จะต้องใช้เหล็กฉากวางลงไปก่อนเทคอนกรีต โดยเว้นความสูงไว้ 25-30mm.(ขึ้นอยู่กับประเภทของตะแกรง) เพื่อให้ตะแกรงที่วางลงไปเสมอพอดีกับพื้น ไม่สะดุดเวลารถเข็นหรือคนเดินผ่าน ระยะความกว้างของบ่ารับแผ่นเกรตติ้ง จะต้องบวกเพิ่มข้างละ 3-5mm.รวม 2 ข้างเป็น 6-10mm. เพื่อให้สามารถวางแผ่นตะแกรงลงไปได้พอดี ไม่แน่นหรือหลวมเกินไป

3. Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating   ตะแกรงรางระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ฝาเกรตติ้งสแตนเลสฟลอร์เดรน

Customized Heel Guard Proof Anti-Slip Bathroom Stainless Steel Grating. New linear shower drainage system and stainless steel bathroom floor waste range.
ตะแกรงสแตนเลสระบายน้ำสำเร็จรูป มีช่องรูหลายแบบ/ขนาด ดูโมเดิร์น แปลกใหม่ไม่ซ้ำใคร ผลิตจากสเตนเลสแท้ เกรด SUS304 จึงมั่นใจได้ว่าปลอดสนิมตลอดอายุการใช้งาน สามารถรับน้ำหนักคนเดินผ่านได้ ออกแบบให้ใช้งานในพื้นที่ ระเบียงคอนโด ทางเท้า ห้องน้ำ ห้องครัว เหมาะสำหรับการใช้ในพื้นที่เปียก และ ต้องการกันแมลงสาป หนู หรือสัตว์เลื้อยคลานต่าง หมดปัญหาเรื่องน้ำท่วมขัง เหมาะสำหรับการใช้ในพื้นที่ ที่ต้องมีการรับน้ำในปริมาณมาก และต้องการระบายน้ำทิ้งอย่างรวดเร็วป้องกันการท่วมขังของน้ำ

คุณสมบัติตะแกรงระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ตามมาตฐาน GMP New || Shower Stainless Steel Grating (Special Profile Grade SUS304)

 1. เลือกใช้วัสดุแผ่นสแตนเลสแท้ เกรด SUS304 รุ่นหนาสุด ความหนาถึง 2 มม. **** หนาที่สุดในตลาดเทียบกับคู่แข่งทุกราย เพื่อให้ได้ ตะแกรงระบายน้ำสแตนเลส ที่มีคุณภาพสูง แข็งแรง เดินไม่ยุบ อายุใช้งานนาน
 2. มีสแตนเลสเสริมคานเชื่อมรองรับซัพพอร์ตด้านหลังแผ่นตะแกรงที่ขนาดกว้างตั้งแต่ 20cm. 25cm. 30cm. ระยะห่างคานเสริมทุกๆ 20cm. เชื่อมคานสแตนเลส 4 ชิ้นในความยาวทุกๆ 1 เมตร ทำให้เพิ่มความแข็งแรงของแผ่นตะแกรง เดินไม่ยวบ ไม่บิดเบี้ยว อายุการใช้งานคงทนนานกว่ารุ่นบางและไม่มีคานซัพพอร์ต / Beam support welding attached stainless grating for exceeding width 20cm.
 3. รูตะแกรงสี่เหลี่ยมรุ่นใหม่ สวยปลอดภัย ไม่คม ไม่บาดเท้า สามารถใช้กับพื้นที่ภายในและภายนอก ปลอดภัยไม่ลื่น / Unsharp, Non-skid when Safety Step On
 4. สแตนเลสเป็นวัสดุ ไร้สารก่อภูมิแพ้ ไม่เป็นคราบให้เชื้อโรคเกาะ ไม่เป็นสนิมตลอดอายุการใช้งาน คราบสกปรกสามารถชำระล้างออกได้ง่าย / Safety and Easy cleaning Material
 5. พับขอบสี่ด้านให้มีความแข็งแรง รับน้ำหนักคนเดินผ่านได้ดี ใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำวางต่อกันได้สำหรับพื้นที่ยาวๆ / Pedestrian Loaded with excellent design
 6. ช่องรูเล็กแปลกใหม่ไม่ซ้ำใครในโลกนี้ กันแมลงสาป หนู งู สัตว์เลื้อยคลาน แต่ระบายน้ำรวดเร็ว / Faster drainage Flow gully trench channel grating
 7. ออกแบบให้เป็นตะแกรงระบายน้ำ ทันสมัยโมเดิร์น หรูหราดูดี สร้างบรรยากาศลักซูรี่ ให้กับทุกพื้นที่ / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304
 8. กรณีต้องการผิวสแตนเลสปัดด้าน (แฮร์ไลน์) ราคาจะเพิ่มขึ้นอีก 20% จากตารางข้างต้น / Stainless HairLine surface charge 20% price from quotation above

4. FRP FiberGlass Mould Grating (Drainage Gully Culvert)   ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง

ตะแกรงไฟเบอร์เสริมแรง FRP Mould Grating เป็นวัสดุนวัตกรรมใหม่ล่าสุด ออกแบบเพื่อมาทดแทนแสตนเลส/อลูมิเนียม/ไม้/เหล็ก อายุการใช้งานนานกว่า 30-100 ปี ไม่ต้องเปลี่ยนบ่อย รับประกันคุณภาพ สวยงาม ทนทาน คุ้มราคา   มีคุณสมบัติเหมือนสแตนเลส ไม่เป็นสนิม ทนความร้อนสูง ทนสารเคมีกัดกร่อนได้ดี ที่สำคัญสวยงาม มีสีสรรดีไซน์ในตัว และมีน้ำหนักเบากว่าทุกวัสดุ แข็งแรง ทนแดด ทนสารเคมี เป็นวัสดุมาใหม่เพื่อใช้ทดแทนสแตนเลสได้ดี   แผ่นมาตรฐานมีขนาดใหญ่ 1500x4000mm. ใช้ทำเป็นแผ่นพื้นยกระดับไร้รอยต่อได้ดี สามารถนำไปตัดเป็นแผ่นเล็กๆตามที่ต้องการได้ หรือใช้ปูทั้งแผ่นไร้รอยต่อสำหรับงานทางเดิน Walkway ติดตั้งและบำรุงรักษาง่าย   ออกแบบเพื่อเป็นแผ่นตะแกรงระบายน้ำ/โปร่งแสง หรือเป็นฝาบ่อ-ฝาครอบท่อ/แผ่นปูพื้นผิวทึบปิดสนิทลายตีนเป็ด (Top Cover) สั่งตัดได้ทุกขนาด ตัดง่ายด้วยเครื่องมือใบตัดไฟเบอร์(ลูกหมู)   แผ่นตะแกรง FRP Grating สูง 25mm. แกนหนา 6.5mm ขนาดช่องรู 38x38mm. มีให้เลือก 5 สี เหลือง เขียว เทา น้ำเงิน และดำ หรือ มีความสูงที่ 38mm. และ 50mm.

คุณภาพบริการและการรับประกันสินค้าตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส จากบริษัทแชนคอน

 1. รับประกันคุณภาพสินค้า 10 ปี / Warranty 10 years Certificate มีอายุใช้งานยาวนานได้มากกว่า 30-100 ปี ด้วยคุณสมบัติที่กันการกัดกร่อนที่มักจะพบเจอในอุตสาหกรรมเคมี และการจัดการน้ำเสีย ทำมาจากเรซิ่นที่ถูกคิดค้นมาจากสูตรมากกว่า 30 สูตร เพื่อป้องกันการกัดกร่อนในภาพแวดล้อมที่มีการกัดกร่อนสูงเกินกว่าที่แผ่นครอบ Fiberglass ทั่วๆไปสามารถทนได้
 2. สินค้านำเข้าจากเดนมาร์ก วัสดุไวนิลเกรดเอ Food-Grade Vinyl Resin ถูกพัฒนาสำหรับใช้ในอุตสาหกรรมอาหาร มีสารต่อต้านจุลินทรีย์ ยับยั้งการเติบโตของแบคทีเรีย บนพื้นผิวของตะแกรง รวมไปถึงสารกัดกร่อนที่มักจะพบเจอในอุตสาหกรรมอาหารและเครื่องดื่ม ทำมาจากเรซิ่นที่ไม่ก่อให้เกิดควัน และมีอัตราการเกิดประกายไฟต่ำ ทนต่อการลามไฟ ตามมาตรฐาน ASTM E-84 Class 1
 3. รับประกัน 10 ปี มีสต๊อคพร้อมส่งทันที กว่า 3,000 ตรม. ( คุณภาพแตกต่างจากตะแกรง FRP ราคาถูกเกรดบีจากประเทศจีน ) ตะแกรง FRP Grating นำเข้าจากยุโรป เป็นไวนิลวัสดุเกรด A ระดับ Premium World Class Quality ส่งขายในอเมริกา ญี่ปุ่น เกาหลีใต้ สิงคโปร์ มาเลย์เซีย etc.
 4. บ.แชนคอน เป็นผู้ผลิตงานตะแกรง 7 แบบ และ3 ชนิดฝาบ่อ กว่า 5 วัสดุสำเร็จรูป (มีแบบและขนาดให้เลือกมากที่สุด) ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสมีคุณสมบัติเหมือนสแตนเลส ไม่เป็นสนิม ทนความร้อนสูง ทนสารเคมีกัดกร่อนได้ดี ที่สำคัญสวยงาม มีสีสรรดีไซน์ในตัว และมีน้ำหนักเบากว่าทุกวัสดุ แข็งแรง ทนแดด ทนสารเคมี เป็นวัสดุมาใหม่เพื่อใช้ทดแทนสแตนเลสได้ดี
 5. มีฐานลูกค้าในประเทศ ที่ใช้งานแล้วมากกว่า 100 บริษัทชั้นนำรับรอง ใช้แทนเหล็กหรือสแตนเลส ในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้เกิดสนิม ไม่กระทบต่อสนามแม่เหล็กในโรงพยาบาล ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำ ตะแกรงขั้นบันได ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสียป้องกันการสึกกร่อนจากทั้งสนิมและสารเคมี

5. Swimming Overflow Drainage Gully Grating   เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating โรงงานผู้ผลิตและจำหน่ายเกรทติ้งตะแกรงระบายน้ำพลาสติกสำเร็จรูป แผ่นฝาปิดตะแกรงระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ
ตะแกรงขอบสระ หรือ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ผลิตจากพลาสติก ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม ใช้สำหรับติดตั้งบริเวณขอบสระเพื่อให้น้ำที่ล้นออกมาจากสระ ระบายเข้าสู่ระบบการกรองน้ำได้โดยง่าย

 1. ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery
 2. ขนาดทั่วไปของ Overflow Grating มีหน้ากว้างตั้งแต่ 25cm และ 30cm สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter)
 3. ออกแบบให้ใช้กับงานจัดสวน แช่ในน้ำได้ ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบน เพื่อระบายน้ำได้ดี

6. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage traffic grates along side of highway   ตะแกรงเหล็กหล่อดักแยกขยะคันหินฝุ่นผงด้านข้างริมฟุตบาท

ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ฝายตะแกรงหวีดักแยกเศษขยะลอยใส่ช่องระบายน้ำตรงขอบฟุตบาท ดักฝุ่นผงตะกอนขยะ เศษอาหาร ใบไม้ กระดาษ คันหินกล่องช่องตะแกรงรับน้ำ รางยูด้านข้างริมฟุตบาท, สเปคตามมาตรฐานของเทศบาล กรมโยธาธิการและผังเมือง กรมทางหลวงชนบท การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย ขนาดมาตรฐานได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.

คุณสมบัติของตะแกรงดักขยะข้างริมฟุตบาท Curbed Drainage Grating Scupper

 1. ตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะ static climber drum screen grating ตะแกรงดักแยกเศษขยะลอย ตะแกรงชนิดนี้ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียวพิเศษ (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ตะแกรงดักแยกเศษขยะ ดักใบไม้ คันหิน ด้านข้างริมฟุตบาท ขนาดมาตรฐานที่มีสต๊อคพร้อมขายทันที ได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm , etc.
 2. Drive Way Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท (Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating) หรือเรียกในหลากหลายชื่อว่า ฝายตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงเศษขยะลอย เศษอาหาร ดักใบไม้ คันหินด้านข้างริมฟุตบาท ใช้ฝังหล่อในคันหินฟุตบาทคอนกรีตเสริมแรงคสล. เพื่อป้องกันขยะลงท่อระบายน้ำสาธารณะ
 3. ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท ออกแบบและผลิตตามสเปค มาตรฐานกรมทางหลวงชนบท เทศบาง การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย กรมโยธาธิการและผังเมือง สำนักโยธากรุงเทพมหานคร
 4. ราคาข้างต้นเป็นราคาขายส่งเข้าโครงการ กรณีสั่งซื้อจำนวนมาก กรุณาขอราคาพิเศษโดยติดต่อฝ่ายขาย

7. FRP/PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover   กรอบตะแกรงตกแต่งปกป้องรอบโคนต้นไม้

ใช้สำหรับงานตกแต่ง พรวนดินให้ดูแลรดน้ำถึงรากแก้วได้ง่าย ทั้งยังเป็นการป้องกันรากแก้วกรณีมีรถวิ่งผ่านได้ นิยมใช้กันมากในงาน Land Garden Scape งานภูมิส ถาปัตย์ มีความเหนียวแข็งแรงทนทาน หรือใช้เป็นตะแกรงลานจอดรถ ทดแทน บล็อกตัวหนอน บล็อคปูถนน ตกแต่งพื้นสนามหญ้าสำเร็จรูป Replacing Concrete/Masonry Block Paving Unit
FRP/PP/Ductile Iron/Composite Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover, Tree rings/ tree guards/ tree grates/ Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover for tree grate, Decorative Tree Guard Cover Frame, FRP Mould Big Tree Guard Grating, Light weight and durable FRP material grating tree guard, Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate products, Tree root trunk protective guard grating, Tree pit road safety grating cover, Tree Grating Paver Suspension Support Material, Pedestrian Safe Tree Grates and Trench Grates, Linear Paving sidewalk trench grate support, Perforated pavement around tree bollards How can you decorate your tree after pour concrete floor? We have a better choice to protect and harmonize your tree and floor. With easily assembly and dismantle, FRP Big tree grating designed for tree base decoration effectively.

8. Egg Crate Ceiling Grille Lighting Screen Panel   ระแนงแผงกั้นบังไฟหน้ากากตะแกรงกั้นช่องแสง ระบายอากาศ

ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ กรองลม ระบายอากาศ แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร ใช้สำหรับสร้างเป็นแผงตะแกรงเพื่อกั้นช่องไฟกรองแสงจากหลอดแอลอีดี/ฟลูออเรสเซนต์ (Led/Fluorescent) แผงฉากแผ่นฝ้าเพดาน ผนังม่าน ระแนงบังตาหน้ากากกรองช่องลม แผ่นบานเกล็ดรูระบายอากาศ ครอบคลุมปกปิดงานระบบไฟฟ้าประดับอาคาร แผงกั้นบังไฟตกแต่งตู้โชว์สินค้า ใช้ทดแทนฝ้าเพดานอลูมิเนียมระบายอากาศ ใช้เป็นอุปกรณ์ตกแต่งสำหรับเลี้ยงปลาสวยงาม ทำแผงกั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำ กุ้ง กบ ซาลาแมนเดอร์ Egg Crate Fluorescent Ceiling Grille Lighting Screen Panel, Abstract Plastic material board, Egg crate grille with filter, HVAC air return/Double deflection grille, Plastic LED Lighting Diffusers, Filter Media Grids Egg Crate Pond Marine Aquarium , DIY Egg crate Aquarium Cover, Air Ventilation Light Louver for suspended ceiling white plastic Egg crate, Air vector Acrylic Grid Louver : new design supplying ventilation egg crate grilling

9. FRP Fiber Glass Reinforced Manhole Cover   ฝาปิดท่อบ่อเกรอะไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง

FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard วัสดุผลิตจากไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง แข็งแรงและยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะมีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า   คุณสมบัติเด่น: สวยงามดูดีกว่าฝาเหล็ก เลือกสีได้ถ้ามีปริมาณสั่งซื้อ รับแรงได้เหมือนเหล็กแต่ไม่เป็นสนิม อายุงานนานกว่า ลดปัญหาโดนขโมยฝาบ่อไปขายต่อเนื่องจากไฟเบอร์กล๊าสที่หล่อเสร็จแล้วไม่สามารถขายต่อได้ในตลาดรับซื้อของเก่า

 1. FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard วัสดุผลิตจากไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง แข็งแรงและยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะมีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า
 2. คุณสมบัติเด่น: สวยงามดูดีกว่าฝาเหล็ก เลือกสีได้ถ้ามีปริมาณสั่งซื้อ รับแรงได้เหมือนเหล็กแต่ไม่เป็นสนิม อายุงานนานกว่า ลดปัญหาโดนขโมยฝาบ่อไปขายต่อเนื่องจากไฟเบอร์กล๊าสที่หล่อเสร็จแล้วไม่สามารถขายต่อได้ในตลาดรับซื้อของเก่า
 3. ราคาข้างต้น เป็นราคาจำหน่ายเข้าโครงการ บริษัทขอสงวนสิทธิ์ในการปรับราคากรณีขายปลีกหน้าร้าน
 4. For more information: ขอข้อมูลรายละเอียดราคาสำหรับแต่ละรุ่น กรุณาส่ง E-mail หรือติดต่อฝ่ายขายของบริษัทฯ

10. Cast Iron Ductile Manhole Cover   ฝาบ่อครอบท่อระบบบำบัดน้ำเหล็กหล่อเหนียว

Ductile Cast Iron Manhole cover เหล็กหล่อเหนียวกราไฟต์กลม (Spherioid Graphite or Nodular Cast Iron) Grade 500-7, EN124 Standard วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า ฝาบ่อปิดท่อพักที่ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว เป็นเหล็กหล่อที่ทนแรงอัด แรงกระแทกได้สูง อีกทั้งมีความยืดหยุ่นสูงกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่สำคัญน้ำหนักเบากว่าเหล็กหล่อเทา ทำให้เปิดบำรุงรักษาง่ายกว่ามาก

 1. Ductile Iron Grade 500-7, EN124 Standard วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า
 2. Options: H=Hinge มีบานพับ, L=Locking key มีตัวล็อคปิดฝา, R=Rubber Seal มีซีลยางกันกลิ่น
 3. For more information: ขอข้อมูลรายละเอียดราคาสำหรับแต่ละรุ่น กรุณาส่ง E-mail หรือติดต่อฝ่ายขายของบริษัทฯ

11. FRP Top Manhole Cover Checker/Diamond surface   ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าส

เทคโนโลยีใหม่ล่าสุดของฝาปิดบ่อพักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (Tailor Made) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วัน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิมผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน ติดตั้งสะดวก เปิดฝาบำรุงรักษาง่าย ออกแบบมาทดแทนแผ่นฝาเหล็กลายตีนเป็ด ฝาบ่อเหล็กหล่อรุ่นเดิม** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่

รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

คุณสมบัติของฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าส

 1. สั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (Tailor Made) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วัน / Delivery in 2-3 days
 2. ไม่เป็นสนิมผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน ทนสารเคมี และความร้อนได้ดีมาก / Corrosion Chimical Resistance
 3. ป้องกันปัญหาขโมยฝาท่อได้เด็ดขาด เนื่องจากวัสดุไฟเบอร์ขายต่อไม่ได้ / Burglar problem prevent material
 4. อายุการใช้งานนานกว่า 30 ปี ไม่มีเปราะแตกหัก ไม่เป็นสนิม ไม่ผุกร่อนตลอดอายุ / Long life services
 5. รับประกันคุณภาพ 5 ปี เปลี่ยนคืนทันทีจากสต๊อคพร้อมส่งหากชำรุด / Warranty 5 years ; replace new one if damaged

12. Pegboard Hook Shelves Racking Storage   แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ตะขอขาแขวนฮุก

#โรงงานผลิตจำหน่ายPegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็กไม้ เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ industrial, #อุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็ก Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, #แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูปเจาะรู สำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Tools Holder Rack Hard Board

ไอเดียวิธีการประยุกต์ใช้งาน แผงกระดานเหล็กเจาะรูติดผนังแขวนเครื่องมือ ตกแต่งผนัง ลอฟท์ คลาสสิค โมเดิร์น สุดเก๋ หลายรูปแบบ     <– คลิก เพื่อดูข้อมูลเพิ่มเติม !
 

