5 ABS Swimming Overflow Drainage Grating แผ่นฝาตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เอบีเอส พีวีซี *

เกรตติ้งตะแกรงสระว่ายน้ำ Swimming Pool Grating

ABS Swimming Pool Spa Overflow Drainage Gully Gutter Grating โรงงานผู้ผลิตและจำหน่ายเกรทติ้งตะแกรงระบายน้ำพลาสติกสำเร็จรูป แผ่นฝาปิดตะแกรงระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ

#ตะแกรงสระว่ายน้ำ #ตะแกรงพลาสติก #แผ่นตะแกรงระบายน้ำล้น #เกรตติ้งน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #ตะแกรงระบายน้ำพลาสติกราคา #ตะแกรงพลาสติกปูพื้น #เกรตติ้งพลาสติกรางน้ำล้น #เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ #OverflowGrating #PlasticGratingPanels #ABSGrating #SwimmingPoolSpaGrates #TrechDrainageGrating #ChannelDrainDriveway #PVCGrating

ใบเสนอราคาตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
ABS Spa Swimming Pool Overflow Drainage Grating Quotation

1) ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery
2) ขนาดทั่วไปของ เกรตติ้งตะแกรงสระว่ายน้ำ Swimming Pool Grating มีหน้ากว้างตั้งแต่ 25cm และ 30cm สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter)
3) ออกแบบให้ใช้กับงานจัดสวน แช่ในน้ำได้ ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบน เพื่อระบายน้ำได้ดี

Best-Seller: ABS Overflow Swimming GRATING ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระ ขนาดมาตรฐาน สามารถใช้กับสระรูปตรงและทรงโค้งวงรีได้ดี

ตะแกรงขอบสระ หรือ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ผลิตจากพลาสติก ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม ใช้สำหรับติดตั้งบริเวณขอบสระเพื่อให้น้ำที่ล้นออกมาจากสระ ระบายเข้าสู่ระบบการกรองน้ำได้โดยง่าย


1) ตะแกรงพลาสติค ABS ออกแบบพิเศษให้แข็งแรงและใช้งานได้หลายสภาวะใช้สำหรับงานปูแผ่นพื้นยกระดับ แผ่นพื้นทางเดินบนบ่อปลาคาร์ฟ ฝาตะแกรงรางระบายน้ำรอบบ้าน อพาร์ทเมนท์ โรงเรียน โรงงาน สนามกีฬา รอบสระน้ำ
2) ใช้กับงานจัดสวน แช่ในน้ำได้ ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบน เพื่อระบายน้ำได้ดี
3) ขนาดทั่วไปของ Overflow Grating มีหน้ากว้างตั้งแต่ 25cm และ 30cm สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter)
4) สีมาตรฐานได้แก่ สีขาวครีม(White Cream Color) , มี 2 แกนเชื่อมต่อ และ 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน ทั้งรุ่นทนทานพิเศษอย่างหนาและรุ่นมาตรฐานตามงบประมาณ

Swimming Overflow Drainage Transversal Grating Cover
เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำขอบสระ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ

ตะแกรงขอบสระ หรือ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ผลิตจากพลาสติก ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) Transversal Grating stabilised against UV raysแตกต่างจากพลาสติกทั่วไปคือ มีทั้งความแข็งแรง ความเหนียว ทนแรงกระแทกได้ดี และมีความมันวาวไม่แตกลายงา มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม แต่รับแรงได้น้อยที่สุด ถ้าโดนแดดนานๆ จะมีปัญหากรอบแตกได้ ราคาถูกที่สุด เหมาะสำหรับใช้ในที่ร่ม รอบสระว่ายน้ำ บริเวณที่ไม่มีรถวิ่งผ่าน มีความสวยงาม คงทน ใช้สำหรับติดตั้งบริเวณขอบสระเพื่อให้น้ำที่ล้นออกมาจากสระ สามารถระบายลงท่อระบายน้ำเพื่อนำไปเข้าสู่ระบบการกรองน้ำได้โดยง่าย สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter) นอกจากนั้นยังสามารถนำไปใช้แทนตะแกรงเหล็ก เพื่อระบายน้ำรอบบ้าน ปูพื้น ฟาร์มสัตว์ พื้นทางเดิน ฟุตบาท โดยไม่มีข้อจำกัด

• ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating made of special, high density polyethylene and treated for resistance to ultraviolet light, ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating is suitable for use even in the hardest climates. This unique material is designed to withstand the effects of any pool chemicals available today – season after season. Chancon channel grating is supplied in 25mm thickness as standard for optimum strength and durability.

 

• The special surface pattern ensures an anti-slip surface and pleasing appearance, whilst remaining easy to clean.

• ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating are available in choice of 2 widths (250mm /300mm) and 2 styles (for straight or curved profiles), the Chancon standard range of channel Grating offer

 
 
 

คุณสมบัติสเปค เกรตติ้งตะแกรงสระว่ายน้ำ (Swimming Pool Grating) ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating Specification

ตะแกรงน้ำล้น-ระบายน้ำ รอบบ้าน รอบสระว่ายน้ำ / Swimming Pool Overflow Grating สีมาตรฐานได้แก่ สีครีม(Cream Color) ตะแกรงระบายน้ำของบริษัทออกแบบมาให้มี 2 แกนเชื่อมต่อ สามารถใช้งานกับสระสี่เหลี่ยม หรือสระน้ำที่เป็นรูปวงรีหรือทรงกลมโค้งได้

มี 2 เกรดคุณภาพต่างกันที่คุณภาพและราคา ให้เลือกใช้งาน ทั้งรุ่นมาตรฐานที่ขายกันทั่วไปในท้องตลาดเพื่อประหยัดงบประมาณ (ABS1 and ABS2) และ รุ่นทนทานพิเศษพลาสติคอย่างหนา (ABS3 and ABS4) อายุใช้งานแข็งแรงทนทานยาวนานกว่ารุ่นมาตรฐาน

ABS1: Swimming Pool Grating Width 245mm. H=22.5mm, Standard Type (ความกว้าง 25cm. 46 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 12.5mm. รุ่นมาตรฐาน, แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)