 1. ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) : Price shown excluded VAT and Delivery
 2. กระดานเพ็กบอร์ดขนาดอื่นๆ นอกเหนือจากขนาดมาตรฐาน ลูกค้าสามารถสั่งผลิตพิเศษ หรือสั่งตัดจากแผ่นใหญ่ขนาด 1.2×2.4เมตร ได้
 3. สินค้าตามตารางข้างต้น ทั้งกระดานเพ็กบอร์ด และตะขอขาแขวนฮุก มีสต๊อคพร้อมรับสินค้าได้ทันที

13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover   แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส

ใช้สำหรับปิดคลุมแผ่นขั้นบันได ช่วยป้องกันการลื่นไถลหกล้ม เสริมความแข็งแรงและเพิ่มคุณค่าพื้นบันได้ให้สวยงาม FRP Stair Tread Nosing Non-Slip Tape แผ่นปิดจมูกบันไดไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปิดพื้นผิวกันลื่น ทดแทนเทปกันลื่น เทปตีเส้นเรืองแสง FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector : FRP FibreGlass Anti-Slip Gritted Solid Plate Flat Sheeting Floor แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดรุ่นรับแรงเสียดสีสูง แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าสเฮฟวี่ดิวตี้ #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได #แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส #ทดแทนแผ่นเทปกันลื่น เทปตีเส้น เทปเรืองแสง #Anti-SlipTape

 1. ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน)     Price excluded VAT and Delivery , Deposit 50% for made to order
 2. ความหมายของแผ่นจมูก แผ่นครอบบันได และแผงกันลื่น :
  ** 2.1) แผ่นจมูก Nosing Cover ใช้สำหรับ ปิดเฉพาะจมูกบันได
  ** 2.2) แผ่นครอบบันได Stair Cover ใช้ปิดทั้งจมูกและแผ่นด้านบนบันได
  ** 2.3) แผงกันลื่น Sheet Cover ใช้เป็นแผ่นปิดผิวรองพื้นกันลื่น ไม่มีจมูก

14. Saddle Clip Lock Clamp Fastener Anchor   ตัวคลิปล็อคอุปกรณ์ยึดจับตะแกรงเหล็ก

ตัวคลิปล็อคยึดแผ่นตะแกรง มี 2 ประเภทวัสดุ ทั้งแบบ Stainless Steel SUS316 และแบบ Hot Dip Galvanized Steel เนื่องจากถูกออกแบบมาให้ใช้พื้นที่ต่างกัน โดยส่วนมากแล้วคลิปล็อกแสตนเลสใช้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสหรือแผ่นงานแสตนเลส ส่วนตัวล็อคที่ทำจากเหล็กชุบซิงค์ออกแบบมาให้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงเหล็กเข้ากับฐานรองด้านล่าง โดยสามารถปรับระดับแนวการยึดได้ ทั้งสองแบบใช้งานคล้ายๆกัน โดยลูกค้าสามารถเลือกแต่ละแบบให้เข้ากับช่องรูของตะแกรง (Mesh Size) และพื้นที่ที่ต้องการนำแผ่นตะแกรงไปติดตั้ง

** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

ตัวคลิปล็อคยึดแผ่นตะแกรง มี 2 ประเภทวัสดุ ทั้งแบบ แสตนเลสสตีลเกรดสูง Stainless Steel SUS316 และแบบชุบจุ่มร้อนกันสนิม Hot Dip Galvanized Steel
เนื่องจากถูกออกแบบมาให้ใช้พื้นที่ต่างกัน โดยส่วนมากแล้วคลิปล็อกแสตนเลสใช้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสหรือแผ่นงานแสตนเลส ส่วนตัวล็อคที่ทำจากเหล็กชุบซิงค์ออกแบบมาให้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงเหล็กเข้ากับฐานรองด้านล่าง โดยสามารถปรับระดับแนวการยึดได้ ทั้งสองแบบใช้งานคล้ายๆกัน โดยลูกค้าสามารถเลือกแต่ละแบบให้เข้ากับช่องรูของตะแกรง (Mesh Size) และพื้นที่ที่ต้องการนำแผ่นตะแกรงไปติดตั้ง
These clips can be used to fasten steel grating to structural member. To install, use welded stud which may be welded through grating in place.

15. Form Tie Accessories System / FORMWORKS / TIE ROD   เหล็กที่มีเกลียวตลอดเส้น(ไทร็อด) + WingNut(วิงนัท)

เหล็กยึดงานแม่แบบ Tie rod มีทั้งแบบรีดร้อน และรีดเย็น (สามารถเชื่อมได้) เป็นเกลียวแบบหมุนเข้าตามเข็มนาฬิกา ถูกออกแบบให้มีเกลียวสันหยาบตลอดทั้งเส้น จึงมีความแข็งแรงและง่ายต่อการประกอบแม่แบบเข้าที่หน้าไซท์งาน

16. Premium Loft Pipe Shelves: เฟอร์นิเจอร์ชั้นวางท่อเหล็ก สไตล์ลอฟท์ไม่ต๊าปเกลียว

ชั้นวางท่อเหล็กแขวนติดผนัง, ชั้นวางของราวแขวนหิ้งฉากรับชั้น, อุปกรณ์ตู้จัดเก็บของแท่นวางตกแต่งบ้าน, ชั้นวางของเข้ามุมติดผนังลอฟท์สไตล์ DIYSteePipeShelf, PipeDecorationLoft, PlumbingPipeBracket, IndustrialPipeFurniture #LoftPipeStepDecorativeWallShelfDIYBracketCraftIndustrialDesignFurniture

 1. ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) : Price shown excluded VAT and Delivery
 2. ข้อต่อทุกชิ้น ผลิตจากวัสดุอลูมิเนียมเคลือบอบสี เป็นงานทำด้วยมือ (Hand-Made) หนึ่งเดียวไม่เหมือนใคร ด้วยวิธีการพ่นและทาสีทับ 3 ชั้น เริ่มจากสีรองพื้น จากนั้นพ่นสีดำ แล้วใช้สีดำปัดทองลายสนิมโบราณ ทำให้ชิ้นงานทุกชิ้นมีความแตกต่างกันในลวดลายมีเอกลักษณ์ไม่ซ้ำแบบกัน
 3. สีสนิมปัดมาตรฐาน คือ สีสนิมดำปัดทอง ส่วนสีที่เหลืออื่นๆ เช่น สีสนิมดำปัดทองแดง/เงิน/บรอนซ์/ทองเหลือง เป็นสีสั่งพิเศษ ต้องมีจำนวนในการสั่งผลิต

17. หน้ากากตึก ปิดผิวห่อหุ้มอาคาร แผ่นโลหะฉลุลายเซาะร่องตกแต่งอาคาร   | FACADE CLADDING | Wall PARTITION

SLIDING DOOR | WINDOWS | PERFORATED CEILING | Weathered STEEL | SHADING CORRIDOR | Peforated Aluminium COMPOSITE   เราสร้างนวัตกรรมจากความคิดทางสถาปัตยกรรมด้านงานโลหะแผ่นและงานดีไซน์บนพื้นผิวเรียบให้เกิดรูปทรงตามจินตนาการของผู้ใช้งาน รองรับการผลิต ฉลุ ตัด พับ ขึ้นรูปวัสดุที่หลากหลาย ไม่ว่าจะเป็น งานเจาะรูเซาะร่องบนพื้นวัสดุ อลูมิเนียมคอมโพสิต เหล็ก อลูมิเนียม สแตนเลส ทองเหลือง ทองแดง และอื่นๆ สำหรับแผ่นปิดผิวอาคาร หน้ากากตึก ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่าย บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง

CONTACT US : CHANCON GRATINGTHAI
ติดต่อ บจก.แชนคอน – บจก.เกรตติงไทย

แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญโดยเฉพาะด้าน ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพื้นยกระดับ ตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาท ตะแกรงขั้นบันได แผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบา ฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นพื้นในลานผลิตเอนกประสงค์ แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรกันลื่น แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสีย แผ่นกันลื่นขั้นบันไดเหล็กในโรงงาน กระดานเพ็กบอร์ดแขวนเครื่องมือ PegBoard Hooks ทนทานต่อการสึกกร่อนจากทั้งน้ำเค็ม ฝนกรด ปัญหาสนิมและสารเคมี

ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ฝาบ่อปิดครอบท่อพัก steel grating manhole cover


Grating_Manhole_Expert | โรงงานผู้ผลิต ขายส่ง-ปลีก | รับสมัคร ตัวแทนจำหน่าย Sales, Dealer, Agent, Distributor || บริษัทแชนคอน โรงงานผู้ผลิตและจำหน่าย FRP Grating ตะแกรงรางระบายน้ำ ตะแกรงทางเดิน ฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบบบำบัดน้ำเสีย

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. ||  (Head office ตรงข้ามเซ็นทรัลพระราม2) เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม21/1 แสมดำ บางขุนเทียน กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย | 199 Takham21/1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone(Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6     Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786
E-mail: mkt@chancon.co.th   |     Line@: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th   |   www.GratingThai.co.th http://GRATINGTHAI.com | http://www.ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ.com www.KanokMat.com www.PongSa.com
FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN
Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon
Twitter: http://twitter.com/fibergrating
Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh
Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/
Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/
BlogSpot: http://chanconfrpgrating.blogspot.com/

ภาษาอังกฤษ(English)

Shancon Company Center for ready-made drainage grids

“There are a variety of materials and designs. To choose the most in the world “

World Class Quality #ManholeCover #OverflowGrating Specialist”

    We started with the question “What is the quality of the drain grate?” And “How can I meet the needs of different customers?” Design-manufacture Selection of innovative materials Make the drain grate a top quality work of art. There are designs and types of materials to choose from. Most of the world such as fiberglass, cast iron, stainless steel welding plates, plastic grade AA (ABS and polypropylene) || Plastic FRP Iron-Ductile Stainless Steel Grating and Manhole Cover Expert Company

 

Click! Download Map (Acrobat PDF File) …. Click the image below! Download Company

Map Google Map <13? 38’28.4 “N 100? 26’42.4” E> <Click Google Map Map to Shancon>

 

Best Seller Grating Manhole Products Grill cover manholes, drainage

  (Grating-Manhole Promotion drainage grate organized promotion. Special price of pond lid Shancon Company Manufacturer and distributor #GratingSteel, #StainlessGrating, #PlasticGrating, # Drain Grating, #Plastic Grating, #ManholeCover, #Manhole Cover, # Cast Iron Lid, #pegboard, #Hooks, # Pegboard Hook, Wire Hook, Hanging Bracket , # Garbage trap, #ScupperCurbedDrainageGrates, # Non-slipFRPStairTreadNosingCoverSheet, # Nose cover, corner edge, trim panel, stair cover, anti-slip fiberglass, #Furniture, steel pipe rack, wall hanging, home decoration, #IndustrialPipeShelfFurniture

         Swimming Pool Overflow Spa PP Plastic Grating, PP Grating, Plastic Overflow Drainage Around Prefabricated Swimming Pool Edges | Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating | Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating, Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating | Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating Stainless steel finished Stainless Steel Floor Drain Grating | Fiberglass Drain Grating, Fibreglass GFRP Overflow Grating | ABS Swimming Pool Spa Overflow Grating, Prefabricated Plastic Drain Grating Scupper Curbed Drainage Grates, Scupper Curbed Drainage Grates, Scupper, Dust, Side Stone, Leaf Side by Foot Side | Egg Crate Grille Diffuser Divider Lighting Aquarium Panel. Beautiful Aquarium Decoration ||| Fiberglass Manhole Cover, FRP Fiberglass Manhole COVER, Raised Floor | Pond Cover, Ductile Iron Sewer Manhole Cover, Ductile Iron Sewer Manhole Cover | FRP FibreGlass Diamond Checkered Plate Covered Grating Non-slip fiberglass walkway sheet, made to order to size ||| Pegboard, Hooks Accessories, Pegboard, perforated steel sheet, hanging tools. , Hook Hook Wire Hook Peg Board | Anti Slip GFRP Stair Tread Nosing Step Covers, Non-Skid Outdoor Plate Sheeting, Nose cover, corner edge, trim, stair cover. , Floor cover, anti-slip fiber glass | Saddle Clip Clamp Lock Grating, Fastenal Fastener Lock Bar Steel Grating, device clip lock grating grating plate | plumbing connector. Steel pipe joints, pvc joints #Pipe shelf, wall hanging, home decoration # Wall shelf corner #BracketCraftIndustrialDecorationFurniture

 

How to buy 5 materials Overflow Drainage Grating

advice in the choice of material, 5 drainage grate blocks.

        Basic tips for choosing the overflow grate If you want a car to run through the grille Customers can choose only one material, that is, only use rust-proof welded steel grating. But if the customer wants to only use it around the house, condo, bathroom, fresh market, community where no cars run through Customers can choose up to 5 materials according to their budget and the area they want to use. For example, in a food factory, steel is prohibited because they do not want to rust and corrode. Use in a bathroom or a drain gutter in front of a company that requires aesthetics and elegance. Or want to use around swimming pools that have to be exposed to chlorine or soaked in water all the time Characteristics and properties of drain grate for each material Summarized as follows.

The Chancon Overflow Grate has 5 materials to choose from as appropriate (budget area)

*** Classified the most popular prefabricated drain grates. Sorted from low price to high

*** Price according to the above table, unit is baht / meter || 1 year warranty, FRP grating, 3-10 years warranty.

 

Recommendation for purchasing the 5 types of grating and drainage gutter

Overflow Grating Selection Factors Recommendation

 1. Price: Average price per square meter. Sorted from cheap to expensive, including plastic, ABS, PP plastic, welded steel, rust-proof, fiberglass, and stainless steel.
 2. Stardard Size: Standard sheet size. Plastic grating, both ABS and PP welded steel plate. Stainless steel grating has 2 sizes, width 25x100cm., 30x100cm. The fiberglass grating FRP can be cut at any size. From a standard sheet size 1.5×4 m.
 3. Application: The properties of each material that are suitable for each area of ​​use. Plastic sieve Suitable for contact areas, can be immersed in water at any time, suitable for passers-by. Steel grating is stronger, but rust-proof, suitable for both driving and walking, while FRP grating and stainless are beautiful, elegant, modern, stainless, strong, not rust.
 4. Rusty Proof Problem: Durability and not rust. Rusty Soak in the water around the house, around the pond, can be used for landscaping, placing gravel and rocks on top, making a good fountain. Even a small hole can prevent cockroaches, snakes, reptiles, such as stainless steel sieve openings of 9.5 mm.
 5. Chemical Resistance: wear, corrosion problems from chemicals. Steel grating is not anti-corrosive from chemicals, both acid and alkali. Should not be used in food production plants or areas that emphasize cleanliness in accordance with GMP / HACCP standards. Use plastic, fiberglass or stainless steel sieves.
 6. Load Capacity: Load capacity. With hot dip galvanized welded steel plate grating The only type that is designed to accept the force of the passing vehicle. The rest is designed for people to walk through only.
 7. Production to delivery: How many days is the production and delivery time? All standard products of the company Have stock, ready to ship immediately Can be tailor-made in case of FRP fiberglass grating and pipe cover, special order FRP Top Cover
 8. Weight: the weight of the material. Steel grating has the heaviest weight, Stainless FRP and plastic grates are lighter, such as PP plastic grates weighing 2.5 kg / sheet. Next is stainless steel grating. And fiberglass grating The steel grating is plated to prevent rust. Has the most weight in itself.
 9. Aesthetic and Design: aesthetics, colors that are available. Plastic grill PP FRP and Stainless looks premium. Especially plastic and fiberglass grating There are various colors to choose from to match the work area perfectly. Design work to match the landscape architecture well. More beautiful than all materials.
 10. Insulation: insulating, non-conductive and magnetic interference, only PP plastic grille with FRP has insulating properties. No electric induction, suitable for Lab, X-RAY, MRI / CRT Room, in hospital or in electrical system.
 11. Services Life: Lifetime. Quality of each type of material What kind of material to choose from? Depends on use in the shade or in the sun. And touch, immersed in water all the time How often or how often is it hit by chemicals?
 12. Burglar Problem: The problem of being lost due to theft. FRP and PP / ABS materials are not wanted by thieves. Because there is no resale price in the market for buying antiques.
 13. Product Warranty: Warranty 1-5 years depending on the material. And wet conditions in the area The force of a walking person or a passing car Exposed to heat and acid alkali

 

 

Best-Seller # 1 Pegboard Hook Shelves Racking Storage Pegboard Punching holes in the wall to hang tools to store.

        Manufacture factory sells #Pegboard #Pegboard #Hooks #Hooks hooks. #Perforated board Wall mount, home decoration # Board, aluminum sheet, steel, wood # Perforated steel sheet # Punched-up brochure For hanging products, wall appliances

 

Features of PerforatedPanels Wall Mounted Hanging Tool Storage PegboardWall Control Pegboard & Hooks Specification

 1. Aluminum or Powder Coated Pegboard: Choose the material to be. Made of aluminum Or from special grade steel With Coated Powder Marco thick ultra scratch-resistant, high-quality anti-corrosion better than steel, lightweight rugged use in a variety of conditions, both within and outside the
 2. High-Tech Production: Wall Peggy Board finished size. Standard has stock, ready to receive the product immediately. It is also designed to be folded into the edges to keep the corners neatly on all 4 sides, strong, without sharp cuts, can be placed together, making it easy to install. No need to use other equipment to support the height from the back. No need to find a frame to decorate it. Can be used for multiple sheets to be able to fit into a beautiful shape. Safe to use Used to decorate the room. Keep things neat and tidy,
 3. Standard Big Size: perforated board, tool hang Special design to a standard size. Can be assembled perfectly into a large panel, looks good, stylish, from sizes 50 x 50-400cm., 100 x 100-400cm., Or assembled into diagonally or pyramid-shaped spaces, interspersed, and sheets. Or according to imagination in various forms depending on the design Because it is a finished sheet, folded edges are finished.
 4. General Hook applied: Folded sheet, punched holes, used for hanging various equipment. It is designed to be used immediately with standard sized hook hangers. Can bear high weight Use as a shelf, it is strong and durable. Because of the extra thickness All sheets are perforated according to the standard already. Accurate Guaranteed to be used repeatedly. Can be used with the standard hook, hook, hook, good fit, beautiful, strong.
 5. Made-to-Order (Material / Color / Size): In the case of production order for other colors (white, black, blue, yellow, red, green) or select materials (steel, aluminum) or different sizes than standard sizes, for example, customers can Choose to cut from extra large sheets measuring 120x240cm. All of our extra large pegboard sheets are non-folded. There are both finished painting. And naked, not painted yet Customers can cut them by themselves and put on a wooden frame. Metal frame,decoration.
 6. customHeavy Hook Pegboard: Designed to hold the weight of more than 10 kg per point, thanks to the stainless steel hot dip galvanized. Strong without rust Suitable for pegboard holes in steel or aluminum material. Which is durable and does not rot or warp easily Even after being used for many times Designed to be attached to the wall without the need for supporting steel frames. It is stronger than normal perforated wood pegboard.

 

Best-Seller # 2 Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Plastic overflow drain grate

        Prefabricated plastic grid, standard model Chancon’s patent, unique, channel size 15x30mm., Height 30mm. Gray, Standard size, width 25x100cm. And 30x100cm., Economical price, does not rust, can be placed in the area that touches the water well. Suitable as a replacement for the grill around the pool. Or put gravel on top for landscaping work

Properties of Premium Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

 1. Good use in wet areas. Need cleanliness, do not have rust Designed for use in machine palletizing work. Is a non-slip floor mat Elevating the corridor Supporting artificial grass for fast drainage Soak in fish pond water Or swimming pool to replace the traditional grating Can be immersed in water, will not rust. There is an anti-fungal agent added. And protect against UV rays Use as a gutter cover around a fountain pond. With a small hole, pebbles can be placed on top of the garden.
 2. It is a special tough plastic sieve. Made from plastic pellets. PolyPropylene (PP), special grade, grade AA One piece injection molding technology uses a single large mold. Make the whole grating plate seamless Strong, tough, durable The number one seller in the product line for drainage grates because it does not rust. Especially the standard model, bare cement, loft, beautiful, affordable,
 3. is a sieve, groove, slender hole, anti-slip surface, the size of the grating hole (Mesh size) is only 1.5 x 3 cm., Smaller than the overflow drain grid around the general pool. Therefore, it can be used as a base grid for placing gravel and stones in gardening, fountain ponds as well that need quick drainage. Or used to trap mice, snakes, animals, germs, litter, leaves well. Unique anti-slip design surface. Or used as a slab for cattle cages Overflow grate around the pool Around the wet plant Emphasize cleanliness in areas that do not want to have good rust. Or used in the kitchen, cafeteria, bazaar, flea market, etc. can be
 4. ordered to fit the drainage gutter that has already been made In the event that the customer has finished carrying the gutter shoulder But is the width Non standard size You can buy Plastic PP grating To instantly cut to fit the size of the gutter By designed to order to cut both from the width As needed, such as width 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, or cut from the long side to size 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. The weight of the ready-made plastic drainage grid is very light compared to other grating models. Any It is also easy to cut using a grinding wheel (piglet),
 5. easy to install, light weight 2 kg / sheet. Each plate has a lock for connecting with others. In case you want to use it as a floor sheet with a large area Need a width greater than 30 cm. Or length more than 100cm. Each sheet has a fang of locking bolts, male and female can be placed into a lock together to be strong, beautiful. Used as a ready-made flooring sheet It is a lightweight, hygienic floor mat, does not collect odors, saves installation time, anti-slip (Anti Slip), shock absorbent (Impact Absorbent), does not collect dust and dirt, injection is easy to clean because the surface is shiny plastic (Easy to Clean) without water. Confined (Smooth Water Drainage) is insulated, does not conduct electricity. Prevent electric shock (Insulator),
 6. 1 year product quality guarantee, can be assured of quality and price. Because sold directly from the manufacturer’s factory The patented design by Chancon Co., Ltd. is produced by injecting high-pressure plastic from a single large mold. It is unique in this world, anti-slip surface, small hole, hard, super tough It has anti-fungal agent, UV resistant, UV resistant.
 7. Applications in different areas. Use as a floor mat Versatile plastic sheet Overflow sieve around the pool Drainage grate around the factory Pet cage floor Flooring, animal pens, animal farms, crab, support products from the conveyor belt. Anti-slip area, shockproof, sanitary floor, walkway floor, allow grass to rise Areas that need cleanliness And applications according to the needs of any area without restrictions #Plastic grating overflow drain around the edge of the finished swimming pool #SwimmingPoolOverflowGrating #Overflow drain grate sprinkled with gravel

Best-Seller # 3 HDG. Bar STEEL GRATING

       Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Welding by automatic machines until the forged steel is homogeneous. Sturdy across all points, meet the

       general standards of the drain grate are 25 cm wide and 30 cm wide, customers simply prepare to design the shoulder support to be 26 cm or 31 cm wide to be able to purchase all types of grates to be placed in use. soon 

Features of Shancon’s rust-proof welded steel grating Specification of Hotdipped Welding Flat Bar Steel GratingSteel Grating

 1. Prefabricated DrainageStandard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, stock available for immediate delivery. In each standard size There are two types to choose from. That it is a model that needs to receive weight only by passersby Or let the car run through Because the hole and the thickness of the steel are different.
 2. Stronger homogeneous welding system By welding with automatic CO2 / MIG system, which is electric welding, the molten steel is homogeneous on all sides. The welded part of the steel grating is smooth and beautiful. And strong adhesion, more durable than general steel welding shops The key point is the homogeneous welding of the Flat bar (please check the welding work compared to the manual welding labor), guaranteeing the quality and strength that the customer has to prove before making a decision. Considering The size of the small hole is the same standard.
 3. Coated with Hot dip Galvanizing method, thickness not less than 75 microns in accordance with ASTM A123, ASTM B6 (not spray / paint anti-rust paint) Like a typical wrought iron salon Which makes the steel easier to corrode than the HDG plating work). Zinc plating work is thicker than standard. Making it stronger and more resistant to corrosion for longer Thin fast plating and general painting
 4. New design and production control to make it stronger and safer. By designed to allow the placement of steel bars and the grid frame at the most appropriate distance Using less material and light weight While still being able to receive maximum strength Thus making sure that both welds And consistent strong structure By using twisted steel, Twisted Rod thickness 6-8mm to combine the steel sheet together. And designed to prevent slipping in the body
 5. Quality material selection Produced from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers from the factory directly producing steel grating
 6. Prefabricated steel grating can withstand heavy loads for large vehicles. According to the standard width 25cm. And 30cm. In the model with a thickness of 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. Suitable for drainage gutters. Factory finalist way With a trailer, large container or trailer can safely run through, for example, thickness 3mm steel sheet. Designed to use less than a forklift load. In the event that it is needed for load-bearing work, from a six-wheel, ten-wheel truck to a large trailer. Should use a thickness of 5mm. Due to the design of the hole is smaller and thicker, it can handle more than 12.5 tons.
 7. Adjust the height of the shoulder to support the screen. Better than making a new sieve and waste your budget. In case the customer prepares the shoulder support higher than 25mm. It is not necessary to use a higher grid. Just use an iron to increase the lower shoulder height. Then use a sieve Model with steel thickness 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. It is enough to handle the load of a large trailer. Save your budget with a perfect design.
 8. You can connect the ready-made grating into different sizes. Prefabricated galvanized steel grating ready to be delivered by the company There are 2 standard widths at 25 cm and 30 cm in case the customer needs size 50x100cm. Can be applied to connect or place two 25cm together. If you want to use size 100x100cm, you can use 4 sheets from 25 cm. Or in the case of 60x100cm. Or 100x120cm.

 

 

Best-Seller # 4 FRP Gritted Sheet Plate / Stair Tread Nosing Step CoverFiberglass,

      Anti-Slip Floor Covering,FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector: FRP FibreGlass Anti-Slip Gritted Solid Plate Flat Sheeting Floor. Anti-slip floor mat, fiberglass heavy duty #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #Nose cover, corner edge, trim panel, stair cover #Glass fiber floor coverings #Replacement of anti-slip tape, tape, glow tape #Anti-SlipTape 

 1. The price is presented above. Excluding VAT and shipping costs (the price had been at the
  factory) Price excluded VAT and Delivery, Deposit
 2. , meaning the nose pads. Stair cover And anti-slip panels:
  ** 1) Nosing Cover is used for covering only the stair nose
  ** 2) Stair cover for both the nose and the stair top sheet
  ** 3) Anti-slip sheet Sheet Cover used as a cover. Anti-slip foundation surface, no nose.

 

  

Best-Seller # 5 Dust Footbaht Side Grating

       The “Rain Shooter” was designed for rainwater that has entered drainage pavement and surface drain water. To facilitate rapid draining , openings are placed on side and top surfaces. Casting Ductile Iron grate material is designed for use as The grate separates the debris, trapping the leaves, the side rocks along the footpath. According to municipal standards Department of Public Works and Town & Country Planning Rural Road and Bangkok standard sizes, including 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.,And 25x50cm.

Features of the grill trap waste dust curbs leaves the side edge of the sidewalk Curbed Drainage Grating Scupper

 1. grate cast of powder waste. static climber drum screen grating This type of grate is made from special ductile cast iron (Casting Ductile Iron) designed to be used as The grate separates the debris, trapping the leaves, the side rocks along the footpath. Standard sizes with stock ready for immediate sale are 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm, etc.
 2. Drive Way Grating. Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating. Or called in various names Cast iron weir, traps dust, floating debris, food debris, leaf traps, stone levers on the side of the footpath Used to be cast in a stone footpath, reinforced concrete, Kor Sor. In order to prevent waste going into public sewers
 3. Screens to trap dust, dust, rock, leaf on the side of the footpath Designed and manufactured according to the specification Standards of the Department of Rural Roads, Municipalities, National Housing Authority ETA Department of Public Works and Town & Country Planning Bangkok Civil Service

The above prices are wholesale prices to the project. In case of bulk order Please request a special price by contacting the sales department. 

Related Best-Seller FRP MOLD GRATING Fiberglass Drainage Grate Used instead of stainless steel, it will not rust. Corrosion resistance from chemicals (New innovative bestseller)

       FRP Mold Grating Mesh 38x38mm. High 25mm./38mm./50mm., Type Food Grade, Non-slip surface steel But there is a problem of rust, corrosion and decay very quickly, must be changed every 1-2 years because the floor has to be washed and eliminated the fishy smell every day. But after switching to FRP grating, it can be used for more than 30 years. Lightweight, easy to wash and clean.

Features of fiberglass grating Grating Cover, Drain Grate, Fiber Glass Factory floor walkway, sun-resistant, rust-proof Specification of FRP FiberGlass Reinforced Grating

 1. FRP Mold Grating is the latest innovative material. Designed as a replacement for stainless steel / aluminum / wood / steel. Service life is more than 30-100 years, does not require frequent replacement. Guaranteed quality, beautiful, durable, cost-effective,
 2. has the same properties as stainless steel, never rust, high heat resistance. Good chemical resistance Beautiful Has a colorful built-in design And lighter than all materials, strong, resistant to sunlight, chemical resistance, is a new material to replace stainless steel as well.
 3. The standard sheet is large in size 1500x4000mm. It can be used as a seamless elevated slab. Can be cut into small sheets as required. Or use the entire seamless sheet for walkway work. Walkway is easy to install and maintain.
 4. Designed to be a drain grate / translucent. Or as a pond cap – pipe cover / sheet, solid surface, sealed, foot-foot pattern (Top Cover), custom-made for any size. Easy to cut with fiber cutting blade tool (Piglet),
 5. FRP Grating plate, 25mm high, 6.5mm thick core, hole size 38x38mm. Available in 5 colors, yellow, green, gray, blue and black or with height at 38mm. And 50mm.
 6. FRP grating. Grating imported from Europe is Grade A, Premium World Class Quality, shipped in America, Japan, South Korea, Singapore, Malaysia, etc. 3-5 years warranty, stock available for immediate delivery, more than 5,000 sqm. Due to the product has many grades. If you want cheap FRP grating grades from China, please specify

the manufacturer. Manhole cover, manhole cover, drainage grate, ManholeCover GRATING

CHANCON PRODUCTs CATEGORYChancon Shanton

productsgroup,

a specialized manufacturer. The finished drainage grate cover system Walkway floor mat Elevated floor slabs The garbage trap next to the footpath Step sieve Lightweight raised floor decks Cleaning well Manhole cover Slabs in the multipurpose production yard Anti-slip matting around the machine Corridor on the top of the sewage treatment system Anti-slip feet, steel steps in the factory. Resistant to corrosion from salt water, acid rain, rust and chemicals.

 

1.Patent Plastic ProlyPropylene (PP) Grating Walkway floor slabs Extra strong tough plastic

     Prefabricated plastic grid, standard model Chancon’s patent, unique, channel size 15x30mm., Height 30mm. Gray, Standard size, width 25x100cm. And 30x100cm., Economical price, does not rust, can be placed in the area that touches the water well. Suitable as a replacement for the grill around the pool. Or put gravel on top for landscaping work

Features of the prefabricated plastic grating, extra strong, Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

 1. Unique Patent Overflow Grating: One unique design patent. Shancon plastic PP grating drainage grid The top surface is designed in a triangle shape to prevent slipping throughout the sheet that looks perfect and beautiful. Small holes to protect reptiles Looks like a natural drain grate, gentle and artistic because of the nuances of details that are more refined. Unique and outstanding guarantee that our grilles are unique in this world. Because we are a manufacturer, direct owner,
 2. Rustless Grating for wet floorarea: works well in wet areas. Need cleanliness, do not have rust Designed for use in machine palletizing work. Is a non-slip floor mat Elevating the corridor Supporting artificial grass for fast drainage Soak in fish pond water Or swimming pool to replace the traditional grating Can be immersed in water, will not rust. There is an anti-fungal agent added. And protect against UV rays Use as a gutter cover around a fountain pond. With a small hole, pebbles can be placed on top of the garden setting.
 3. High Quality Poly Propylene Plastic: This is a super tough plastic grid. Made from plastic pellets. PolyPropylene (PP), special grade, grade AA One piece injection molding technology uses a single large mold. Make the whole grating plate seamless Strong, tough, durable The number one seller in the product line for drainage grates because it does not rust. Especially the standard model, bare cement, loft, beautiful, inexpensive
 4. Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: It is a sieve, groove, slender, slippery surface, mesh size is only 1.5 x 3 cm., Smaller than the drain grate. The water overflows around the general pool. Therefore, it can be used as a base grid for placing gravel and stones in gardening, fountain ponds as well that need quick drainage. Or used to trap mice, snakes, animals, germs, litter, leaves well. Unique anti-slip design surface. Or used as a slab for cattle cages Overflow grate around the pool Around the wet plant Emphasize cleanliness in areas that do not want to have good rust. Or use in the kitchen, cafeteria, bazaar, flea market, etc.
 5. Easy Installation and Cutting to any size: Easy to install, can be tailored to the already made drainage rail. In the event that the customer has finished carrying the gutter shoulder But is the width Non standard size You can buy Plastic PP grating To instantly cut to fit the size of the gutter By designed to order to cut both from the width As needed, such as width 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, or cut from the long side to size 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. The weight of the ready-made plastic drainage grid is very light compared to other grating models. Any You can also cut easily by using a grinding wheel (piglet)
 6. Light weight 2.5 kg and lockable: light weight 2.5 kg / sheet. Each plate has a lock for connecting with others. In case you want to use it as a floor sheet with a large area Need a width greater than 30 cm. Or length more than 100cm. Each sheet has a fang of locking bolts, male and female can be placed into a lock together to be strong, beautiful. Used as a ready-made flooring sheet It is a lightweight, hygienic floor mat, does not collect odors, saves installation time, anti-slip (Anti Slip), shock absorbent (Impact Absorbent), does not collect dust and dirt, injection is easy to clean because the surface is shiny plastic (Easy to Clean) without water. Confined (Smooth Water Drainage) is insulated, does not conduct electricity. Protection against electric shock (Insulator)
 7. Warranty 1 year: 1 year product quality guarantee, you can be assured of quality and price. Because sold directly from the manufacturer’s factory The patented design by Chancon Co., Ltd. is produced by injection high-pressure plastic from a single large mold, seamless, like no other in the world. Non-slip surface, small holes, hard, super tough. Contains anti-fungal, UV resistant, UV, we dare to guarantee the quality of every drain grate.
 8. Replacing Swimming Pool Grating: designed to replace the old style of swimming pool grating. Used as an overflow sieve around older swimming pools. Or used as a drainage grid around the factory Walkway floor mat Versatile plastic sheet Crab supports products from the conveyor belt. Anti-slip area, shockproof, sanitary floor, walkway floor, allow grass to rise Areas that need cleanliness And applications according to the needs of any area without restrictions #Plastic grating overflow drain around the edge of the finished swimming pool #SwimmingPoolOverflowGrating #Overflow drain grate sprinkled with gravel

 

2.Metal Drainage Grating Standard Size – Special Order

      Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Welding by automatic machines until the forged steel is homogeneous. Sturdy across all points. Generally, the standard size of the drain grate is 25 cm., 30 cm. And 40 cm., Customers simply prepare to design the shoulder support that is 26 cm. Or 31 cm. Or 41 cm. Respectively to be able to purchase grates. All designs to be placed and used immediately

HDG Flat Bar Steel Grating Specification

Steel Grating Model Light Duty VS Steel Grating Model Heavy Duty

Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm) VS Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)

 1. Steel Drainage Grate Prefabricated Standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, stock available for immediate delivery. All products
 2. Stronger homogeneous welding system By welding with automatic CO2 / MIG system, which is electric welding, the molten steel is homogeneous. The welded part of the steel grating is smooth and beautiful. And strong adhesion, more durable than general steel welding shops
 3. Coated with Hot dip Galvanizing method, thickness not less than 75 microns in accordance with ASTM A123, ASTM B6 (not spray / paint anti-rust paint) Like a typical wrought iron salon Which makes it easier to corrode steel than HDG)
 4. . Using less material and light weight While still being able to receive maximum strength Thus making sure that both welds And consistent strong structure
 5. Quality material selection Produced from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers more than 20 years.