 
 

ABS2: Swimming Pool Grating Width 295mm. H=22.5mm, Standard Type ( ความกว้าง 30cm. 46 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 12.5mm. รุ่นมาตรฐาน, แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)

 
 

ABS3: Swimming Pool Grating Width 248mm. H=24.5mm, Heavy Load ( รุ่นหนาพิเศษ ความกว้าง 25cm. 38 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 15mm. , แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)

 

ABS4: Swimming Pool Grating Width 298mm. H=24.5mm, Heavy Load ( รุ่นหนาพิเศษ ความกว้าง 30cm. 38 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 15mm. , แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)

ขนาดทั่วไปของ Overflow Grating มีหน้ากว้างตั้งแต่ 25cm และ 30cm สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter)

ตะแกรงน้ำล้น-ระบายน้ำ รอบบ้าน รอบสระว่ายน้ำ / Swimming Pool Overflow Grating สีมาตรฐานได้แก่ สีครีม(Cream Color) ตะแกรงระบายน้ำของบริษัทออกแบบมาให้มี 2 แกนเชื่อมต่อ สามารถใช้งานกับสระสี่เหลี่ยม หรือสระน้ำที่เป็นรูปวงรีหรือทรงกลมโค้ง หรือทรงตัวเอสคดเคี้ยวเลี้ยวทรงมนฟรีฟอร์มได้

กรณีเป็นสระรูปทรงสี่เหลียม สามารถเลือกใช้ตะแกรงพลาสติกได้สองวัสดุคือ ตะแกรงพลาสติคพีพีเกรตติ้ง หรือตะแกรงสระว่ายน้ำเอบีเอส โดยสามารถนำแผ่นตะแกรงไปวางให้สุดแนวชนขอบริมได้ทันทีแล้ววางต่อแผ่นอีกด้านหนึ่ง ตามรูปแสดงวิธีการวางตะแกรงระบายน้ำล้นให้ชนตรงมุมกันโดยไม่ต้องใช้ตัวพิเศษที่เป็นตะแกรงเข้ามุม เพื่อบำรุงรักษาและติดตั้งเปลี่ยนตะแกรงง่ายกว่า

#ตะแกรงน้ำล้น #ตะแกรงพลาสติก #เกรตติ้งน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ #ตะแกรงระบายน้ำพลาสติกราคา #ตะแกรงพลาสติกปูพื้น #เกรตติ้งพลาสติกรางน้ำล้น

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ

Grating for linear gutters manufactured in high quality, rigid PVC. Characteristics of the grating with elements parallel to the edge of the pool: that is robust, solid and pleasant to walk on, which efficiently collects the overflow water at the edge of the pool and provides maximum safety and hygiene. Profile run Roll-up swimming pool grating with grating bars running at right angles to the pool edge Material High quality, extremely hard-wearing and fully recyclable plastic, with UV absorber., Entirely corrosion-free and resistant to chlorine, sea water and spa water., No need for any metal parts; surface enclosed on all sides to provide maximum hygiene. the grating guarantee a high weight load capacity and mechanical resistance.
1. anti UV additive: prevents plastic from yellowing caused by sunlight;
2. anti shock additive: guarantees greater impact resistance;
3. rot-proof: resistant to the micro organisms and bacteria responsible for moulds;
4. free of Cadmium and Lead;
5. complies with RoHS and REACH standards, with eco-compatible formulas;
6. Manufactured in Green PVC.
7. Certified to be anti-slip in compliance with DIN 51097 standards.

คำแนะนำในการสร้างสระว่ายน้ำ ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating โรงงานผู้ผลิตและจำหน่ายเกรทติ้งตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป

ผลิตจากวัสดุ ABS แข็งแรง ทนทาน เหนียว น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม ไม่แตกกรอบง่าย แม้จะโดนแดดเป็นเวลานานๆ ติดตั้งง่าย เป็นอุปกรณ์สำหรับสระว่ายน้ำใช้วางบนรางระบายน้ำรอบสระน้ำเพื่อป้องกันสิ่งสกปรกตกหล่นลงไปในสระน้ำและน้ำที่่ล้นออกมาจากสระ ระบายเข้าสู่ระบบการกรองน้ำเพื่อความสวยงามของสระน้ำ และนอกจากนี้ยังสามารถนำไปใช้งาน แทนตะเกรงเหล็กได้อย่างลงตัว ระบายน้ำรอบบ้าน บ่อปลา อื่นๆ มีทั้งแกนเดี่ยว และแกนคู่เหมาะสำหรับสระน้ำทั่วไปและสระน้ำรูปวงกลม มีสีขาวและสีครีม
การจะสร้างสระว่ายน้ำเพื่อความสุขและ สุขภาพ สำหรับตนเองและครอบครัว ควรมีความเข้าใจในสระว่ายน้ำอยู่บ้าง เพื่อให้ได้สระว่ายน้ำและระบบสระว่ายน้ำที่สมบูรณ์ เพราะโดยสภาพทั่วไปแล้ว ถ้าไม่มีความรู้ความเข้าใจอยู่บ้าง อาจถูกหลอกหรือปกปิดข้อมูล ทำให้ต้องตัดสินใจด้วยราคาถูก ที่เสนอโดยไม่รู้ว่าเขาจัดเครื่องกรอง,pump,อุปกรณ์ อะไรให้เป็นตามมาตรฐานงานสระหรือไม่ เรามาดูรายละเอียดเกี่ยวกับสระว่ายน้ำ ว่ามีชนิด, ประเภท, ระบบสระว่ายน้ำ, เครื่องกรองสระว่ายน้ำ, เครื่องสูบน้ำ,อุปกรณ์สระว่ายน้ำ, เครื่องตกแต่ง/เครื่องเล่นเครื่องใช้ที่จำเป็นอะไรบ้าง
1. สระว่ายน้ำ แบ่งทั่วๆไป ได้แก่
1.1 สระสำเร็จรูป เป็นสระที่ประกอบด้วยวัสดุง่ายต่อการผลิตและการ ติดตั้งเช่น ผนังโลหะแผ่นไฟเบอร์กล๊าส เป็นต้น ทำให้มีราคาถูก แต่ก็มีอายุการใช้งานจำกัด ต้องคอยเปลี่ยนอะไหล่
1.2 สระว่ายน้ำคอนกรีตเป็นสระว่ายน้ำที่ใช้มาตรฐานการก่อสร้างทางวิศวกรรม มีราคาสูงกว่าแต่ก็มีความคงทนถาวรในการใช้งานสูง อายุการใช้งานยาวนาน
2. ประเภทสระว่ายน้ำ ได้แก่ สระว่ายน้ำในบ้าน(สระส่วนตัว,สระสโมสรโดยทั่วไป)มีขนาดและรูปแบบหลากหลาย กับประเภทสระว่ายน้ำมาตรฐานแข่งขัน ซึ่งต้องสร้างตามกฎระเบียบและมาตรฐาน
3. ระบบสระว่ายน้ำ แบ่งเป็น 2ระบบได้แก่
3.1 ระบบSkimmer โดยใช้กล่องSkimmer เป็นจุดรับน้ำล้นนำสิ่งสกปรกบนผิวน้ำออกไป
3.2 ระบบน้ำล้น[Overflow System] เป็นระบบสระที่น้ำล้นพาสิ่งสกปรกบนผิวน้ำออกไป โดยรอบปากสระ ไปถังพักน้ำและหมุนเวียนผ่านระบบกรองกลับมายังสระ
4. อุปกรณ์สระว่ายน้ำ[Swimming Pool Equipment] ที่จำเป็นสำหรับติดตั้งในสระว่ายน้ำ
ได้แก่ Maindrain[ตะแกรงก้นสระ] , หัวจ่ายน้ำสะอาดที่พื้นหรือผนังสระ, หัวท่อสำหรับดูดตะกอน[Vacuum Fitting] , กล่องน้ำล้น [Skimmer]หรือ ตะแกรงรางน้ำล้น [Overflow Grating] , บันไดสระว่ายน้ำ[Ladder], ไฟใต้น้ำ[100/300วัตต์Underwater Light], ชุดหัวพ่นน้ำหรือชุดสำหรับทำระบบสปา
5. เครื่องใช้ที่จำเป็น/เครื่องตกแต่ง/เครื่องเล่น/ ได้แก่ ชุดดูดตะกอนทำความสะอาด, ชุดแปรงขัดสระ, น้ำยาทดสอบสภาพน้ำ, คลอรีน-โซดาแอช-กรดเกลือ, รูปปั้นน้ำพุ น้ำตก, Slider,ที่นอนลม,โต๊ะ เก้าอี้ ร่มสระ, ชูชีพ

The swimming pool gratings are the flexible tiles available in variety of colors, sizes and styles. These are manufactured using injection molding process and provide maximum weather resistance. The unique design of the gratings allows easy installation and determination of length. The gratings are easy to clean and maintain and are UV protected for longer service life. These can easily bend over the corners and offer anti-slip finish. The assortment is available in various color choices as per the pool requirements. These minimize the overflow of water from a swimming pool. These are fabricated using high grade plastic or stainless steel with a design which allows easy seepage of water into a drain which is connected to the drainage system of pool. Special Features Confirm international design and quality Anti-slippery and very comfortable. Available in different colors UV treated Made of co-polymer. Available in different sizes and colors. The injection moulded design gives it a perfect finish. Easy to install and easy to clean. These can be used in both curved and straight overflows Height, Width and length: as per the requirement of the client Chemical and corrosion resistance Ideal for overflow systems of swimming pools and spas We are the leading manufacturer of Stainless Steel Swimming Pool Gratings In India. These are used to cover the overflow channel around the swimming pool. We offer swimming pool gratings in various sizes Our Swimming Pool Gratings are used to cover the Overflow channel (Drain) built around the Swimming Pool and ensure that the Swimmers do not fall in the Overflow channel while entering the Swimming Pool. The Pool Gratings have sufficient gap in between them to ensure that the Overflowing Pool Water enters the overflow drain but also ensure that a person’s foot does not get inside it. Our Swimming Pool Gratings are made up of Injection Molded Plastic. Heavy duty and Strong enough to bear the weight of many people Anti-slippery Design and very comfortable. Available in different colors Made of UV treated co-polymer. Available in different sizes and colors. The injection molded design gives it a perfect finish. Easy Installation and Cleaning. Fits both Straight and curved drains Height, Width and length: as per the requirement of the client Chemical and corrosion resistant Ideal for overflow systems of swimming pools and spas

CONTACT US : CHANCON GRATINGTHAI
ติดต่อ บจก.แชนคอน – บจก.เกรตติงไทย

แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญโดยเฉพาะด้าน ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพื้นยกระดับ ตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาท ตะแกรงขั้นบันได แผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบา ฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นพื้นในลานผลิตเอนกประสงค์ แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรกันลื่น แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสีย แผ่นกันลื่นขั้นบันไดเหล็กในโรงงาน กระดานเพ็กบอร์ดแขวนเครื่องมือ PegBoard Hooks ทนทานต่อการสึกกร่อนจากทั้งน้ำเค็ม ฝนกรด ปัญหาสนิมและสารเคมี

ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ฝาบ่อปิดครอบท่อพัก steel grating manhole cover


Grating_Manhole_Expert | โรงงานผู้ผลิต ขายส่ง-ปลีก | รับสมัคร ตัวแทนจำหน่าย Sales, Dealer, Agent, Distributor || บริษัทแชนคอน โรงงานผู้ผลิตและจำหน่าย FRP Grating ตะแกรงรางระบายน้ำ ตะแกรงทางเดิน ฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบบบำบัดน้ำเสีย

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. ||  (Head office ตรงข้ามเซ็นทรัลพระราม2) เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม21/1 แสมดำ บางขุนเทียน กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย | 199 Takham21/1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone(Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6     Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786
E-mail: mkt@chancon.co.th   |     Line@: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th   |   www.GratingThai.co.th http://GRATINGTHAI.com |
http://www.ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ.com www.KanokMat.com www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN
Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon
Twitter: http://twitter.com/fibergrating
Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh
Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/
Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/
BlogSpot: http://chanconfrpgrating.blogspot.com/

 

ภาษาอังกฤษ(English)

 

 

Swimming Pool Grating, Swimming Pool Grating,

ABS Swimming Pool Spa Overflow Drainage Gully Gutter Grating, manufacturer and supplier of plastic drainage grating, finished. Cover plate, overflow drain grate around the edge of the swimming pool.

#Swimming pool grating #Plastic grating #Overflow drain grate #Greating overflowing water around the swimming pool. #Plastic drainage grate price #Plastic grating #Plastic overflow gutter #Grating the overflow drain grid around the edge of the swimming pool. #OverflowGrating #PlasticGratingPanels #ABSGrating #SwimmingPoolSpaGrates #TrechDrainageGrating #ChannelDrainDriveway #PVCGrating

quotation overflow drain grating edge pool

ABS Spa Swimming Pool Overflow Drainage Grating Quotation

the price offered above. Excluded VAT and shipping (The price is personally picked up at the factory) | Price excluded VAT and Delivery

2) General size of Swimming Pool Grating Swimming Pool Grating Available in widths from 25cm and 30cm, can be used in either rectangular frame or swimming pool with a rounded shape (free form gutter)

3). The garden can be immersed in water, no rust, with anti-fungal additives. And protect against UV rays Used as a gutter cover around the fountain pond. There is a small hole, so pebbles can be placed on top. For good drainage,

Best-Seller: ABS Overflow Swimming GRATING, the overflow drain grate around the edge of the pool, standard size, can be used with straight and oval shaped

pools, edge grids or overflow grids around the swimming pool. Made of ABS plastic, available in 2 standard sizes, width 25cm. And 30 cm., 2 quality grades to choose from, light weight, no rust, used for installation at the edge of the pool to allow the water to overflow from the pool. Easily drained into the water filtration system

 

1) ABS plastic grille specially designed to be strong and can be used in many conditions. A walkway slab on a koi pond Grill lid drainage gutters around the house, apartments, schools, factories, stadiums around the pool

2) used for landscaping immersed in water does not rust, has put anti-fungal. And protect against UV rays Used as a gutter cover around the fountain pond. There is a small hole, so pebbles can be placed on top. For good drainage,

3) the size of the Overflow Grating widths ranging from 25cm and 30cm can be used as a frame rail or a rectangular pool shaped curve (free form

gutter) 4)are standard colors. White Cream Color, with 2 connecting rods and 2 quality grades to choose from. Both durable and extra-thick version of the budget

 

Swimming Overflow Drainage Transversal Grating Cover

grating sieve to drain the pool. Overflow grates around swimming pools

Pool edge grids or Overflow grates around swimming pools. Made from ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) Plastic Transversal Grating stabilized against UV rays. Have both strength, toughness, good impact resistance There are 2 standard sizes, width 25cm. And 30 cm., There are 2 quality grades to choose from, light weight, not rust, but can bear the least force. If being exposed to the sun for a long time There will be a cracking problem. Cheapest price Suitable for indoor use Around the pool The area without cars is beautiful and durable. It is used to be installed around the edge of the pool to allow the overflow of water to come out of the pool. It can be easily drained down a drain to lead to a water filtration system. It can be used as either a rectangular frame or a free-form gutter (free form gutter). It can also be used as a substitute for a steel grating. To drain around the house paved farm animal floor corridor footpath without limitation

 

 • ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Guttersuitable for use even in the hardest climates. This unique material is designed to withstand the effects of any pool chemicals available today – season after season. Chancon channel grating is supplied in 25mm thickness as standard for optimum strength and durability. 
 • The special surface pattern ensures an anti-slip surface and pleasing appearance, whilst remaining easy to clean.
 • ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating are available in choice of 2 widths (250mm / 300mm) and 2 styles (for straight or curved profiles), the Chancon. standard range of channel Grating offer

 

 

 

 

 

Specification Features Swimming Pool Grating ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating Specification

Overflow Grating – Drainage around the house around the swimming pool / Swimming Pool Overflow Grating Standard color is Cream Color. The Company’s drainage grids are designed with 2 connecting rods that can be used with rectangular pools. Or a pond that is oval or round, curved.

There are 2 grades of quality, different in quality and price. Choose to use. Both standard models that are commonly sold in the market for budget savings (ABS1 and ABS2) and special durable models, thick plastic (ABS3 and ABS4), durable, longer life than the standard

ABS1: Swimming Pool Grating Width 245mm. = 22.5mm, Standard Type (width 25cm. 46 pcs / meter, plastic thickness 12.5mm. Standard model, dual core can be used with circular pool)

 

 

 

ABS2: Swimming Pool Grating Width 295mm. H = 22.5mm, Standard Type (width 30cm. 46 pcs / m, plastic thickness 12.5mm. Standard model, dual core can be used with circular pools)

 

 

 

ABS3: Swimming Pool Grating Width 248mm. H = 24.5mm, Heavy Load (extra thick model, width 25cm. 38 pcs / m, plastic 15mm., Dual core can be used with circular pool)

 

 

ABS4: Swimming Pool Grating Width 298mm. H = 24.5mm, Heavy Load (Extra thick model, width 30cm. 38 pieces / meter, plastic 15mm., Dual core can be used with circular pool)

 

Common size of Overflow Grating. Available in widths from 25cm and 30cm, can be used in either rectangular frame or round shaped swimming pool (free form gutter)

, overflow grating – drainage around the house around the pool / Swimming Pool Overflow Grating, standard color. These include Cream Color. The drainage grille of the company is designed with 2 connecting rods that can be used with a rectangular pool. Or a pond that is an oval or curved sphere Or balance A, crooked, rounded, free-form shape

In the case of a rectangular pool Two types of plastic grating can be used: Plastic PP grating Or abs pool grate Which can bring the grating sheet to the end of the line immediately hit the rim and then place the other side sheet As shown in the picture, how to place the overflow drain grate to collide at each corner without having to use a special part that is a corner sieve. For maintenance and installation, it is easier to replace the grille.