Quotation steel grating, rust-proof,

Standard Size Carbon Steel Grating Quotation.

Properties of welded steel grating finished. (Standard of welds and plating thickness)

 1. Prefabricated Drainage Steel Grating Standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, stock available for immediate delivery. In each standard size There are two types to choose from. That it is a model that needs to receive weight only by passersby Or let the car run through Because the hole and the thickness of the steel are different.
 2. Stronger homogeneous welding system By welding with automatic CO2 / MIG system, which is electric welding, the molten steel is homogeneous on all sides. The welded part of the steel grating is smooth and beautiful. And strong adhesion, more durable than general steel welding shops The key point is the homogeneous welding of the Flat bar (please check the welding work compared to the manual welding labor), guaranteeing the quality and strength that the customer has to prove before making a decision. Considering The size of the small hole is the same standard.
 3. Coated with Hot dip Galvanizing method, thickness not less than 75 microns in accordance with ASTM A123, ASTM B6 (not spray / paint anti-rust paint) Like a typical wrought iron salon Which makes the steel easier to corrode than the HDG plating work). Zinc plating work is thicker than standard. Making it stronger and more resistant to corrosion for longer Thin fast plating and general painting
 4. New design and production control to make it stronger and safer. By designed to allow the placement of steel bars and the grid frame at the most appropriate distance Using less material and light weight While still being able to receive maximum strength Thus making sure that both welds And consistent strong structure By using twisted steel, Twisted Rod thickness 6-8mm to combine the steel sheet together. And designed to prevent slipping in the body
 5. Quality material selection Produced from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers from the factory directly producing steel grating
 6. Prefabricated steel grating can withstand heavy loads for large vehicles. According to the standard width 25cm. And 30cm. In the model with a thickness of 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. Suitable for drainage gutters. Factory finalist way With a trailer, large container or trailer can safely run through, for example, thickness 3mm steel sheet. Designed to use less than a forklift load. In the event that it is needed for load-bearing work, from a six-wheel, ten-wheel truck to a large trailer. Should use a thickness of 5mm. Due to the design of the hole is smaller and thicker, it can handle more than 12.5 tons.
 7. Adjust the height of the shoulder to support the screen. Better than making a new sieve and waste your budget. In case the customer prepares the shoulder support higher than 25mm. It is not necessary to use a higher grid. Just use an iron to increase the lower shoulder height. Then use a sieve Model with steel thickness 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. It is enough to handle the load of a large trailer. Save your budget with a perfect design.
 8. You can connect the ready-made grating into different sizes. Prefabricated galvanized steel grating ready to be delivered by the company There are 2 standard widths at 25 cm and 30 cm in case the customer needs size 50x100cm. Can be applied to connect or place two 25cm together. If you want to use size 100x100cm, it can use 4 welding sheets from 25 cm. Or in the case of 60x100cm. Or 100x120cm. Can also be applied to assemble from 30x100cm
 9. sheet. grille Should be designed to accommodate the shoulder width and height to fit the grille. For strength and safety of use Therefore, the grating shoulder (L-shape) must be placed with angle steel before pouring concrete. Leaving his height 25-30mm. (Depending on the type of grating) so that the grating that is placed always fits on the floor. Do not stumble on a wheelchair or passerby The width of the shoulder to receive the grating Must be added to each side 3-5mm. Total 2 sides is 6-10mm. To be able to place the sieve plate down to fit. Not too tight or too loose.
 1. Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating. Cover grating stainless steel floor drain

Customized Heel Guard Proof Anti-Slip Bathroom

Grill, stainless steel drainage products. There are many types of holes / sizes, looks modern, exotic and unique. Made from genuine stainless steel grade SUS304, it ensures that it is rust-free throughout its service life. Able to bear the weight of passersby Designed for use in the balcony, condo, sidewalk, bathroom, kitchen, suitable for use in wet areas and want to prevent insects, rodents or reptiles. Eliminating the problem of flooding Suitable for local use That requires a large amount of water intake And want to drain the water quickly to prevent flooding of water

 

Features: Stainless steel drain grating, finished according to GMP New || Shower Stainless Steel Grating (Special Profile Grade SUS304),

 1. using genuine SUS304 stainless steel plate material, the thickness is up to 2 mm. ** ** Thickest on the market compared to all competitors to get a stainless steel drain grid. High quality, strong, walking does not collapse, long service life.
 2. There is a stainless steel reinforcing beam to support the back of the grating plate at a width of 20cm. 25cm. 30cm. Spacing of reinforcing beams every 20cm. Welding of 4 pieces of stainless steel beams in a length of every 1 meter increases the strength of Non-distorted grating plates, durable longer than thin models and without support beams / Beam support welding attached stainless grating for exceeding width 20cm.
 3. New model square grating holes, beautiful, safe, not sharp, not cut the feet, can be used on interior spaces and external Safe, Non-Slip / Unsharp, Non-skid when Safety Step On
 4. Stainless steel is a material. Free of allergens Not a stain for germs to adhere Will not rust throughout its service life Stains can be washed off easily / Safety and Easy cleaning Material
 5. folded four edges to be strong. Can support the weight of passers by well Can be used as a drainage grate that can be connected together for long areas / Pedestrian Loaded with excellent design
 6. Small holes, new and unique in the world, protect against cursed insects, rats, snakes, reptiles. But drainage fast / Faster drainage Flow gully trench channel grating is
 7. designed as a drain grate. Stylish, modern, elegant, good looking, create a luxury atmosphere For every area / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304,
 8. if you want a brushed stainless steel finish (hairline), the price will be 20% more from the above table / Stainless HairLine surface charge 20% price from quotation above 

 

 1. FRP FiberGlass Mold Grating (Drainage Gully Culvert)

Fiber Reinforced Grating FRP Mold Grating is the latest innovative material. Designed as a replacement for stainless steel / aluminum / wood / steel. Service life is more than 30-100 years, does not require frequent replacement. Guaranteed quality, beautiful, durable, cost-effective, has the same properties as stainless steel, never rust, high heat resistance. Good chemical resistance Beautiful Has a colorful built-in design And lighter than all materials, strong, resistant to sunlight, chemical resistance, is a new material to replace stainless steel as well. The standard sheet is large in size 1500x4000mm. It can be used as a seamless elevated slab. Can be cut into small sheets as required. Or use the entire seamless sheet for walkway work. Walkway is easy to install and maintain. Designed to be a drain grate / translucent. Or as a pond cap – pipe cover / sheet, solid surface, sealed, foot-foot pattern (Top Cover), custom-made for any size. Easy cutting with blades fiber (piggy) Slice FRP Grating High 25mm. Axial thickness 6.5mm slot size hole 38x38mm. Available in 5 colors, yellow, green, gray, blue and black with a height of 38mm. And 50mm.

Quality services. And product warranty, fiberglass grating From Shancon Company

 1. Product quality guarantee 10 years / Warranty 10 years Certificate has a long service life of more than 30-100 years with the anti-corrosion properties that are often found in the chemical industry. And waste water management Made from more than 30 formulations of resin formulated to resist corrosion in a more corrosive environment than conventional fiberglass cladding can withstand.
 2. Danish imported products Food-Grade Vinyl Resin was developed for use in the food industry. Contains anti-microbial substances Inhibit the growth of bacteria On the surface of the grate Including corrosive substances that are often found in the food and beverage industry Made from resin that does not generate smoke. And has a low rate of sparking Flame retardant, ASTM E-84 Class 1,
 3. 10 years warranty, stock available for immediate delivery, more than 3,000 sqm. (Quality differs from cheap FRP grating, Grade B from China), FRP Grating, imported from Europe. Is a vinyl grade A material, Premium World Class Quality, sent for sale in America, Japan, South Korea, Singapore, Malaysia, etc. Chancon
 4. Co., Ltd. is a manufacturer of 7 types of grating and 3 types of pond cover over 5 finished materials. (Available in most designs and sizes) Fiberglass grating has the same properties as stainless steel, no rust, high heat resistance. Good chemical resistance Beautiful Has a colorful built-in design And lighter than all materials, strong, resistant to sunlight, chemical resistance, is a new material to replace stainless steel as well.
 5. Has a customer base in the country More than 100 leading companies certified. Use instead of steel or stainless steel. In areas that do not want to rust Does not affect the magnetic field in the hospital. Drain grate lid work system Step sieve Manhole cover The upper walkway plate prevents corrosion from both rust and chemicals.
 1. Swimming Overflow Drainage Gully Grating Overflow Drainage Grating,

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, manufacturer and supplier of finished plastic drainage grating. Cover plate, overflow grate around the edge of the pool,

edge grate or overflow grate around the pool. Made of ABS plastic, available in 2 standard sizes, width 25cm. And 30 cm., 2 quality grades to choose from, light weight, no rust, used for installation at the edge of the pool to allow the water to overflow from the pool. Easily drained into the water filtration system.

The price is presented above. Excluded VAT and Shipping (Factory Pick-Up) | Price excluded VAT and Delivery

Typical Overflow Grating sizes are available from 25cm and 30cm in widths and can be used for either rectangular frames or shaped pools. Rounded (free form gutter)

designed to be used for landscaping, soaking in water, no rust, anti-mold additive And protect against UV rays Use as a gutter cover around a fountain pond. Pebble stone top For good drainage

 1. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage trafficgrid iron dust trap waste rock units along the footpath side.

Made from cast iron (Casting Ductile Iron) designed to be used as Weir, sieve, comb, trap, separate floating debris, put the drainage channel at the cross feet Trap dust, sediment, garbage, food waste, leaf, paper, rock lever, box, water filter U side rails along the footpaths, specification according to municipal standards. Department of Public Works and Town & Country Planning Department of Rural Roads National Housing Authority ETA The standard sizes are 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.

Features of Curbed Drainage Grating Scupper

 1. Cast iron grates dust traps static climber drum screen grating. This type of grate is made from special ductile cast iron (Casting Ductile Iron) designed to be used as The grate separates the debris, trapping the leaves, the side rocks along the footpath. Standard sizes with stock ready for immediate sale are 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm, etc.
 2. Drive Way Grating. Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating. Or called in various names Cast iron weir, traps dust, floating debris, food debris, leaf traps, stone levers on the side of the footpath Used to be cast in a stone footpath, reinforced concrete, Kor Sor. In order to prevent waste going into public sewers
 3. Screens to trap dust, dust, rock, leaf on the side of the footpath Designed and manufactured according to the specification Standards of the Department of Rural Roads, some countries, national housing ETA Department of Public Works and Town & Country Planning Bangkok Civil Service
 4. The above prices are wholesale prices to the project. In case of bulk order Please request a special price by contacting the sales department.

 

7.FRP / PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover

 Used for decoration Cultivate the soil to make it easy to take care of watering the taproot. It also protects the root of the glass root in the event that a car can pass through. It is widely used in Land Garden Scape, landscape architecture work, tough, durable. Or use as replacement parking grating, worm block, paving block, finishing the finished lawn, Replacing Concrete / Masonry Block Paving Unit

FRP / PP / Ductile Iron / Composite Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover, Tree rings / tree guards / tree grates. / Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover for tree grate, Decorative Tree Guard Cover Frame, FRP Mold Big Tree Guard Grating, Light weight and durable FRP material grating tree guard, Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate products, Tree root trunk protective. guard grating, Tree pit road safety grating cover, Tree Grating Paver Suspension Support Material, Pedestrian Safe Tree Grates and Trench Grates, Linear Paving sidewalk trench grate support, Perforated pavement around tree bollards How can you decorate your tree after pour concrete floor? We have a better choice to protect and harmonize your tree and floor. With easily assembly and dismantle, FRP Big tree grating designed for tree base decoration effectively.

 1. Egg Crate C eiling Grille Lighting Screen Panel

Grate, light block, light shield, air filter, ventilator, trellis, building mask Used to form a grille to block the LED / Fluorescent light filtering. (Led / Fluorescent) panels, panels, ceiling panels, curtain walls, screen trellis, air vents. Louver plate, ventilation holes Covering, concealing the electrical system to decorate the building Decorative lighting barrier panel, showcase decoration Used as a replacement for aluminum ventilation ceiling. Used as a decoration for raising beautiful fish. Make room divider, wall structure, cabinet, aquaculture container, shrimp, frog, salamander, Egg Crate Fluorescent Ceiling Grille Lighting Screen Panel, Abstract Plastic material board, Egg crate grille with filter, HVAC air return / Double deflection grille, Plastic LED Lighting Diffusers, Filter Media Grids Egg Crate Pond Marine Aquarium, DIY Egg crate Aquarium Cover, Air Ventilation Light Louver for suspended ceiling white plastic Egg crate, Air vector Acrylic Grid Louver: new design supplying ventilation egg crate grilling.

  

 1. FRP Fiber Glass Reinforced Manhole Cover

FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard material made from fiberglass reinforced. Strong and flexible, ductile than general cast iron. At the same load level, it is lighter. Easier to maintain Distinguishing feature: beautiful, looks better than the steel cover. Can choose color if order quantity Can withstand strength like steel, but does not rust. Longer service life Reduce the problem of being stolen pond cover to sell because of the finished casting fiberglass can not be resold in the market. Buy old

FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard material made from fiberglass reinforced. Strong and flexible, ductile than general cast iron. At the same load level, it is lighter. Easier to maintain

Distinguishing feature: beautiful, looks better than the steel cover. Can choose color if order quantity Can withstand strength like steel, but does not rust. Longer service life Reduce the problem of being stolen from the pond lid to continue to sell since the finished casting fiberglass cannot be resold in the antique

market. The above price is the selling price into the project. The company reserves the right to adjust the price in the case of retail storefront.

For more information: For more information, please e-mail or contact our sales department.

 1. Cast Iron Ductile Manhole Cover, pond cover, pipe cover, water treatment system. ductile cast iron,

ductile cast iron ductile cast iron Manhole cover graphite spheres (Spherioid graphite or Nodular cast iron)materials made of ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain Manhole cover made from ductile cast iron It is cast iron that is resistant to compression. High impact strength It is also more flexible than general gray cast iron. More importantly, it is lighter than gray cast iron. Makes open maintenance much easier.

Ductile Iron Grade 500-7, EN124 Standard material made of ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier maintenance

Options: H = Hinge with hinge, L = Locking key with lid lock, R = Rubber Seal with odorrubber seal

proofFor more information: Request detailed price information for each model, please send E-mail or contact. Company’s sales department

 

11.FRP Top Manhole Cover Checker / Diamond surface, manhole cover, fiberglass manhole cover.

      The latest technology of the fiberglass manhole cover. Made to order, can be cut at any size (Tailor Made), receive the product immediately within 2-3 days, light weight, no rust, corrosion throughout the service life, convenient installation, easy to open the lid, easy to maintain. Designed as a replacement for the iron cover plate with foot-pattern design. Original cast iron sump cover ** The price presented above does not

include VAT and shipping (custom-made price at the factory) | Price excluded VAT and Delivery

Features of fiberglass manhole cover

 1. Order production, cut at any size (Tailor Made), receive the product immediately within 2-3 days / Delivery in 2-3 days,
 2. no rust, corrosion throughout the service life, very good chemical and heat resistance / Corrosion Chimical Resistance
 3. Prevent The problem of stealing the pipe cap is absolute. Because the fiber material cannot be resold / Burglar problem prevent material Service
 4. life more than 30 years, no brittle, broken, rust, not corroded throughout the life / Long life services
 5. 5 years quality guarantee, immediately returned from stock, ready to send if Damaged / Warranty 5 years; replace new one if damaged
 1. Pegboard Hook Shelves Racking Storage Pegboard Hooks Perforated Steel Panel Wall Mount Wall Hanging Tool Storage Hook

#Pegboard production factory Board, board, aluminum sheet, steel, wood Punching holes for wall decoration, home decoration, kitchen, factory, industrial style, #Device used with steel shelves Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, # wood plank, brochure forming perforated hole. For hanging products, wall-mounted appliances, Tools Holder Rack, Hard Board

, idea of ​​how to use. Perforated Metal Wall Board Panel Wall Hanging Tool Loft Classic Modern Wall Decoration in many styles <- Click for more information!

 The price is presented above. VAT and shipping are not included (the price is picked up at the factory): Price shown excluded VAT and Delivery

other size pegboards. Other than standard sizes Customers can order a special production. Or order to cut from large sheet size 1.2×2.4 m. Get the

product according to the above table Both the Pegboard. And hook There is stock, ready to receive the product immediately.

 1. FRP Stair Tread Nosing Step Cover, nose trim, corner edge, eyebrow, anti-slip stair cover, fiberglass

       Used for covering the step plate. Help prevent slipping and falling. Strengthen and add value to a beautiful staircase. FRP Stair Tread Nosing Non-Slip Tape, fiberglass stair nosing cover. Anti-slip surface cover Replacement of anti-slip tape เทปตีเส้นเรืองแสง FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector : FRP FibreGlass Anti-Slip Gritted Solid Plate Flat Sheeting Floor แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดรุ่นรับแรงเสียดสีสูง Anti-slip floor mat, fiberglass heavy duty #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #Nose cover, corner edge, trim panel, stair cover #Glass fiber floor coverings #Replacement of anti-slip tape, tape, glow tape #Anti-SlipTape

 1. The price is presented above. Price excluded VAT and Delivery, Deposit 50% for made to order
 2. Meaning of Stair cover and anti-slip panel:
  ** 2.1) Nosing nose pad Cover is used to cover only the stair nose
  ** 2.2) Stair Cover Stair Cover used to cover both the nose and the stair top plate
  ** 2.3) Anti-slip panel Sheet Cover used as a cover for the surface, anti-slip, no nose
 1. Saddle Clip Lock Clamp Fastener Anchor Locking Clips Fastener Grating Device

There are two types of grating lock clips, stainless steel SUS316 and Hot Dip Galvanized Steel because they are designed to use different areas. In most cases, stainless steel locking clips are used for fixing the fiberglass grating panels or stainless steel sheets. The zinc-plated lock section is designed to attach the steel grille plate to the base underneath. Which can adjust the level of the fixing line The two work similarly. Customers can choose each type to match the mesh hole and the area they want to install the grating plate

** Prices presented above. Price excluded VAT and Delivery

There are 2 types of grating clips, high grade stainless steel, stainless steel SUS316 and dip plated. Hot Dip Galvanized Steel

because it is designed to use different areas. In most cases, stainless steel locking clips are used for fixing the fiberglass grating panels or stainless steel sheets. The zinc-plated lock section is designed to attach the steel grille plate to the base underneath. Which can adjust the level of the fixing line The two work similarly. Customers can choose each type to match the hole of the grating (Mesh Size) and the area to which the grating plate is installed.

These clips can be used to fasten steel grating to structural member. To install, use welded stud which may be welded. through grating in place.

 

 1. Form Tie Accessories System / FORMWORKS / TIE ROD Steel with thread throughout the line (Tie Rod) + WingNut (Wing Nut)

Tie rod template are both hot rolled and cold rolled (can be welded) as The screw is rotated clockwise. It is designed to have a coarse thread along the entire line. Therefore, it is strong and easy to assemble the template on the site.

 

 1. Premium Loft Pipe Shelves: Furniture, steel pipe racks. Loft style, no tapping

Wall hanging iron pipe shelf, shelf rack, shelf bracket, storage cabinet accessories, home decoration stand, corner shelf, loft-style wall mounted DIYSteePipeShelf, PipeDecorationLoft, PlumbingPipeBracket, IndustrialPipeFurniture #LoftPipeStepDecorativeWallShelfDIYBracketCraftIndustrialDesignFurniture

VAT and shipping costs (the price had been at the factory): Price shown excluded VAT and Delivery

joints all. Made of aluminum material, coated with baking paint. It is a one-of-a-kind hand-made work. With the method of spraying and painting over 3 layers starting from the primer Then spray black Then use black brushed with gold, antique rust pattern Makes every piece of work is different in a unique pattern.

Standard brushed rust color is black rust color brushed with gold. For the rest of the colors, such as black rust, brushed bronze / silver / bronze / brass. As a special order color There must be a quantity in order to produce

 

 1. Building mask covering the surface of the building Decorative grooved metal sheets | FACADE CLADDING | Wall PARTITION

SLIDING DOOR | WINDOWS | PERFORATED CEILING | Weathered STEEL | SHADING CORRIDOR | Peforated Aluminum COMPOSITE We create innovations from architectural ideas in sheet metal work and design work on smooth surfaces. The shape of the imagination of the user. Support for the production of stencils, cutting, folding, forming a variety of materials such as drilling holes, grooving on the substrate Aluminum, steel, aluminum, stainless steel, brass, copper, etc. Fence, handrail, partition panel Awning, lattice, netting Hinged, folding, arch, ivy, wall

 

 

 

 

CONTACT US: CHANCON GRATINGTHAIChanconChancon

ContactCo., Ltd. – Grating ThaiCo., Ltd.

        , a manufacturer specializing in The finished drainage grate cover system Walkway floor mat Elevated floor slabs The garbage trap next to the footpath Step sieve Lightweight raised floor decks Cleaning well Manhole cover Slabs in the multipurpose production yard Anti-slip matting around the machine Corridor on the top of the sewage treatment system Anti-slip feet, steel steps in the factory. PegBoard Hooks Resistant to corrosion from salt water, acid rain, rust and chemicals.

Grating_Manhole_Expert | Manufacturers, Wholesale – Retail | Recruiting dealers, Sales, Dealer, Agent, Distributor || Chancon Company, manufacturer and distributor of FRP Grating grating, drainage trough. Walkway grate Sump cover, manhole cover, wastewater treatment system

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Head office opposite Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok, Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt@chancon.co.th | Line @: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com | http: // www. .com | www.KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot.com/

ภาษาอินโดนีเซีย(Indonesia)

Shancon Company Center untuk jaringan drainase siap pakai

“Bahan dan desainnya bermacam-macam. Untuk memilih yang paling di dunia “

Kualitas Kelas Dunia #ManholeCover #OverflowGrating Spesialis”

Kami memulai dengan pertanyaan “Bagaimana kualitas jeruji pembuangan?” Dan “Bagaimana saya dapat memenuhi kebutuhan pelanggan yang berbeda?” Pembuatan desain Pemilihan bahan inovatif Jadikan saluran pembuangan sebagai karya seni berkualitas tinggi. Ada desain dan jenis bahan yang dapat dipilih. Paling banyak di dunia seperti fiberglass, besi cor, plat las stainless steel, plastik grade AA (ABS dan polypropylene) || Plastik FRP Besi-Ulet Stainless Steel Grating dan Manhole. Cover Expert Company

Klik! Download Peta (Acrobat PDF File) …. Klik gambar di bawah ini! UnduhPerusahaan

PetaGoogle Map <13? 38’28.4 “N 100? 26’42.4” E> <Klik Google Map Map to Shancon>

Produk Manhole Grating Best Seller Lubang got penutup grill, drainase

(Grating-Manhole Promotion drainage parut diselenggarakan promosi. Harga spesial tutup kolam Perusahaan Shancon Produsen dan distributor #GratingSteel, #StainlessGrating, #PlasticGrating, #StainlessGrating, #Plastic Grating, #ManholeCover, #Manhole Cover, # Cast Iron Tutup, #pegboard, #Hooks, # Pegboard Hook, Wire Hook, # Perangkap sampah, #ScupperCurbedDrainageGrates, # Non -slipFRPStairTreadNosingCoverSheet, # Penutup hidung, tepi sudut, panel trim, penutup tangga, fiberglass anti selip, #Furniture, rak pipa baja, hiasan dinding, dekorasi rumah, #IndustrialPipeShelfFurniture

Swimming Pool Overflow Spa PP Plastic Grating, PP Grating, Plastic Overflow Drainage Di Sekitar Tepi Kolam Renang Pracetak | Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating | Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating, Galvanized Welded Bar Carbon Steel Grating | Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating Stainless steel selesai Kisi Pembuangan Lantai Stainless Steel | Kisi Pembuangan Fiberglass, Kisi-kisi Overflow GFRP Fiberglass | Kisi-kisi Overflow Spa Kolam Renang ABS, Kisi Pembuangan Plastik Pracetak Scupper Curbed Drainage Grates, Scupper Curbed Drainage Grates, Scupper, Debu, Side Stone, Leaf Side by Foot Side | Egg Crate Grille Diffuser Divider Lighting Aquarium Panel Light Screen Divider Dekorasi Akuarium Yang Indah ||i> Penutup Lubang Fiberglass, Penutup Lubang Fiberglass FRP, Alas Lantai Yang Ditinggikan | Penutup Lubang Saluran Selokan Besi Ulet | FRP fiberglass Berlian Kotak-kotak Pelat Tertutup Kisi Lembaran jalan fiberglass, tidak licin, dibuat sesuai pesanan. ||i> Papan Pasak, Aksesori Pengait, Papan Pasak, Lembaran Baja Berlubang, Perkakas Gantung. , Hooks Hooks Wire Hooks Pegboard | Anti Slip GFRP Stair Tread Nosing Step Covers, Terpal Pelat Luar Ruangan Non-Selip, Trim hidung, trim sudut, panel trim, penutup tangga. , Penutup lantai, fiber glass anti selip | Saddle Clip Clamp Lock Grating, Fastenal Fastener Lock Bar Steel Grating, perangkat, klip, kunci, parut, parut | sambungan pipa Sambungan pipa baja, sambungan pvc # Rak pipa, hiasan dinding, dekorasi rumah # Pojok rak dinding #BracketCraftIndustrialDecorationFurniture

Cara membeli 5 bahan Drainase Overflowkisi

Sarandalam pemilihan bahan, 5 blok parut drainase.

Tip dasar untuk memilih parut luapan Jika Anda ingin mobil berjalan melalui gril Pelanggan hanya dapat memilih satu bahan, yaitu hanya menggunakan kisi baja tahan karat. Tetapi jika pelanggan hanya ingin menggunakannya di sekitar rumah, kondominium, kamar mandi, pasar segar, komunitas di mana tidak ada mobil yang lewat Pelanggan bisa memilih maksimal 5 bahan sesuai dengan budget dan luas area yang ingin digunakan, misalnya di pabrik makanan, baja dilarang karena tidak mau berkarat dan menimbulkan korosi. Gunakan di kamar mandi atau selokan di depan perusahaan yang membutuhkan estetika dan keanggunan. Atau ingin digunakan di sekitar kolam renang yang harus terkena klorin atau dibasahi air sepanjang waktu Karakteristik dan sifat parut pembuangan untuk setiap bahan Diringkas sebagai berikut.

Chancon Overflow Grate memiliki 5 bahan untuk dipilih yang sesuai (area anggaran)kisi-kisi

*** Mengklasifikasikansiap pakai yang paling populer. Diurutkan dari harga murah sampai mahal

*** Harga sesuai tabel diatas satuan baht / meter || Garansi 1 tahun, kisi FRP, garansi 3-10 tahun.

Rekomendasi untuk pembelian 5 jenis kisi dan selokan drainase. Selokan

Overflow Faktor Seleksi Rekomendasi

Harga: Perbandingan harga rata-rata per meter persegi. Diurutkan dari yang murah sampai yang mahal, antara lain plastik, ABS, plastik PP, baja las, tahan karat, fiberglass, dan stainless steel

Ukuran Stardard: Ukuran lembaran standar. Kisi plastik, baik pelat baja dilas ABS dan PP. Kisi stainless steel memiliki 2 ukuran, lebar 25x100cm., 30x100cm, sedangkan untuk kisi fiberglass, FRP dapat dipotong sesuai ukuran. Dari ukuran lembaran standar 1,5×4 m

Aplikasi: Sifat-sifat setiap bahan yang sesuai untuk setiap area penggunaan. Saringan plastik Cocok untuk area kontak, dapat direndam dalam air kapan saja, cocok untuk orang yang lewat. Kisi-kisi baja lebih kuat, tetapi tahan karat, cocok untuk mengemudi dan berjalan, sedangkan kisi FRP dan stainless indah, elegan, modern, tahan karat, kuat, tidak berkarat.

Rusty Proof Problem: Durability, No karat. Rusty Berendam di air sekitar rumah, di sekitar kolam, bisa digunakan untuk lansekap, menempatkan kerikil dan bebatuan di atasnya, membuat air mancur yang bagus, lubang-lubang kecil yang melewatinya tidak dipotong. Semakin kecil lubangnya, dapat mencegah kecoa, ular, reptil seperti jeruji stainless steel, lubang 9,5 mm

Ketahanan Kimia: masalah ketahanan kimia dan korosi. Kisi baja tidak anti korosif dari bahan kimia, baik asam maupun alkali. Tidak boleh digunakan di pabrik produksi makanan atau area yang mengutamakan kebersihan sesuai dengan standar GMP / HACCP Gunakan saringan plastik, fiberglass atau stainless steel

Kapasitas Muatan: Kapasitas beban. Dengan kisi baja dilas galvanis hot dip Satu-satunya tipe yang dirancang untuk menerima kekuatan kendaraan yang lewat. Sisanya dirancang untuk dilalui orang saja

Produksi hingga pengiriman: Berapa hari produksi dan periode pengiriman? Semua produk standar perusahaan Punya stok, siap dikirim segera Dapat dibuat khusus dalam kasus Kisi fiberglass FRP dan penutup pipa, pesanan khusus Penutup Atas FRP

Berat: berat bahan. Kisi baja memiliki bobot terberat, FRP Stainless dan kisi plastik lebih ringan, seperti kisi plastik PP seberat 2,5 kg / lembar, selanjutnya kisi stainless steel. Dan kisi fiberglass Kisi baja dilapisi untuk mencegah karat. Memiliki bobot paling besar

Estetika dan Desain: estetika, warna yang tersedia. Grill plastik PP FRP dan Stainless terlihat premium. Terutama kisi plastik dan fiberglass Ada berbagai warna untuk dipilih agar sesuai dengan area kerja dengan sempurna. Desain bekerja agar sesuai dengan arsitektur lansekap dengan baik. Lebih indah dari semua bahan

Isolasi: isolasi, non-konduktif dan gangguan magnetik, hanya kisi plastik PP dengan FRP yang memiliki sifat isolasi. Tidak ada induksi listrik, cocok untuk Lab, X-RAY, MRI / CRT Room, di rumah sakit atau di sistem kelistrikan

Kehidupan Pelayanan: Seumur hidup. Kualitas setiap jenis bahan Jenis bahan apa yang harus dipilih? Tergantung pada penggunaan di tempat teduh atau di bawah sinar matahari. Dan sentuh, direndam dalam air sepanjang waktu Seberapa sering atau seberapa sering terkena bahan kimia

Masalah Pencurian Masalah: Masalah hilang karena pencurian Bahan FRP dan PP / ABS tidak diinginkan oleh pencuri. Karena tidak ada harga jual kembali di pasaran untuk membeli barang-barang lama

Garansi Produk: Garansi 1-5 tahun tergantung bahannya. Dan kondisi basah di daerah tersebut Kekuatan orang yang berjalan atau mobil yang lewat Terkena panas dan asam alkali

Best-Seller # 1 Pegboard Hook Shelves Racking Storage Pegboard Membuat lubang di dinding untuk menggantung alat yang akan disimpan.

Pabrik manufaktur menjual #Pegboard #Pegboard #Hooks #Hooks hooks. # Papan berlubang Dudukan dinding, dekorasi rumah # Papan, lembaran aluminium, baja, kayu # Lembaran baja berlubang # Brosur berlubang Untuk produk gantung, peralatan dinding

Fitur PanelBerlubang Alat GantungPenyimpanan

PegboardDindingKontrol Dinding Pegboard & Kait Spesifikasi

Aluminium atau Papan Pasak Berlapis Bubuk: Pilih bahan yang akan dibuat. Terbuat dari bahan aluminium Atau dari baja kelas khusus Dengan Coated Powder Marco tebal anti gores ultra, kualitas tinggi anti korosi lebih baik dari baja, penggunaan kasar ringan dalam berbagai kondisi, baik di dalam maupun di luar

High-Tech Production: Wall Peggy Board ukuran jadi. Standard sudah stock, ready untuk menerima produk dengan segera. Ini juga dirancang untuk dilipat ke tepi untuk menjaga sudut rapi di keempat sisinya, kuat, tanpa potongan tajam, dapat ditempatkan bersama, sehingga mudah dipasang. Tidak perlu peralatan lain untuk menopang ketinggian dari belakang. Tidak perlu mencari bingkai tambahan untuk menghias Dapat digunakan untuk beberapa lembar agar sesuai dengan bentuk yang indah. Aman digunakan Digunakan untuk mendekorasi ruangan. Jaga segala sesuatunya rapi dan rapi,

Standard Big Size: papan berlubang, alat gantung Desain khusus untuk ukuran standar. Dapat dirangkai dengan sempurna menjadi panel besar, terlihat bagus, stylish, dari ukuran 50 x 50-400cm., 100 x 100-400cm., Atau dirangkai menjadi ruang berbentuk diagonal atau limas, diselingi, dan sprei. Atau menurut imajinasi dalam berbagai bentuk tergantung dari desainnya Karena merupakan lembaran jadi, ujung terlipat sudah jadi seluruhnya.Pengait

Umum diterapkan: Lembaran terlipat, berlubang, digunakan untuk menggantung berbagai peralatan. Ini dirancang untuk segera digunakan dengan gantungan pengait berukuran standar. Bisa menahan beban tinggi Gunakan sebagai rak, kuat dan tahan lama. Karena ketebalannya yang ekstra Semua lembaran sudah berlubang sesuai standar sudah. Tepat Dijamin bisa dipakai berulang kali. Dapat digunakan dengan standar hook, hook, hook, good fit, beautiful, strong.

Dibuat Sesuai Pesanan (Bahan / Warna / Ukuran): Dalam hal pesanan produksi untuk warna lain (putih, hitam, biru, kuning, merah, hijau) atau bahan tertentu (baja, aluminium) atau ukuran yang berbeda dari ukuran standar, misalnya, pelanggan dapat memilih untuk memotong dari lembaran ekstra besar berukuran 120x240cm Semua lembaran pegboard ekstra besar kami tidak dilipat. Ada keduanya lukisan jadi. Dan telanjang, belum dicat Pelanggan bisa memotongnya sendiri dan memakai bingkai kayu. Rangka logam, dekorasi.

khususPapan Pasak Kait Berat: dirancang untuk menahan berat lebih dari 10 kg per titik, berkat hot dip galvanis stainless steel. Kuat tanpa karat Cocok untuk lubang pegboard pada bahan baja atau aluminium. Yang tahan lama dan tidak mudah busuk atau melengkung Bahkan setelah digunakan berkali-kali Didesain untuk dipasang ke dinding tanpa perlu penyangga rangka baja. Ini lebih kuat dari pegboard kayu berlubang normal.