#Overflow sieve #Plastic grating #Greating overflowing water around the swimming pool. #Plastic drainage grate price #Plastic grating # Grating plastic gutter overflow

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating grating spillway edge pool

Grating for linear gutters manufactured in high qualitypool: that is robust, solid and pleasant to walk on, which efficiently collects the overflow water at the edge of the pool and provides maximum safety and hygiene. Profile run Roll-up swimming pool grating with grating bars running at right angles to the pool. edge Material High quality, extremely hard-wearing and fully recyclable plastic, with UV absorber., Entirely corrosion-free and resistant to chlorine, sea water and spa water., No need for any metal parts; surface enclosed on all sides to provide maximum hygiene. the grating guarantee a high weight load capacity and mechanical resistance.

 1. anti UV additive: prevents plastic from yellowing caused by sunlight;
 2. anti shock additive: guarantees greater impact resistance;
 3. rot- proof: resistant to the micro organisms and bacteria responsible for molds;
 4. free of Cadmium and Lead;
 5. complies with RoHS and REACH standards, with eco-compatible formulas;
 6. Manufactured in Green PVC.
 7. Certified to be anti- slip in compliance with DIN 51097 standards.

Instructions for building a swimming pool ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, a factory manufacturer and distributor of grating, finished drain grates made

of ABS material, strong, durable, tough, lightweight, no rust, no rust. Easy to crack Even after exposure to the sun for a long time, easy to install, this pool accessory can be placed on a drain gutter around the pool to prevent dirt from falling into the pool and spilling out of the pool. Drain into the water filtration system for the aesthetics of the pool. And can also be used Instead of steel bars perfectly Drain water around the house. Other fish ponds are both single axis. And dual axis, suitable for general pools and circular pools Available in white and cream colors

To create a happy and healthy swimming pool for yourself and your family. Should have some understanding of the pool. To get a complete swimming pool and swimming pool system Because in general condition If there is no knowledge and understanding May be deceived or anonymous Making decisions at a cheap price Proposed without knowing that he organized a filter, pump, equipment What to be in accordance with the standard of pool work? Let’s look at the details about swimming pools, there are types, types, swimming pool systems, pool filters, water pumps, swimming pool accessories, decorations / players, what are needed.

 1. Swimming pools are generally divided into

1.1 prefabricated pools, a pool that contains materials that are easy to manufacture and install, such as metal walls, fiberglass panels, etc., making them cheap. But has a limited lifespan Have to change spare parts.

1.2 Swimming pool concrete is a swimming pool that uses engineering standards. They are more expensive, but they are highly durable in use. Long service life

 1. Types of swimming pools: home swimming pools (private pools, general club pools), available in a variety of sizes and styles. With competitive standard swimming pool types Which must be built according to rules and standards.
 2. The pool system is divided into 2 systems, including

3.1 Skimmer system using a box Skimmer. It is the overflow receiving point, bringing the impurities on the surface of the water away.

3.2 Overflow System is a pool system that overflow water takes the dirt on the surface of the water around the mouth of the pool to the water tank and circulates through the filter system back to the pool

 1. . Swimming Pool Equipment [Swimming Pool Equipment] required for installation in a swimming pool

are Maindrain [Pool bottom], Clean water supply nozzle on the floor or wall of the pool, Nozzle for suction of sediment [Vacuum Fitting], Box. Overflowing water [Skimmer] or Overflow Grating, Swimming Pool Ladder [Ladder], Underwater Light [100/300 Watts Underwater Light], Spout Set or Spa System

 1. Necessary appliances / decorations / Players / such as sediment cleaning set, pool brush set, water test liquid, chlorine-soda ash-salt water, waterfall fountain sculpture, Slider, air mattress, table, chair, umbrella, life

jacket. The swimming pool gratings are the flexible. tiles available in variety of colors, sizes and styles. These are manufactured using injection molding process and provide maximum weather resistance. The unique design of the gratings allows easy installation and determination of length. The gratings are easy to clean and maintain and are UV protected. for longer service life. These can easily bend over the corners and offer anti-slip finish. The assortment is available in various color choices as per the pool requirements. These minimize the overflow of water from a swimming pool. These are fabricated using high grade plastic or stainless steel with a design which allows easy seepage of water into a drain which is connected to the drainage system of pool. Special Features Confirm international design and quality Anti-slippery and very comfortable. Available in different colors UV treated Made of co-polymer. Available in different sizes and colors. The injection molded design gives it a perfect finish. Easy to install and easy to clean. These can be used in both curved and straight overflows Height, Width and length: as per the requirement of the client Chemical and corrosion resistance Ideal for overflow systems of swimming pools and spas We are the leading manufacturer of Stainless Steel Swimming Pool Gratings In India. These are used to cover the overflow channel around the swimming pool. We offer swimming pool gratings in various sizes Our Swimming Pool Gratings are used to cover the Overflow channel (Drain) built around the Swimming Pool and ensure that the Swimmers do not fall in the Overflow channel while entering the Swimming Pool. . The Pool Gratings have sufficient gap in between them to ensure that the Overflowing Pool Water enters the overflow drain but also ensure that a person’s foot does not get inside it. Our Swimming Pool Gratings are made up of Injection Molded Plastic. Heavy duty and Strong. enough to bear the weight of many people Anti-slippery Design and very comfortable. Available in different colors Made of UV treated co-polymer. Available in different sizes and colors. The injection molded design gives it a perfect finish. Easy Installation and Cleaning. Fits both Straight and curved drains Height, Width and length: as per the requirement of the client Chemical and corrosion resistant Ideal for overflow systems of swimming pools and spas

CONTACT US: CHANCON GRATINGTHAIChancon

ContactCo., Ltd. Thing Thai

Chancon, a manufacturer specializing in the field The finished drainage grate cover system Walkway floor mat Elevated floor slabs The garbage trap next to the footpath Step sieve Lightweight raised floor decks Cleaning well Manhole cover Slabs in the multipurpose production yard Anti-slip matting around the machine Corridor on the top of the sewage treatment system Anti-slip feet, steel steps in the factory. PegBoard Hooks are resistant to corrosion from salt water, acid rain, rust and chemicals.