Best-Seller # 2 Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Parut saluran pembuangan plastik

Kisi plastik prefabrikasi, model standar Paten eksklusif Chancon, unik, ukuran saluran 15x30mm., Tinggi 30mm. Abu-abu, Ukuran standar, lebar 25x100cm. Dan 30x100cm., Harga ekonomis, tidak berkarat, dapat ditempatkan di area yang bersentuhan dengan air sumur. Cocok sebagai pengganti grill di sekitar kolam renang. Atau letakkan kerikil di atasnya untuk pekerjaan lansekap

Properti Lantai Plastik Premium & Kisi-kisi Kelebihan Kolam Renang

Penggunaan yang baik di area basah. Butuh kebersihan, tidak ada karat Dirancang untuk digunakan dalam pekerjaan pembuatan palet mesin. Adalah keset lantai anti selip Meninggikan koridor Rumput buatan sekunder untuk drainase cepat. Berendamlah di air kolam ikan Atau kolam renang untuk menggantikan jeruji tradisional Rendam dalam air, tidak akan berkarat. Ada agen anti jamur yang ditambahkan. Dan melindungi dari sinar UV Digunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Dengan lubang kecil, kerikil bisa diletakkan di atas taman.

Ini adalah saringan plastik khusus yang kuat. Terbuat dari butiran plastik PolyPropylene (PP), kelas khusus, kelas AA Teknologi cetak injeksi satu bagian menggunakan satu cetakan besar. Jadikan seluruh pelat kisi mulus Kuat, tangguh, tahan lama Penjual nomor satu di lini produk grates drainase karena tidak berkarat. Terutama model standar, semen telanjang, loteng, indah, terjangkau,

adalah saringan, alur, lubang ramping, permukaan anti selip, ukuran ukuran mata jaring hanya 1,5 x 3 cm., Lebih kecil dari kisi-kisi saluran pembuangan di sekitar kolam umum. Oleh karena itu, dapat digunakan sebagai grid dasar untuk menempatkan kerikil dan batu pada taman, kolam air mancur, sumur yang membutuhkan drainase cepat. Atau digunakan untuk menjebak tikus, ular, hewan, kuman, serasah, daun dengan baik Permukaan desain anti selip yang unik Atau digunakan sebagai lempengan untuk kandang ternak Parut luapan di sekitar kolam Di sekitar tanaman basah Fokus pada kebersihan di area yang tidak ingin berkarat dengan baik. Atau digunakan di dapur, kafetaria, pasar segar, pasar loak, dll bisa

dipesan sesuai saluran drainase yang sudah dibuat Jika pelanggan telah selesai memanggul bahu selokan Tapi lebarnya Ukuran tidak standar Kamu dapat membeli Kisi PP plastik Untuk langsung memotong agar sesuai dengan ukuran talang Didesain untuk dibuat sesuai pesanan dari kedua lebar Sesuai kebutuhan, seperti lebar 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, atau dipotong dari sisi panjang menjadi ukuran 34cm, 38cm, 42cm, 46cm.Berat grid drainase plastik yang sudah jadi sangat ringan dibandingkan dengan kisi-kisi lainnya model. Apa saja Juga mudah dipotong menggunakan roda gerinda (piglet),

mudah dipasang, ringan 2 kg / lembar. Setiap pelat memiliki kunci untuk menghubungkan dengan yang lain. Jika Anda ingin menggunakannya sebagai lembaran lantai dengan area yang luas Perlu yang lebarnya lebih dari 30 cm Atau panjangnya lebih dari 100cm Tiap lembar memiliki taring baut pengunci, jantan dan betina bisa disatukan agar kuat, cantik. Digunakan sebagai lembaran lantai yang sudah jadi Merupakan keset lantai yang ringan, higienis, tidak mengumpulkan bau, menghemat waktu dalam pemasangan, anti slip (Anti Slip), penyerap goncangan (Impact Absorbent), tidak mengumpulkan debu dan kotoran, injeksi mudah dibersihkan karena permukaannya plastik mengkilap (Mudah Dibersihkan) tanpa air Tertutup (Pembuangan Air Mulus) diisolasi, tidak menghantarkan listrik. Mencegah sengatan listrik (Insulator),

jaminan kualitas produk 1 tahun, dapat terjamin kualitas dan harga. Karena dijual langsung dari pabrik pembuatnya Desain yang dipatenkan oleh Chancon Co., Ltd. diproduksi dengan menyuntikkan plastik bertekanan tinggi dari satu cetakan besar. Ini unik di dunia ini, permukaan anti selip, lubang kecil, keras dan ekstra tangguh.Ini memilikianti-jamur, tahan UV

aplikasi, di berbagai area. Gunakan sebagai alas lantai Lembaran plastik serbaguna Saringan melimpah di sekitar kolam Parut drainase di sekitar pabrik Lantai kandang hewan peliharaan Lantai, kandang hewan, peternakan kepiting, produk pendukung dari ban berjalan. Area anti selip, tahan guncangan, lantai sanitasi, lantai jalan setapak, biarkan rumput naik Area yang butuh kebersihan Dan aplikasi sesuai dengan kebutuhan di semua bidang tanpa batasan #Kisi-kisi plastik yang melimpah menguras di sekitar tepi kolam renang yang sudah jadi #SwimmingPoolOverflowGrating Parut saluran pembuangan #Overflow ditaburi kerikil

Best-Seller # 3 HDG. Bar STEEL GRATING

Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Pengelasan dengan mesin otomatis hingga baja tempa homogen. Kokoh di semua titik, memenuhi

standar umum jeruji saluran yaitu lebar 25 cm dan lebar 30 cm, pelanggan cukup mempersiapkan desain penyangga bahu menjadi lebar 26 cm atau 31 cm untuk dapat membeli semua jenis kisi yang akan ditempatkan sedang digunakan. segera

Fitur kisi baja dilas tahan karat Shancon Spesifikasi Hotdipped Welding Flat Bar Steel GratingSteel Grating

Prefabrikasi DrainaseUkuran standar lebar 25cm dan panjang 30cm panjang 1 meter stok tersedia untuk segera dikirim. Di setiap ukuran standar Ada dua tipe untuk dipilih. Bahwa itu adalah model yang perlu menerima bobot hanya oleh orang yang lewat Atau biarkan mobil lewat Karena lubang dan ketebalan baja berbeda.

Sistem pengelasan homogen yang lebih kuat Dengan pengelasan dengan sistem CO2 / MIG otomatis, yaitu pengelasan listrik, baja leleh menjadi homogen di semua sisi. Bagian kisi baja yang dilas halus dan indah. Dan daya rekat yang kuat, lebih tahan lama daripada bengkel las baja umum Poin utamanya adalah pengelasan Flat bar yang homogen (harap periksa pekerjaan pengelasan dibandingkan dengan pekerjaan manual tukang las), menjamin kualitas dan kekuatan yang harus dibuktikan pelanggan sebelum membuat keputusan. Mengingat Ukuran lubang kecil adalah standar yang sama.

Dilapisi dengan metode Hot dip Galvanizing, ketebalan tidak kurang dari 75 mikron sesuai dengan ASTM A123, ASTM B6 (bukan cat semprot / cat anti karat) Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi dari pada pelapisan HDG) Pekerjaan pelapisan zinc lebih tebal dari standar. Menjadikannya lebih kuat dan lebih tahan terhadap korosi lebih lama Pelapisan cepat tipis dan pengecatan umum

Desain baru dan kontrol produksi untuk membuatnya lebih kuat dan lebih aman. Dengan dirancang untuk memungkinkan penempatan batang baja dan bingkai bingkai pada jarak yang paling sesuai Menggunakan bahan yang lebih sedikit dan bobot yang ringan Sambil tetap bisa menerima kekuatan maksimal Jadi pastikan keduanya lasan Dan struktur kuat yang konsisten Menggunakan baja bengkok, ketebalan Batang Putar 6-8mm untuk menggabungkan lembaran baja menjadi satu. Dan didesain untuk mencegah tergelincir di badan

Pemilihan material yang berkualitas Diproduksi dari bahan baja standar TIS, tidak ada baja kelas B atau di bawah standar. Dapat memeriksa dari berat badan penuh Pemotongan dan perakitan baja Kisi dengan mesin modern Dan tim produsen kisi baja profesional dari pabrik langsung memproduksi kisi baja

Kisi baja prefabrikasi dapat menahan beban berat untuk kendaraan besar. Sesuai standar lebar 25cm Dan 30cm Di model dengan ketebalan 5mm Tinggi 25mm Dengan lubang kecil hanya 30mm Cocok untuk drainase talang. Cara finalis pabrik Dengan trailer, container atau trailer besar dapat berjalan dengan aman, misalnya lembaran baja tebal 3mm Didesain untuk menggunakan beban forklift yang lebih kecil. Jika diperlukan untuk aplikasi penahan beban, dari truk enam roda, sepuluh roda hingga trailer besar. Sebaiknya gunakan ketebalan 5mm Karena desain lubangnya lebih kecil dan tebal, bisa menampung lebih dari 12,5

ton.Sesuaikan ketinggian bahu ayakan. Lebih baik daripada membuat saringan baru dan membuang anggaran Anda. Jika pelanggan menyiapkan penyangga bahu lebih tinggi dari 25mm, tidak perlu menggunakan bingkai yang lebih tinggi. Gunakan saja penguat di bahu bagian bawah agar lebih tinggi. Kemudian gunakan saringan Model dengan ketebalan baja 5mm Tinggi 25mm Dengan lubang kecil hanya 30mm Cukup untuk menangani beban trailer besar. Hemat anggaran Anda dengan desain yang sempurna.

Anda dapat menghubungkan kisi yang sudah jadi ke dalam berbagai ukuran. Kisi baja prefabrikasi siap dikirim oleh perusahaan Tersedia 2 ukuran lebar standar 25 cm dan 30 cm untuk kebutuhan pemesan ukuran 50x100cm. Dapat diterapkan untuk menghubungkan atau menempatkan dua 25cm bersama. Jika Anda ingin menggunakan ukuran 100x100cm, Anda dapat menggunakan 4 lembar dari 25 cm Atau untuk ukuran 60x100cm Atau 100x120cm Bisa juga digunakan untuk merakit dari lembaran 30x100cm juga.

Best-Seller # 4 FRP Gritted Sheet Plate / Stair Tread Nosing Step CoverFiberglass,

Penutup Lantai Anti-Selip,FRP Tangga Tugas Berat Tapak Penutup Langkah Pelindung Penutup: FRP fiberglass Anti-Slip Dilapisi Plat Padat Lantai Terpal Datar. Keset lantai anti selip, fiberglass heavy duty #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip # Penutup hidung, tepi sudut, panel trim, penutup tangga # Permukaan serat kaca # Pengganti tape anti slip, tape, glow tape # Anti-SlipTape 1. Harga tertera di atas. Belum termasuk PPN dan ongkos kirim (harga sudah di

pabrik) Harga belum termasuk PPN dan Pengiriman, Deposit

Pengertian Pembalut Hidung. Penutup tangga Dan panel anti selip:

** 1) Penutup Hidung hanya digunakan untuk menutupi hidung tangga

** 2) Penutup tangga untuk hidung dan lembaran atas tangga

** 3) Penutup Lembar Anti selip digunakan sebagai penutup. Permukaan alas bedak anti selip, tidak ada hidung.

Best-Seller # 5 Dust Footbaht Side Grating

The “Rain Shooter” dirancang untuk air hujan yang telah memasuki trotoar drainase dan air drainase permukaan. Untuk memfasilitasi pengeringan yang cepat, bukaan ditempatkan pada permukaan samping dan atas. Bahan parut terbuat dari Casting Ductile Besi. Jeruji memisahkan puing-puing, menjebak daun, batu samping di sepanjang jalan setapak. Menurut standar kota Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Ukuran standar Rural Road dan Bangkok, termasuk 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.,Dan 25x50cm.

Fitur dari jerat debu sampah perangkap panggangan meninggalkan tepi sisi trotoar Curbed Drainage Grating Scupper

parut cor limbah bubuk. Statis kisi layar drum pemanjat Parut jenis ini terbuat dari besi cor ulet khusus (Casting Ductile Iron) yang dirancang untuk digunakan sebagai Jeruji memisahkan puing-puing, menjebak daun, batu samping di sepanjang jalan setapak. Ukuran standar dengan stock yang siap segera dijual adalah 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm, dll.

Drive Way Grating. Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating. Atau disebut dengan berbagai nama Bendung besi tuang, perangkap debu, puing-puing mengambang, sisa makanan, perangkap daun, tuas batu di sisi jalan setapak Dulu dilemparkan di jalan setapak batu, beton bertulang, Kor Sor. Untuk mencegah sampah masuk ke saluran pembuangan umum

Layar untuk memerangkap debu, debu, batu, daun di sisi jalan setapak Didesain dan diproduksi sesuai spesifikasi Standar Departemen Jalan Pedesaan, Kota, Perumahan Nasional ETA Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Layanan Sipil Bangkok

Harga diatas merupakan harga grosir untuk proyek. Dalam kasus pesanan massal Silakan meminta harga khusus dengan menghubungi bagian penjualan.

Terkait Terlaris FRP MOLD GRATING Fiberglass Drainage Grate Digunakan sebagai pengganti baja tahan karat, tidak akan berkarat. Ketahanan korosi dari bahan kimia (buku terlaris inovatif baru)

FRP Mould Grating Mesh 38x38mm. Tinggi 25mm./38mm./50mm., Jenis Food Grade, NonSlip, Non-slip surface steel Tetapi ada masalah karat, korosi dan pembusukan yang sangat cepat, harus diganti setiap 1-2 tahun sekali karena lantai harus dicuci dan menghilangkan bau amis setiap hari. Namun setelah beralih ke kisi FRP dapat digunakan lebih dari 30 tahun, ringan, mudah dicuci dan dibersihkan.

Fitur kisi fiberglass Grating Cover, Tiriskan Grate, Fiber Glass Panel jalan pabrik, tahan sinar matahari, tahan karat Spesifikasi FRP FiberGlass Reinforced Grating

FRP Mould Grating adalah bahan inovatif terbaru. Didesain sebagai pengganti stainless steel / aluminium / kayu / baja. Kehidupan pelayanan lebih dari 30-100 tahun, tidak memerlukan penggantian yang sering. Kualitas terjamin, cantik, tahan lama, hemat biaya,

memiliki sifat yang sama dengan stainless steel, tidak berkarat, tahan panas tinggi. Ketahanan kimia yang baik Cantik Memiliki desain built-in yang penuh warna Dan lebih ringan dari semua bahan, kuat, tahan terhadap sinar matahari, tahan bahan kimia, merupakan bahan baru untuk menggantikan stainless steel juga.

Lembaran standar berukuran besar dengan ukuran 1500x4000mm. Dapat digunakan sebagai pelat lantai yang ditinggikan tanpa batas. Dapat dipotong kecil-kecil sesuai kebutuhan. Atau gunakan seluruh lembaran mulus untuk pekerjaan jalan setapak. Jalan mudah dipasang dan dirawat.

Didesain untuk menjadi parut saluran / tembus cahaya. Atau sebagai penutup kolam – penutup pipa / lembaran, permukaan padat, disegel, pola kaki-kaki (Penutup Atas), dibuat khusus untuk berbagai ukuran. Mudah dipotong dengan alat pisau pemotong fiber (Piglet),

FRP Grating plate, tinggi 25mm, tebal inti 6.5mm, ukuran lubang 38x38mm.Tersedia dalam 5 warna, kuning, hijau, abu-abu, biru dan hitam atau dengan tinggi 38mm. Dan 50mm .

FRP kisi kisi diimpor dari Eropa adalah grade A, Premium Kelas Dunia Kualitas, dikirim untuk dijual di Amerika, Jepang, Korea Selatan, Singapura, Malaysia, dll 3-5 tahun garansi dengan saham, siap untuk pengiriman segera, lebih dari 5.000 meter persegi Karena produknya memiliki banyak nilai. Jika Anda ingin kisi FRP murah, nilai dari Cina, sebutkan

Pabrik produsen Manhole cover, manhole cover, drainage parut, ManholeCover GRATING

CHANCON PRODUCTs KATEGORIChancon Shanton

produkGroup,

produsen khusus. Sistem penutup parut drainase yang sudah jadi Alas lantai jalan Lembaran lantai yang ditinggikan Perangkap sampah di sebelah jalan setapak Langkah saringan Dek lantai ringan yang ditinggikan Membersihkan dengan baik Penutup lubang got Lembaran di halaman produksi multiguna Anyaman anti selip di sekitar mesin Koridor di atas sistem pengolahan limbah Kaki anti selip, tangga baja di pabrik. Tahan terhadap korosi dari air asin, hujan asam, karat dan bahan kimia.

1. Kisi-kisi ProlyPropylene (PP) Plastik Paten Pelat lantai jalan setapak Plastik kuat ekstra kuat

Kisi plastik prefabrikasi, model standar Paten eksklusif Chancon, unik, ukuran saluran 15x30mm., Tinggi 30mm. Abu-abu, Ukuran standar, lebar 25x100cm. Dan 30x100cm., Harga ekonomis, tidak berkarat, dapat ditempatkan di area yang bersentuhan dengan air sumur. Cocok sebagai pengganti grill di sekitar kolam renang. Atau letakkan kerikil di atasnya untuk pekerjaan lansekap

Fitur kisi plastik prefabrikasi, ekstra kuat, Lantai Plastik Kualitas Premium & Kolam Overflow Grating Properties

Unique Patent Overflow Grating: Satu paten desain unik. Jaringan drainase kisi PP plastik Shancon Permukaan atas didesain berbentuk segitiga agar tidak tergelincir di seluruh lembaran sehingga terlihat sempurna dan indah. Lubang kecil untuk melindungi reptil Terlihat seperti jeruji saluran pembuangan alami, lembut dan artistik karena nuansa detailnya yang lebih halus. Ini unik, luar biasa, dan menjamin bahwa kisi-kisi kami unik di dunia ini. Karena kami adalah pabrikan, pemilik langsung,

Rustless Grating untuk area lantai basah: bekerja dengan baik di area basah. Butuh kebersihan, tidak ada karat Dirancang untuk digunakan dalam pekerjaan pembuatan palet mesin. Adalah keset lantai anti selip Meninggikan koridor Rumput buatan sekunder untuk drainase cepat. Berendamlah di air kolam ikan Atau kolam renang untuk menggantikan jeruji tradisional Rendam dalam air, tidak akan berkarat. Ada agen anti jamur yang ditambahkan. Dan melindungi dari sinar UV Digunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Dengan lubang kecil, kerikil bisa diletakkan di atas setting taman

. Terbuat dari butiran plastik PolyPropylene (PP), kelas khusus, kelas AA Teknologi cetak injeksi satu bagian menggunakan satu cetakan besar. Jadikan seluruh pelat kisi mulus Kuat, tangguh, tahan lama Penjual nomor satu di lini produk grates drainase karena tidak berkarat. Terutama model standar, semen telanjang, loteng, indah, murah

Lubang kecil mesh mencegah Reptil Berbahaya: Merupakan jeruji, beralur, licin, permukaan licin, ukuran mata jaring hanya 1,5 x 3 cm., Lebih kecil dari jeruji saluran air. meluap di sekitar kolam umum. Oleh karena itu, dapat digunakan sebagai grid dasar untuk menempatkan kerikil dan batu pada taman, kolam air mancur, sumur yang membutuhkan drainase cepat. Atau digunakan untuk menjebak tikus, ular, hewan, kuman, serasah, daun dengan baik Permukaan desain anti selip yang unik Atau digunakan sebagai lempengan untuk kandang ternak Parut luapan di sekitar kolam Di sekitar tanaman basah Fokus pada kebersihan di area yang tidak ingin berkarat dengan baik. Atau di dapur, kafetaria, dll. Pasar Loak

Pemasangan dan Pemotongan Mudah untuk berbagai ukuran: Memasang pundak penjahit untuk mengalirkan air yang sudah dibuat. Jika pelanggan telah selesai memanggul bahu selokan Tapi lebarnya Ukuran tidak standar Kamu dapat membeli Kisi PP plastik Untuk langsung memotong agar sesuai dengan ukuran talang Didesain untuk dibuat sesuai pesanan dari kedua lebar Sesuai kebutuhan, seperti lebar 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, atau dipotong dari sisi panjang menjadi ukuran 34cm, 38cm, 42cm, 46cm.Berat grid drainase plastik yang sudah jadi sangat ringan dibandingkan dengan kisi-kisi lainnya model. Apa saja Juga mudah dipotong dengan menggunakan roda gerinda (piglet).

Ringan 2.5 kg dan dapat dikunci: ringan 2.5 kg / lembar. Setiap pelat memiliki kunci untuk menghubungkan dengan yang lain. Jika Anda ingin menggunakannya sebagai lembaran lantai dengan area yang luas Perlu yang lebarnya lebih dari 30 cm Atau panjangnya lebih dari 100cm Tiap lembar memiliki taring baut pengunci, jantan dan betina bisa disatukan agar kuat, cantik. Digunakan sebagai lembaran lantai yang sudah jadi Merupakan keset lantai yang ringan, higienis, tidak mengumpulkan bau, menghemat waktu dalam pemasangan, anti slip (Anti Slip), penyerap goncangan (Impact Absorbent), tidak mengumpulkan debu dan kotoran, injeksi mudah dibersihkan karena permukaannya plastik mengkilap (Mudah Dibersihkan) tanpa air Tertutup (Pembuangan Air Mulus) diisolasi, tidak menghantarkan listrik. Perlindungan terhadap sengatan listrik (Insulator)

Garansi 1 tahun: Jaminan kualitas produk 1 tahun, Anda bisa terjamin kualitas dan harga. Karena dijual langsung dari pabrik pembuatnya Desain yang dipatenkan oleh Chancon Co., Ltd. diproduksi dengan injeksi plastik bertekanan tinggi dari satu cetakan besar, mulus, tidak seperti cetakan lain di dunia. Permukaan non-slip, lubang kecil, keras, super tangguh. Mengandung anti jamur, tahan UV, UV, kami berani menjamin kualitas dari setiap kisi saluran

Mengganti Kisi Kolam Renang: didesain untuk menggantikan kisi kolam renang model lama. Digunakan sebagai saringan pelimpah di sekitar kolam renang yang lebih tua. Atau digunakan sebagai jaringan drainase di sekitar pabrik Alas lantai jalan Lembaran plastik serbaguna Kepiting mendukung produk dari ban berjalan. Area anti selip, tahan guncangan, lantai sanitasi, lantai jalan setapak, biarkan rumput naik Area yang butuh kebersihan Dan aplikasi sesuai dengan kebutuhan di semua bidang tanpa batasan #Kisi-kisi plastik yang melimpah menguras di sekitar tepi kolam renang yang sudah jadi #SwimmingPoolOverflowGrating Parut saluran pembuangan #Overflow ditaburi kerikil

2. Kisi Drainase Logam Ukuran Standar – Pesanan Khusus

Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Pengelasan dengan mesin otomatis hingga baja tempa homogen. Kokoh di semua titik Umumnya ukuran standar jeruji saluran adalah 25 cm, 30 cm dan lebar 40 cm Pelanggan cukup mempersiapkan desain penyangga bahu yaitu 26 cm Atau 31 cm Atau 41 cm Semua jenis bisa jadi segera digunakan.

Spesifikasi Kisi Baja Datar HDG

Model Kisi Baja Tugas Ringan VS Model Kisi Baja Tugas Berat

Tebal 3 Tinggi 25 Jala 40×100 (mm) VS Tebal 5 Tinggi 25 Jala 30×100 (mm)

Parut Drainase Baja Pracetak Ukuran standar lebar 25cm dan panjang 30cm panjang 1 meter stok tersedia untuk segera dikirim. Semua produk

Sistem pengelasan homogen yang lebih kuat Dengan pengelasan dengan sistem CO2 / MIG otomatis, yaitu pengelasan listrik, baja leleh menjadi homogen. Bagian kisi baja yang dilas halus dan indah. Dan daya rekat yang kuat, lebih tahan lama daripada bengkel las baja umum

Dilapisi dengan metode Hot dip Galvanizing, ketebalan tidak kurang dari 75 mikron sesuai dengan ASTM A123, ASTM B6 (bukan cat semprot / cat anti karat) Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi daripada HDG).

Dirancang untuk penempatan batang baja dan rangka kisi yang optimal. Menggunakan bahan yang lebih sedikit dan bobot yang ringan Sambil tetap bisa menerima kekuatan maksimal Jadi pastikan keduanya lasan Dan struktur kuat yang konsisten

Pemilihan material yang berkualitas Diproduksi dari bahan baja standar TIS, tidak ada baja kelas B atau di bawah standar. Dapat memeriksa dari berat badan penuh Pemotongan dan perakitan baja Kisi dengan mesin modern Dan tim produsen kisi baja profesional selama 20 tahun

KutipanDilasKarat

Kisi Bajadengan Kisi-kisi Baja Karbon Ukuran Standar AntiKisi-

Fiturkisi baja dilas prefabrikasi. (Standar las dan ketebalan pelapisan)

Kisi Baja Drainase Pracetak Ukuran standar lebar 25cm dan panjang 30cm panjang 1 meter stok tersedia untuk segera dikirim. Di setiap ukuran standar Ada dua tipe untuk dipilih. Bahwa itu adalah model yang perlu menerima bobot hanya oleh orang yang lewat Atau biarkan mobil lewat Karena lubang dan ketebalan baja berbeda.

Sistem pengelasan homogen yang lebih kuat Dengan pengelasan dengan sistem CO2 / MIG otomatis, yaitu pengelasan listrik, baja leleh menjadi homogen di semua sisi. Bagian kisi baja yang dilas halus dan indah. Dan daya rekat yang kuat, lebih tahan lama daripada bengkel las baja umum Poin utamanya adalah pengelasan Flat bar yang homogen (harap periksa pekerjaan pengelasan dibandingkan dengan pekerjaan manual tukang las), menjamin kualitas dan kekuatan yang harus dibuktikan pelanggan sebelum membuat keputusan. Mengingat Ukuran lubang kecil adalah standar yang sama.

Dilapisi dengan metode Hot dip Galvanizing, ketebalan tidak kurang dari 75 mikron sesuai dengan ASTM A123, ASTM B6 (bukan cat semprot / cat anti karat) Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi dari pada pelapisan HDG) Pekerjaan pelapisan zinc lebih tebal dari standar. Menjadikannya lebih kuat dan lebih tahan terhadap korosi lebih lama Pelapisan cepat tipis dan pengecatan umum

Desain baru dan kontrol produksi untuk membuatnya lebih kuat dan lebih aman. Dengan dirancang untuk memungkinkan penempatan batang baja dan bingkai bingkai pada jarak yang paling sesuai Menggunakan bahan yang lebih sedikit dan bobot yang ringan Sambil tetap bisa menerima kekuatan maksimal Jadi pastikan keduanya lasan Dan struktur kuat yang konsisten Menggunakan baja bengkok, ketebalan Batang Putar 6-8mm untuk menggabungkan lembaran baja menjadi satu. Dan didesain untuk mencegah tergelincir di badan

Pemilihan material yang berkualitas Diproduksi dari bahan baja standar TIS, tidak ada baja kelas B atau di bawah standar. Dapat memeriksa dari berat badan penuh Pemotongan dan perakitan baja Kisi dengan mesin modern Dan tim produsen kisi baja profesional dari pabrik langsung memproduksi kisi baja

Kisi baja prefabrikasi dapat menahan beban berat untuk kendaraan besar. Sesuai standar lebar 25cm Dan 30cm Di model dengan ketebalan 5mm Tinggi 25mm Dengan lubang kecil hanya 30mm Cocok untuk drainase talang. Cara finalis pabrik Dengan trailer, container atau trailer besar dapat berjalan dengan aman, misalnya lembaran baja tebal 3mm Didesain untuk menggunakan beban forklift yang lebih kecil. Jika diperlukan untuk aplikasi penahan beban, dari truk enam roda, sepuluh roda hingga trailer besar. Sebaiknya gunakan ketebalan 5mm Karena desain lubangnya lebih kecil dan tebal, bisa menampung lebih dari 12,5

ton.Sesuaikan ketinggian bahu ayakan. Lebih baik daripada membuat saringan baru dan membuang anggaran Anda. Jika pelanggan menyiapkan penyangga bahu lebih tinggi dari 25mm, tidak perlu menggunakan bingkai yang lebih tinggi. Gunakan saja penguat di bahu bagian bawah agar lebih tinggi. Kemudian gunakan saringan Model dengan ketebalan baja 5mm Tinggi 25mm Dengan lubang kecil hanya 30mm Cukup untuk menangani beban trailer besar. Hemat anggaran Anda dengan desain yang sempurna.

Anda dapat menghubungkan kisi yang sudah jadi ke dalam berbagai ukuran. Kisi baja prefabrikasi siap dikirim oleh perusahaan Tersedia 2 ukuran lebar standar 25 cm dan 30 cm untuk kebutuhan pemesan ukuran 50x100cm. Dapat diterapkan untuk menghubungkan atau menempatkan dua 25cm bersama. Jika Anda ingin menggunakan ukuran 100x100cm, Anda dapat menggunakan 4 lembar las dari 25 cm Atau untuk kasus 60x100cm Atau 100x120cm Bisa juga diaplikasikan untuk merakit dari30x100cm

lembarangrille Harus dirancang untuk mengakomodasi lebar dan tinggi bahu agar sesuai dengan gril. Untuk kekuatan dan keamanan penggunaan Oleh karena itu, kisi-kisi bahu (bentuk-L) harus ditempatkan dengan baja siku sebelum menuangkan beton. Meninggalkan tinggi badannya 25-30mm. (Tergantung jenis kisi-kisi) sehingga kisi-kisi yang diletakkan di atasnya selalu pas di lantai. Jangan tersandung kursi roda atau pejalan kaki Lebar bahu menerima kisi-kisi Harus ditambahkan pada setiap sisi 3-5mm Total 2 sisi adalah 6-10mm Untuk dapat menempatkan pelat ayakan ke bawah agar pas. Tidak terlalu ketat atau terlalu longgar

3. Kisi Drainase Lantai Kamar Mandi Stainless Linear Modern Kisi-kisi drainase lantai baja tahan karat

Kamar Mandi Anti-Selip yang DisesuaikanKamar Mandi

Panggangan, produk drainase stainless steel. Ada banyak jenis lubang / ukuran, tampilan modern, baru dan unik. Terbuat dari baja tahan karat asli kelas SUS304, ini memastikan bebas karat selama masa pakai. Mampu menahan beban orang yang lewat Dirancang untuk digunakan di balkon, kondominium, trotoar, kamar mandi, dan dapur, cocok untuk digunakan di area basah dan ingin mencegah serangga, hewan pengerat, atau reptil Menghilangkan masalah banjir Cocok untuk penggunaan lokal Itu membutuhkan asupan air dalam jumlah besar Dan ingin mengalirkan air dengan cepat agar tidak terjadi banjir pada air

Fitur: Kisi pembuangan stainless steel, selesai sesuai GMP Baru || Shower Stainless Steel Grating (Profil Khusus Grade SUS304),

menggunakan bahan lembaran baja stainless SUS304 asli, ketebalannya hingga 2 mm. ** ** Paling tebal di pasaran dibandingkan kepada semua pesaing untuk mendapatkan jaringan pembuangan baja tahan karat. Kualitas tinggi, kuat, berjalan tidak runtuh, umur pemakaian panjang.

Terdapat balok penguat stainless steel untuk menopang bagian belakang pelat kisi dengan lebar 20cm. 25cm. 30cm. Jarak antar balok penguat setiap 20cm. Pengelasan 4 buah balok baja tahan karat pada setiap panjang 1 meter menambah kekuatan Non -piring kisi terdistorsi, tahan lama lebih lama dari model tipis dan tanpa penyangga balok / Penyangga balok las terpasang kisi stainless untuk melebihi lebar 20cm.Lubang

kisi persegi model baru, indah, aman, tidak tajam, tidak memotong kaki, dapat digunakan pada ruang interior dan eksternal Aman, Tidak Tergelincir / Tidak Terpal, Tidak licin saat Pengaman

Diinjak Baja tahan karat adalah bahan. Bebas alergen Bukan noda untuk menempel pada kuman Tidak akan berkarat sepanjang umur layanannya Noda dapat dibersihkan dengan mudah / Keamanan dan Mudah dibersihkan Bahan

dilipat pada empat sisi agar kuat. Dapat menopang beban orang yang lewat dengan baik Dapat digunakan sebagai parit drainase yang dapat dihubungkan bersama untuk area yang panjang / Pejalan kaki Bermuatan dengan desain yang sangat baik

Lubang kecil, baru dan unik di dunia, perlindungan terhadap kutukan, tikus, ular, reptil. Tetapi pengeringan cepat / drainase lebih cepat. Aliran parit parit paritparit

dirancang sebagaipembuangan. Stylish, modern, elegant, good looking, menciptakan suasana mewah Untuk setiap area / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304,

jika anda menginginkan finishing stainless steel brushed (garis rambut), harga akan menjadi 20% lebih dari tabel di atas / Permukaan Stainless HairLine mengenakan harga 20% dari kutipan di atas

4. Kisi Cetakan FiberGlass FRP (Drainage Gully Culvert)

Fiber Reinforced FRP Mould Grating adalah bahan inovatif terbaru. Didesain sebagai pengganti stainless steel / aluminium / kayu / baja. Kehidupan pelayanan lebih dari 30-100 tahun, tidak memerlukan penggantian yang sering. Kualitas terjamin, cantik, tahan lama, hemat biaya, memiliki sifat yang sama dengan stainless steel, tidak berkarat, tahan panas tinggi. Ketahanan kimia yang baik Cantik Memiliki desain built-in yang penuh warna Dan lebih ringan dari semua bahan, kuat, tahan terhadap sinar matahari, tahan bahan kimia, merupakan bahan baru untuk menggantikan stainless steel juga. Lembaran standar berukuran besar dengan ukuran 1500x4000mm. Dapat digunakan sebagai pelat lantai yang ditinggikan tanpa batas. Dapat dipotong kecil-kecil sesuai kebutuhan. Atau gunakan seluruh lembaran mulus untuk pekerjaan jalan setapak. Jalan mudah dipasang dan dirawat. Didesain untuk menjadi parut saluran / tembus cahaya. Atau sebagai penutup kolam – penutup pipa / lembaran, permukaan padat, disegel, pola kaki-kaki (Penutup Atas), dibuat khusus untuk berbagai ukuran. Pemotongan mudah dengan pisau fiber (piggy) Slice FRP Grating High 25mm.Ketebalan aksial lubang ukuran slot 6.5mm ukuran 38x38mm.Tersedia dalam 5 warna, kuning, hijau, abu-abu, biru dan hitam dengan tinggi 38mm. Dan 50mm.Layanan

berkualitas. Dan garansi produk, kisi fiberglass Dari Shancon Company

Jaminan kualitas produk 10 tahun / Garansi 10 tahun Sertifikat memiliki umur pemakaian lebih dari 30-100 tahun dengan sifat anti korosi yang banyak dijumpai di industri kimia. Dan pengelolaan air limbah Terbuat dari lebih dari 30 formulasi resin yang diformulasikan untuk menahan korosi di lingkungan yang lebih korosif daripada yang dapat ditahan oleh cladding fiberglass konvensional.

Produk impor Denmark Resin Vinyl Kelas Makanan dikembangkan untuk digunakan dalam industri makanan. Mengandung zat anti mikroba Menghambat pertumbuhan bakteri Di permukaan jeruji Ini termasuk zat korosif yang sering ditemukan di industri makanan dan minuman. Terbuat dari bahan resin yang tidak menghasilkan asap. Dan memiliki tingkat percikan yang rendah Flame retardant, ASTM E-84 Class 1,

garansi 10 tahun, stok tersedia untuk pengiriman segera, lebih dari 3.000 meter persegi (Kualitas berbeda dari kisi FRP murah, Grade B dari China), FRP Grating, diimpor dari Eropa. Ini adalah bahan vinyl grade A, Kualitas Kelas Dunia Premium, dikirim untuk dijual di Amerika, Jepang, Korea Selatan, Singapura, Malaysia, dll. Chancon

Co., Ltd. adalah produsen dari 7 jenis kisi dan 3 jenis penutup kolam lebih dari 5 bahan jadi. (Tersedia dalam sebagian besar desain dan ukuran) Kisi fiberglass memiliki sifat yang sama dengan baja tahan karat, tidak berkarat, tahan panas tinggi. Ketahanan kimia yang baik Cantik Memiliki desain built-in yang penuh warna Dan lebih ringan dari semua bahan, kuat, tahan terhadap sinar matahari, tahan bahan kimia, merupakan bahan baru untuk menggantikan stainless steel juga.