 

Grating_Manhole_Expert | Manufacturer, Wholesale – Retail | Recruiting dealers, Sales, Dealer, Agent, Distributor || Chancon Company, manufacturer and distributor of FRP Grating Grating, Drain Grating Walkway grate Sump cover, manhole cover, wastewater treatment system

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Head office opposite Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok, Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt@chancon.co.th | Line @: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |

http: // www. .com | www.KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot.com/

 

ภาษาอินโดนีเซีย(Indonesia)

 

 

Swimming Pool Grating, Swimming Pool Grating,

ABS Swimming Pool Spa Overflow Drainage Gully Gutter Grating, produsen dan pemasok kisi drainase plastik, selesai. Pelat penutup, parut saluran pembuangan di sekitar tepi kolam renang.

#Kisi-kisi kolam renang # Kisi-kisi plastik Parut saluran pembuangan #Overflow #Mengolah air yang meluap di sekitar kolam renang. # Harga parut drainase plastik # Kisi-kisi plastik # Selokan melimpah plastik #Kisi kisi saluran pembuangan di sekitar tepi kolam renang. #OverflowGrating #PlasticGratingPanels #ABSGrating #SwimmingPoolSpaGrates #TrechDrainageGrating #ChannelDrainDriveway #PVCGrating

kutipan overflow drain kisi tepi kolam

ABS Spa Swimming Pool Overflow Drainage Grating Quotation

harga yang ditawarkan di atas. Tidak termasuk PPN dan ongkos kirim (Harga diambil langsung di pabrik) | Harga belum termasuk PPN dan Pengiriman

2) Ukuran umum Swimming Pool Grating Swimming Pool Grating Tersedia dalam ukuran lebar 25cm dan 30cm, dapat digunakan baik dalam bingkai segi empat maupun kolam renang dengan bentuk bulat (free form gutter)

3) Taman dapat direndam dalam air, tidak berkarat, dengan anti- aditif jamur. Dan melindungi dari sinar UV Digunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Ada lubang kecil, jadi kerikil bisa diletakkan di atasnya. Untuk drainase yang baik,

Terlaris: ABS Overflow Swimming GRATING, parutan saluran pembuangan di sekitar tepi kolam, ukuran standar, dapat digunakan denganberbentuk lurus dan oval

kolam, kisi tepi atau kisi luapan di sekitar kolam renang. Terbuat dari plastik ABS, tersedia dalam 2 ukuran standar, lebar 25cm dan 30 cm., 2 kualitas pilihan, ringan, tidak berkarat, digunakan untuk pemasangan di tepi kolam agar air meluap dari kolam. . Mudah dialirkan ke dalam sistem penyaringan air

 

1) Kisi-kisi plastik ABS dirancang khusus agar kuat dan dapat digunakan dalam berbagai kondisi. Lempengan jalan setapak di atas kolam koi Panggangan tutup selokan drainase di sekitar rumah, apartemen, sekolah, pabrik, stadion di sekitar kolam

2) digunakan untuk lansekap terendam air tidak berkarat, telah memasang anti jamur. Dan melindungi dari sinar UV Digunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Ada lubang kecil, jadi kerikil bisa diletakkan di atasnya. Untuk drainase yang baik,

3) ukuran lebar Overflow Grating mulai dari 25cm dan 30cm dapat digunakan sebagai rangka rel atau kolam berbentuk kurva persegi panjang (free form

gutter) 4)warna standar. Warna Krim Putih, dengan 2 batang penghubung dan 2 nilai kualitas untuk dipilih. Versi anggaran yang tahan lama dan ekstra-tebal dari

 

Swimming Overflow Drainage Transversal Grating Cover

grating sieve untuk mengeringkan kolam. Pagar pelimpah di sekitar kolam renang

Kisi-kisi tepi kolam atau Pagar pelimpah di sekitar kolam renang. Terbuat dari ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) Plastic Transversal Grating yang distabilkan terhadap sinar UV. Memiliki kekuatan, ketangguhan, ketahanan benturan yang baik Ada 2 ukuran standar, lebar 25cm, dan 30 cm, ada 2 kualitas yang bisa dipilih, ringan, tidak berkarat, tetapi kekuatannya paling kecil. Jika terkena sinar matahari dalam waktu lama Akan ada masalah retak. Harga termurah Cocok untuk penggunaan di dalam ruangan Di sekitar kolam renang Area tanpa mobil ini indah dan tahan lama, dulunya dipasang di sekitar tepi kolam agar luapan air keluar dari kolam. Ini dapat dengan mudah dikeringkan ke saluran pembuangan untuk mengarah ke sistem penyaringan air. Dapat digunakan sebagai rangka persegi panjang atau talang bentuk bebas (talang bentuk bebas), juga dapat digunakan sebagai pengganti kisi baja. Untuk mengeringkan di sekitar rumah, jalan setapak koridor lantai hewan ternak beraspal tanpa batasan

 

 • ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Guttercocok untuk digunakan bahkan di iklim yang paling keras. Bahan unik ini dirancang untuk menahan efek bahan kimia kolam apa pun yang tersedia saat ini – musim demi musim. Kisi saluran Chancon disediakan dalam ketebalan 25mm sebagai standar untuk kekuatan dan daya tahan optimal. 
 • Pola permukaan khusus memastikan anti – permukaan licin dan penampilan yang menyenangkan, namun tetap mudah dibersihkan
 • ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating tersedia dalam pilihan 2 lebar (250mm / 300mm) dan 2 model (untuk profil lurus atau melengkung), rangkaian standar Chancon. penawaran saluran Grating

 

 

 

 

 

Fitur Spesifikasi Swimming Pool Grating ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating Spesifikasi