Memiliki basis pelanggan di dalam negeri Lebih dari 100 perusahaan terkemuka bersertifikat. Gunakan sebagai pengganti baja atau baja tahan karat. Di daerah yang tidak ingin berkarat Tidak mempengaruhi medan magnet di rumah sakit. Sistem kerja tiriskan tutup parut Langkah saringan Penutup lubang got Pelat jalan atas mencegah korosi dari karat dan bahan kimia.

5. Kolam Overflow Drainage Gully Grating Overflow Drainage Grating,

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, produsen dan pemasok kisi drainase plastik jadi. Pelat penutup, parut luapan di sekitar tepi kolam,

parut tepi atau parut luapan di sekitar kolam. Terbuat dari plastik ABS, tersedia dalam 2 ukuran standar, lebar 25cm dan 30 cm., 2 kualitas pilihan, ringan, tidak berkarat. Mudah dialirkan ke dalam sistem penyaringan air.

Harganya tertera di atas. Tidak Termasuk PPN dan Pengiriman (Pengambilan Pabrik) | Harga tidak termasuk PPN dan Pengiriman

Ukuran umum Kisi-kisi Overflow berkisar dari 25cm dan 30cm. Bulat (talang bentuk bebas)

dirancang untuk digunakan dalam pekerjaan lansekap, rendam dalam air, bukan karat Dan melindungi dari sinar UV Digunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Ada lubang kecil, jadi kerikil bisa diletakkan di atasnya. Menguras dengan baik

6. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage traffic grates di sepanjang sisi jalan raya

Terbuat dari bahan besi cor (Casting Ductile Iron) yang didesain untuk digunakan sebagai bahan baku Bendung, saringan, sisir untuk memisahkan puing-puing yang mengambang, letakkan saluran drainase di kaki jalan setapak. Perangkap debu, bubuk, sedimen, sampah, sisa makanan, daun, kertas, tuas batu, kotak, saluran, parut air Rel sisi U di sepanjang jalan setapak, spesifikasi sesuai dengan standar kota. Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Departemen Jalan Pedesaan Otoritas Perumahan Nasional ETA Ukuran standarnya adalah 10x40cm, 15x30cm, 15x40cmCurbed

FiturDrainage Grating Scupper Grat

besi cor, perangkap debu, kisi layar drum pemanjat statis. Parut jenis ini terbuat dari besi cor ulet khusus (Casting Ductile Iron) yang dirancang untuk digunakan sebagai Jeruji memisahkan puing-puing, menjebak daun, batu samping di sepanjang jalan setapak. Ukuran standar dengan stock yang siap segera dijual adalah 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm, dll.

Drive Way Grating. Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating. Atau disebut dengan berbagai nama Bendung besi tuang, perangkap debu, puing-puing mengambang, sisa makanan, perangkap daun, tuas batu di sisi jalan setapak Dulu dilemparkan di jalan setapak batu, beton bertulang, Kor Sor. Untuk mencegah sampah masuk ke saluran pembuangan umum

Layar untuk memerangkap debu, debu, batu, daun di sisi jalan setapak Didesain dan diproduksi sesuai spesifikasi Standar Departemen Jalan Pedesaan, beberapa negara, perumahan nasional ETA Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Layanan Sipil Bangkok

Harga diatas merupakan harga grosir untuk proyek. Dalam kasus pesanan massal Silakan meminta harga khusus dengan menghubungi bagian penjualan.

7. FRP / PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover

Digunakan untuk dekorasi Mengolah tanah untuk memudahkan perawatan dan penyiraman akar tunggang. Ini juga melindungi akar dari kaca jika mobil dapat melewatinya. Ini banyak digunakan dalam pekerjaan arsitektur Land Garden Scape dan lansekap Tangguh, kuat dan tahan lama. Atau gunakan sebagai pengganti kisi parkir, blok cacing, blok paving, finishing halaman yang sudah jadi, Mengganti Unit Paving Blok Beton / Masonry

FRP / PP / Besi Ulet / Komposit Pohon Besar Ring Guard Grating Frame Cover, Cincin pohon / pelindung pohon / kisi pohon. / Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover untuk parut pohon, Bingkai Penutup Pelindung Pohon Hias, FRP Mold Big Tree Guard Grating, Ringan dan tahan lama bahan FRP kisi pelindung pohon, Produk Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate, Pelindung batang akar pohon . kisi pelindung, Penutup kisi pengaman jalan lubang pohon, Material Penopang Suspensi Paver Kisi Pohon, Pagar Pohon Aman untuk Pejalan Kaki dan Gerbang Parit, Dukungan parit parit trotoar Pengerasan Jalan Linier, Perkerasan berlubang di sekitar tonggak pohon Bagaimana Anda bisa mendekorasi pohon Anda setelah menuangkan lantai beton? memiliki pilihan yang lebih baik untuk melindungi dan menyelaraskan pohon dan lantai Anda.Dengan perakitan dan pembongkaran yang mudah, FRP Big tree grating dirancang untuk dekorasi dasar pohon secara efektif.

8. Egg Crate Ceiling Grille Lighting Screen Panel Light baffle, light shield mask, ventilator

grille, light block, light shield, air filter, ventilator, lattice, building mask. Digunakan untuk membentuk kisi-kisi untuk memblokir filter lampu LED / fluorescent. Panel (Led / Fluorescent), panel, plafon, dinding, gorden, teralis, fasad, ventilasi udara. Pelat Louver, lubang ventilasi Meliputi, menyembunyikan sistem kelistrikan untuk mendekorasi gedung Panel penghalang cahaya dekoratif, dekorasi etalase Digunakan sebagai pengganti plafon ventilasi aluminium. Digunakan sebagai hiasan untuk memelihara ikan yang indah. Buat pembatas ruangan, struktur dinding, kabinet, wadah akuakultur, udang, katak, salamander, Panel Layar Pencahayaan Kisi-kisi Fluoresen Telur Peti Telur, Papan bahan plastik Abstrak, Kisi-kisi peti telur dengan filter, Kisi-kisi pengembalian udara HVAC / Kisi defleksi ganda, Diffusers Lampu LED Plastik , Filter Media Grids Egg Crate Pond Marine Aquarium, DIY Egg Crate Aquarium Cover, Ventilasi Udara Light Louver untuk peti Telur plastik putih plafon gantung, Air vector Acrylic Grid Louver: desain baru yang memasok ventilasi peti telur memanggang.

9. FRP Fiber Glass Reinforced Manhole Cover Penutup

Lubang Bertulang FiberGlass berikut EN124 Bahan standar yang diperkuat berbahan fiberglass. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor umum. Pada tingkat beban yang sama, ini lebih ringan. Lebih mudah dirawat Ciri yang membedakan: indah, terlihat lebih baik dari pada penutup baja. Dapat memilih warna jika jumlah pesanan Dapat menahan kekuatan seperti baja, tetapi tidak berkarat. Kehidupan pelayanan lebih lama Kurangi masalah pencurian penutup kolam untuk dijual karena fiberglass yang sudah jadi tidak dapat dijual kembali di pasaran Membeli

FiberGlass Reinforced Manhole Cover berikut bahan EN124 Standard yang terbuat dari fiberglass yang diperkuat. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor umum. Pada tingkat beban yang sama, ini lebih ringan. Lebih mudah dirawat

Ciri yang membedakan: indah, terlihat lebih baik dari pada penutup baja. Dapat memilih warna jika jumlah pesanan Dapat menahan kekuatan seperti baja, tetapi tidak berkarat. Kehidupan pelayanan lebih lama Kurangi masalah pencurian dari tutup kolam untuk terus berjualan karena fiberglass yang sudah jadi tidak bisa dijual kembali dilama.Harga di

pasaratas adalah harga jual ke proyek. Perusahaan berhak untuk menyesuaikan harga untuk toko ritel.

Untuk informasi lebih lanjut: Untuk informasi lebih lanjut, detail harga untuk setiap model, silakan email atau hubungi departemen penjualan perusahaan.

10. Cast Iron Ductile Manhole Cover Manhole cover Sistem pengolahan air

Ductile Cast Iron Manhole cover Spherioid Graphite atau Nodular Cast Iron Grade 500-7, EN124 Standard Material terbuat dari besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat Manhole cover terbuat dari besi cor ulet Ini adalah besi cor yang tahan terhadap kompresi. Kekuatan benturan tinggi Ini juga lebih fleksibel dari besi cor abu-abu biasa. Lebih penting lagi, ini lebih ringan dari besi cor abu-abu. Sehingga lebih mudah untuk dibuka dan dirawat

Ductile Iron Grade 500-7, EN124 Standard, bahan dari bahan besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringanperawatan yang lebih mudah

Pilihan: H = Engsel dengan engsel, L = Kunci pengunci dengan pengunci tutup, R = Rubber Seal dengan segel karetbau

antiUntuk informasi lebih lanjut: Minta informasi detail harga untuk setiap model, silakan e-mail atau hubungi kami Departemen penjualan perusahaan

11.FRP Top Manhole Cover Checker / permukaan berlian, penutup lubang got, penutup lubang fiberglass.

Teknologi terbaru dari penutup lubang fiberglass. Dibuat sesuai pesanan, dapat dipotong dalam berbagai ukuran (Tailor Made), menerima produk segera dalam 2-3 hari, ringan, tidak berkarat, korosi selama masa pakai, pemasangan yang mudah, buka tutup, perawatan mudah Didesain sebagai pengganti plat besi cover dengan foot print. Penutup bak besi cor asli ** Harga yangatas belum

tertera ditermasuk PPN dan ongkos kirim (harga custom made di pabrik) | Harga belum termasuk PPN dan Pengiriman

Fitur tutup lubang dari fiberglass

Dibuat sesuai pesanan, dipotong dalam berbagai ukuran (Tailor Made), terima produk segera dalam 2-3 hari / Pengiriman dalam 2-3 hari,

tidak ada karat, korosi sepanjang masa pakai, tahan bahan kimia dan panas yang sangat baik /Resistensi Chimical Korosi

perlindunganMasalah mencuri tutup pipa adalah mutlak. Karena bahan fiber tidak bisa dijual kembali / Masalah pencuri mencegah bahan

umur pemakaian lebih dari 30 tahun, tidak rapuh, pecah, berkarat, tidak berkarat sepanjang umur / Umur panjang

jaminan kualitas 5 tahun, segera dikembalikan dari stok, siap kirim jika Cacat / Garansi 5 tahun; ganti yang baru jika rusak

12. Rak Pengait Pegboard Racking Penyimpanan Pegboard Sheet Panel Baja Berlubang Dinding Penyimpanan Alat Gantung Aksesoris Menghubungkan

Pabrik produksi #Pegboard Papan, papan, lembaran aluminium, baja, kayu Punching hole untuk pemasangan di dinding, dekorasi rumah, dapur, pabrik, gaya industri, #Perangkat yang digunakan dengan rak baja Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, # Papan kayu, brosur, membentuk lubang. Untuk produk gantung, peralatan yang dipasang di dinding, Rak Dudukan Alat, Papan Keras

, ide tentang cara menggunakannya. Panel Papan Dinding Baja Berlubang Alat Gantung Dinding Loteng Dekorasi Dinding Modern Klasik dalam berbagai gaya <- Klik untuk informasi lebih lanjut!

Harganya tertera di atas. PPN dan ongkos kirim belum termasuk (harga diambil di pabrik): Harga tertera belum termasuk PPN dan Pengiriman

pegboard ukuran lain. Selain ukuran standar Pelanggan dapat memesan produksi khusus. Atau order potong lembaran besar ukuran 1.2×2.4 m Dapatkan

hasil produksi sesuai tabel di atas Papan pasak utuh Dan kail Punya stok, siap menerima produk segera

13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover, bantalan hidung, tepi sudut, panel trim, tapak tangga anti selip, fiberglass.

Digunakan untuk menutupi pelat tangga. Membantu mencegah terpeleset dan jatuh. Memperkuat dan menambah nilai untuk sebuah tangga yang indah FRP Stair Tread Nosing Non-Slip Tape, penutup nosing tangga dari fiberglass. Penutup permukaan anti selip Penggantian selotip anti selip FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector: FRP fiberglass Anti-Slip Dilapisi Plat Padat Lantai Terpal Datar. Keset lantai anti selip, fiberglass heavy duty #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip # Penutup hidung, tepi sudut, panel trim, penutup tangga # Permukaan serat kaca #Pengganti selotip, selotip, selotip berpendar # Anti-SlipTape

Harganya tertera di atas. Harga belum termasuk PPN dan Pengiriman, Deposit 50% untukpesanan

maksudbantalan hidung. Penutup tangga Dan panel anti selip:

** 2.1) Penutup Hidung digunakan untuk menutupi hidung tangga saja

** 2.2) Penutup tangga untuk bagian hidung dan bagian atas tangga

** 2.3) Penutup Lembar Anti selip digunakan sebagai penutup. Permukaan alas bedak anti selip, tidak ada hidung.

14.Saddle Clip Lock Clamp Fastener Anchor

Ada 2 jenis klip pengunci kisi yaitu stainless steel SUS316 dan Hot Dip Galvanized Steel karena didesain untuk menggunakan area yang berbeda. Dalam kebanyakan kasus, klip pengunci baja tahan karat digunakan untuk memperbaiki panel kisi fiberglass atau lembaran baja tahan karat. Bagian kunci baja berlapis seng dirancang untuk memasang pelat kisi baja ke alas di bawahnya. Yang dapat menyesuaikan tingkat garis pemasangan Keduanya bekerja dengan cara yang sama. Di mana pelanggan dapat memilih setiap jenis yang cocok dengan lubang jaring dan area yang mereka inginkan untuk memasang pelat kisi

** Harga yang tertera di atas Harga belum termasuk PPN dan Pengiriman

Ada 2 jenis klip kisi-kisi yaitu stainless steel high grade, stainless steel SUS316 dan dip coated, Hot Dip Galvanized Steel

karena didesain untuk menggunakan area yang berbeda. Dalam kebanyakan kasus, klip pengunci baja tahan karat digunakan untuk memperbaiki panel kisi fiberglass atau lembaran baja tahan karat. Bagian kunci baja berlapis seng dirancang untuk memasang pelat kisi baja ke alas di bawahnya. Yang dapat menyesuaikan tingkat garis pemasangan Keduanya bekerja dengan cara yang sama. Pelanggan dapat memilih masing-masing jenis yang cocok dengan lubang kisi (Ukuran Jaring) dan area pemasangan pelat kisi.

Klip ini dapat digunakan untuk mengencangkan kisi baja ke bagian struktur. Untuk memasang, gunakan tiang las yang dapat dilas melalui kisi di tempat.

15. Bentuk Sistem Aksesoris Tie / FORMWORKS / TIE ROD Baja dengan ulir di sepanjang jalur (Tie Rod) + WingNut (Wing Nut)

Template tie rod baik hot rolled dan cold rolled (dapat dilas) karena sekrup diputar searah jarum jam. Ini dirancang untuk memiliki benang kasar di sepanjang garis. Oleh karena itu, kuat dan mudah untuk merakit template di situs.

16. Rak Pipa Loteng Premium: Perabotan, rak pipa baja. Gaya loteng, tidak ada penyadapan

Rak pipa besi gantung dinding, rak, rel gantung, braket rak, aksesori lemari penyimpanan, dudukan dekorasi rumah, rak sudut, dipasang di dinding bergaya loteng DIYSteePipeShelf, PipeDecorationLoft, PlumbingPipeBracket, IndustrialPipeFurniture #LoftPipeStepDecorativeWallShelfDIYBracketCraftIndustrialDesignFurniture

Harganya tertera di atas. Tidak termasuk PPN dan ongkos kirim (harga diambil sendiri di pabrik): Harga tertera belum termasuk PPN dan Pengiriman

di semua sambungan. Terbuat dari bahan alumunium, dilapisi cat baking. Ini adalah karya buatan tangan yang unik. Dengan metode penyemprotan dan pengecatan lebih dari 3 lapis, dimulai dengan primer. Lalu semprotkan hitam Kemudian gunakan hitam disikat dengan emas, pola karat antik Menjadikan setiap karya berbeda dalam pola yang unik.

Warna karat standar adalah warna karat hitam yang disikat dengan emas. Sedangkan untuk warna lainnya, seperti karat hitam, perunggu / perak / perunggu / kuningan. Sebagai warna pesanan khusus Harus ada kuantitas agar bisa diproduksi

17. Topeng bangunan menutupi permukaan bangunan Lembaran logam beralur dekoratif | FACADE CLADDING |PARTISI Dinding

PINTU GESER| JENDELA | PLAFON PERFORASI | BAJA LAPIS | KORIDOR TEDANG | KOMPOSIT Aluminium Peforated Kami menciptakan inovasi dari ide arsitektural dalam pengerjaan lembaran logam dan pengerjaan desain pada permukaan yang halus. Bentuk imajinasi pengguna. Dukungan untuk produksi stensil, pemotongan, pelipatan, pembentukan berbagai bahan, seperti lubang bor, pembuatan alur pada substrat Aluminium, baja, aluminium, baja tahan karat, kuningan, tembaga, dan lainnya untuk kelongsong bangunan, fasad, panel layar, panel langit-langit, dinding tirai. Pagar, pegangan, panel partisi Tenda, kisi, jaring Berengsel, lipat, lengkung, ivy, dinding

HUBUNGI KAMI: CHANCON GRATINGTHAI

contact CO., LTD chat Lincoln – CO., LTD gratingThailand

pabrikanChantilly Connecticut yang berspesialisasi dalam bidang tertentu. Sistem penutup parut drainase yang sudah jadi Alas lantai jalan Lembaran lantai yang ditinggikan Perangkap sampah di sebelah jalan setapak Langkah saringan Dek lantai ringan yang ditinggikan Membersihkan dengan baik Penutup lubang got Lembaran di halaman produksi multiguna Anyaman anti selip di sekitar mesin Koridor di atas sistem pengolahan limbah Kaki anti selip, tangga baja di pabrik. PegBoard Hooks tahan terhadap korosi dari air asin, hujan asam, karat dan bahan kimia.

Grating_Manhole_Expert | Produsen, Grosir – Eceran | Dealer perekrutan, Penjualan, Dealer, Agen, Distributor || Perusahaan Chancon, produsen dan distributor FRP Grating grating, drainage trough. Parut jalan Penutup, penutup lubangsistem pengolahan air limbah

bahgot,CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Kantor pusat di seberang Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok , Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Penjualan): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Telp: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt @ chancon. co.th | Line @: @ChanCon

Situs web: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com | http: // www. .com | www. KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https : //plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot .com /

Leave a Comment