Overflow Grating – Drainase di sekitar rumah sekitar kolam renang / Kolam Renang Overflow Grating Warna standar adalah Cream Color Grid drainase Perseroan dirancang dengan 2 batang penghubung yang dapat digunakan dengan kolam persegi panjang. Atau kolam yang berbentuk bulat telur atau bundar melengkung dengan

2 grade kualitas, kualitas dan harga berbeda. Pilih untuk menggunakan. Kedua model standar yang umum dijual di pasaran untuk penghematan anggaran (ABS1 dan ABS2) dan model tahan lama khusus, plastik tebal (ABS3 dan ABS4), tahan lama, umur lebih lama dari standar

ABS1: Lebar Kisi Kolam Renang 245mm. = 22.5mm, Tipe Standar (lebar 25cm. 46 pcs / meter, ketebalan plastik 12.5mm. Model standar, inti ganda dapat digunakan dengan kolam melingkar)

 

 

 

ABS2: Lebar Kisi Kolam Renang 295mm. T = 22.5mm, Tipe Standar (lebar 30cm. 46 pcs / m, tebal plastik 12.5mm. Model standar, inti ganda dapat digunakan dengan kolam melingkar)

 

 

 

ABS3: Kolam Renang Kisi Lebar 248mm. H = 24.5mm, Beban Berat (model ekstra tebal, lebar 25cm. 38 pcs / m, plastik 15mm., Dual core bisa digunakan dengan kolam melingkar)

 

 

ABS4: Swimming Pool Grating Width 298mm. H = 24.5mm, Heavy Load (Model ekstra tebal, lebar 30cm. 38 pieces / meter, plastic 15mm., Dual core bisa digunakan dengan kolam melingkar)

 

Ukuran umum Overflow Grating. Tersedia dalam ukuran lebar dari 25cm dan 30cm, dapat digunakan baik dalam bingkai persegi panjang atau kolam renang berbentuk bulat (selokan bentuk bebas)

, kisi-kisi overflow – drainase di sekitar rumah di sekitar kolam / Swimming Pool Overflow Grating, warna standar. Ini termasuk Warna Cream. Kisi-kisi drainase Perusahaan ini dirancang dengan 2 batang penghubung yang dapat digunakan dengan kolam persegi panjang. Atau kolam berbentuk bulat lonjong atau melengkung Atau keseimbangan A, bengkok, bulat, bentuk bebas

Dalam kasus kolam persegi panjang Dua jenis kisi plastik dapat digunakan: Kisi PP plastik Atau parut kolam abs Yang bisa membawa lembar kisi ke ujung garis segera kena rim lalu letakkan lembar samping yang lain Seperti terlihat pada gambar, cara memasang parut saluran pelimpah agar bertabrakan di setiap sudut tanpa harus menggunakan bagian khusus yaitu saringan sudut. Untuk perawatan dan pemasangan, lebih mudah mengganti gril.

# Saringan overflow # Kisi-kisi plastik #Mengolah air yang meluap di sekitar kolam renang. # Harga parut drainase plastik # Kisi-kisi plastik # Grating plastic gutter overflow

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating grating spillway edge Pool

Grating untuk talang linier diproduksi dengan kualitas tinggikolam: kuat, kokoh dan nyaman untuk dilalui, yang secara efisien mengumpulkan luapan air di tepi kolam dan memberikan keamanan dan kebersihan maksimum. Profil run Kisi-kisi kolam renang gulung dengan palang kisi yang mengarah ke kanan ke arah kolam. edge Material Kualitas tinggi, sangat keras -pakaian dan plastik yang dapat didaur ulang sepenuhnya, dengan penyerap UV., Sepenuhnya bebas korosi dan tahan terhadap klorin, air laut dan air spa., Tidak perlu bagian logam apa pun; permukaan tertutup di semua sisi untuk memberikan kebersihan maksimum. kisi menjamin tinggi kapasitas beban berat dan ketahanan mekanis

 1. Aditif anti UV: mencegah plastik menguning yang disebabkan oleh sinar matahari;
 2. Aditif anti guncangan: menjamin ketahanan benturan yang lebih besar;
 3. pembusukan- bukti: tahan terhadap mikro organisme dan bakteri yang bertanggung jawab atas jamur;
 4. bebas Kadmium dan Timbal;
 5. sesuai dengan standar RoHS dan REACH, dengan formula yang ramah lingkungan;
 6. Diproduksi dalam PVC Hijau.
 7. Bersertifikat anti- tergelincir sesuai dengan standar DIN 51097.

Instruksi untuk membangun kolam renang ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, pabrik pabrikan dan distributor kisi, kisi saluran jadi yang terbuat

dari bahan ABS, kuat, tahan lama, tangguh, ringan, tidak berkarat, tidak berkarat, mudah retak Bahkan setelah terpapar sinar matahari dalam waktu yang lama dan mudah dalam pemasangannya, aksesori kolam ini dapat ditempatkan pada selokan pembuangan di sekitar kolam untuk mencegah kotoran jatuh ke dalam kolam dan tumpah keluar dari kolam. Tiriskan ke dalam sistem penyaringan air untuk estetika kolam. Dan juga bisa digunakan Alih-alih batang baja dengan sempurna Tiriskan air di sekitar rumah, kolam ikan lainnya sama-sama bersumbu tunggal. Dan sumbu ganda, cocok untuk kolam umum dan kolam melingkar Tersedia dalam warna putih dan krem

Menciptakan kolam renang yang bahagia dan sehat untuk diri sendiri dan keluarga. Harus memiliki pemahaman tentang kolam. Untuk mendapatkan kolam renang dan sistem kolam renang yang lengkap Karena dalam kondisi umum Jika tidak ada pengetahuan dan pemahaman Mungkin tertipu atau anonim Membuat keputusan dengan harga murah Diusulkan tanpa mengetahui bahwa dia mengatur filter, pompa, peralatan Apa yang harus sesuai dengan standar pekerjaan kolam? Mari kita lihat detail tentang kolam renang, ada jenis, tipe, sistem kolam renang, filter kolam, pompa air, aksesoris kolam renang, dekorasi / pemain, apa saja yang dibutuhkan

 1. Kolam renang pada umumnya dibagi menjadi

1.1 kolam prefabrikasi, a kolam yang berisi bahan-bahan yang mudah untuk dibuat dan dipasang, seperti dinding logam, panel fiberglass, dll, menjadikannya murah. Namun memiliki umur yang terbatas Harus mengganti suku cadang

1.2 Beton kolam renang adalah kolam renang yang menggunakan standar teknik. Mereka lebih mahal, tetapi sangat tahan lama digunakan. Umur panjang

 1. Jenis kolam renang: kolam renang rumah (kolam renang pribadi, kolam klub umum), tersedia dalam berbagai ukuran dan gaya. Dengan tipe kolam renang berstandar kompetitif Yang harus dibangun sesuai aturan dan standar
 2. Sistem pool dibagi menjadi 2 sistem, diantaranya

3.1 Sistem Skimmer dengan menggunakan box Skimmer. Ini adalah titik penerima luapan, membawa kotoran di permukaan air

pergi.3.2 Sistem Limpahan adalah sistem kolam yang mengalirkan air membawa kotoran di permukaan air di sekitar mulut kolam ke tangki air dan bersirkulasi melalui sistem filter kembali ke kolam

 1. Perlengkapan Kolam Renang [Swimming Pool Equipment] yang dibutuhkan untuk pemasangan di kolam renang

adalah Maindrain [Pool bottom], Nosel penyedia air bersih di lantai atau dinding kolam, Nozzle untuk penyedotan sedimen [Pemasangan Vakum], Kotak Air yang meluap [Skimmer] atau Overflow Grating, Swimming Pool Ladder [Ladder], Underwater Light [100/300 Watts Underwater Light], Spout Set atau Spa System

 1. Peralatan / dekorasi yang diperlukan / Pemain / seperti peralatan pembersih sedimen, set sikat kolam, cairan uji air, klorin -soda abu-air asin, patung air mancur air terjun, Slider, kasur udara, meja, kursi, payung,

jaket pelampung. Kisi-kisi kolam renang fleksibel. Ubin tersedia dalam berbagai warna, ukuran dan gaya. Ini dibuat dengan menggunakan injection molding proses dan memberikan ketahanan cuaca maksimum. Desain kisi yang unik memungkinkan pemasangan dan penentuan panjang yang mudah. ​​Kisi-kisi mudah dibersihkan dan dirawat serta dilindungi UV. untuk masa pakai yang lebih lama. Ini dapat dengan mudah membengkokkan sudut dan menawarkan anti- slip finish Beraneka ragam tersedia dalam berbagai pilihan warna sesuai kebutuhan kolam, meminimalkan luapan air dari kolam renang, dibuat menggunakan plastik bermutu tinggi atau stainless steel dengan desain yang memungkinkan rembesan air dengan mudah ke saluran pembuangan yang terhubung ke sistem drainase kolam. Fitur Khusus Menegaskan desain dan kualitas internasional Anti-licin dan sangat nyaman. Tersedia dalam berbagai warna yang diolah UV Terbuat dari co-polymer. Tersedia dalam berbagai ukuran dan warna. Desain cetakan injeksi memberikan hasil akhir yang sempurna. Mudah dipasang dan mudah dibersihkan. Ini dapat digunakan baik pada luapan melengkung maupun lurus Tinggi, Lebar dan panjang: sesuai kebutuhan klien Ketahanan kimia dan korosi Ideal untuk luapan sistem kolam renang dan spa Kami adalah produsen terkemuka Grating Kolam Renang Stainless Steel Di India. Ini digunakan untuk menutupi saluran luapan di sekitar kolam renang.Kami menawarkan kisi-kisi kolam renang dalam berbagai ukuran Parutan Kolam Renang kami digunakan untuk menutupi Saluran Overflow (Drain) dibangun disekitar Kolam Renang dan memastikan bahwa Perenang tidak terjatuh pada saluran Overflow saat memasuki Kolam Renang. . Parutan Kolam Renang memiliki celah yang cukup di antara keduanya untuk memastikan bahwa Air Kolam yang Melimpah masuk ke saluran pembuangan tetapi juga memastikan bahwa kaki seseorang tidak masuk ke dalamnya. Parutan Kolam Renang kami terbuat dari Plastik Cetakan Injeksi. Tugas Berat dan Kuat . cukup untuk menanggung beban banyak orang Desain Anti licin dan sangat nyaman. Tersedia dalam berbagai warna Terbuat dari co-polymer yang diolah UV. Tersedia dalam berbagai ukuran dan warna. Desain cetakan injeksi memberikan hasil akhir yang sempurna. Pemasangan dan Pembersihan yang Mudah Cocok untuk saluran air lurus dan melengkung Tinggi, Lebar dan panjang: sesuai kebutuhan klienkimia dan korosi Ideal untuk sistem luapan kolam renang dan spa

Tahan bahanHUBUNGI KAMI: CHANCON GRATINGTHAIChancon

HubungiCo., Ltd. Thing Thai

Chancon, a pabrikan yang mengkhususkan diri di bidangnya Sistem penutup parut drainase yang sudah jadi Alas lantai jalan Lembaran lantai yang ditinggikan Perangkap sampah di sebelah jalan setapak Langkah saringan Dek lantai ringan yang ditinggikan Membersihkan dengan baik Penutup lubang got Lembaran di halaman produksi multiguna Anyaman anti selip di sekitar mesin Pelat atas jalan setapak, sistem pengolahan limbah Kaki anti selip, tangga baja di pabrik. PegBoard Hooks tahan terhadap korosi dari air asin, hujan asam, karat dan bahan kimia.

 

Grating_Manhole_Expert | Produsen, Grosir – Eceran | Dealer perekrutan, Penjualan, Dealer, Agen, Distributor || Perusahaan Chancon, produsen dan distributor FRP Grating Grating, Drain Grating Parut jalan Penutup bah, penutup lubang got, sistem pengolahan air limbah

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Kantor pusat di seberang Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok , Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Penjualan): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Telp: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt @ chancon. co.th | Line @: @ChanCon

Situs web: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |

http: // www. .com | www. KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https : //plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot .com /